EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Statiunea cu cel mai curat aer din Romania. Unde se afla "perla Apusenilor", un adevarat colt de rai

publicat 2024-04-16 23:30:05 (Click)
Statiunea cu cel mai curat aer din Romania. Unde se afla perla Apusenilor, un adevarat colt de rai Statiunea Moneasa se afla intr-o mica depresiune de la poalele Muntilor Codru Moma. Este o destinatie ideala pentru relaxare, aer curat si drumetii montane. Asadar, se numara printre acele locuri de vizitat in Arad, obiective turistice pe care sa nu le ratati. ...continuare.

Mesajul fiicei procurorului Pavel Palcu din Arad, cel mai longeviv magistrat al Romaniei: "Tristete, teama sau chiar manie"

publicat 2024-04-16 13:30:11 (Adevarul)
Mesajul fiicei procurorului Pavel Palcu din Arad, cel mai longeviv magistrat al Romaniei: Tristete, teama sau chiar manie Oana, fiica procurorului aradean Pavel Palcu cu cea mai mare vechime in magistratura din Romania, a postat un mesaj emotionant la moartea acestuia. Mesajul vine alaturi de alte cateva mii cate au fost postat pe Facebook. ...continuare.

Imagini de la pasajul rutier din Vest. Oficialii au pus pariu ca lucrarile se termina intr-un an si jumatate

publicat 2024-04-16 13:15:03 (Adevarul)
Imagini de la pasajul rutier din Vest. Oficialii au pus pariu ca lucrarile se termina intr-un an si jumatate Au aparut imagini cu lucrarile care au loc la pasajul rutier care se construieste peste calea ferata Arad-Timisoara, pe soseaua de centura a Aradului. Este vorba despre pasajul pentru care a fost pus un pariu. ...continuare.

Mascatii au descins la Arad, in dosarul privind introducerea ilegala de deseuri in tara

publicat 2024-04-16 09:45:14 (Jurnalul-National)
Mascatii au descins la Arad, in dosarul privind introducerea ilegala de deseuri in tara Politistii si procurorii DIICOT fac, marti, sapte noi perchezitii in judetul Arad, intr-un dosar deschis in octombrie 2023 privind constituirea unui grup infractional organizat si contrabanda calificata. ...continuare.

Localitatea din Romania in care bicicleta este principalul mijloc de transport. "Rastelele au devenit neincapatoare"

publicat 2024-04-15 20:30:19 (ProTV)
Localitatea din Romania in care bicicleta este principalul mijloc de transport. Rastelele au devenit neincapatoare O localitate din judetul Arad impresioneaza prin numarul mare de biciclisti care traiesc acolo.   ...continuare.

Hategan, gafa socanta pentru Federatia Romana de Fotbal: reactie prompta dupa o decizie aberanta

publicat 2024-04-15 15:15:05 (Adevarul)
Hategan, gafa socanta pentru Federatia Romana de Fotbal: reactie prompta dupa o decizie aberanta Centralul din Arad s-a facut de ras la Dinamo - Poli Iasi (1-0). ...continuare.

Renumitul profesor si medic Dumitru Constantin Dulcan: "Suntem un spirit care devine un corp fizic si nu invers" FOTO

publicat 2024-04-15 10:30:03 (Adevarul)
Renumitul profesor si medic Dumitru Constantin Dulcan: Suntem un spirit care devine un corp fizic si nu invers FOTO Celebrul profesor universitar dr. Dumitru Constantin Dulcan a primit distinctia de Doctor Honoris Causa din parte Universitatii de Vest "Vasile Goldis"din Arad. ...continuare.

Imagini cu resturi de drone si rachete care au cazut in orasele israeliene de sudul tarii. Un fragment a aterizat in Marea Moarta, langa o plaja

publicat 2024-04-14 14:00:17 (Libertatea)
Imagini cu resturi de drone si rachete care au cazut in orasele israeliene de sudul tarii. Un fragment a aterizat in Marea Moarta, langa o plaja Zeci de resturi de drone si rachete au aterizat in orasele Dimona si Arad,, sud-estul tarii, in urma atacului iranian asupra Israelului, au transmis autoritatile locale, care au prezentat imagini cu fragmentele, informeaza publicatia israeliana Yedioth Ahronoth. Benny Biton, primarul orasului Dimona (33.000 de locuitori), din desertul Negev, in Districtul de Sud al Israelului, 30 […] ...continuare.

Presa: Ludovic Orban a depus la BEC o solicitare de clarificare privind votul in alta localitate

publicat 2024-04-13 12:45:13 (Bursa)
Presedintele partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, a anuntat, sambata, in timpul unei vizite la Arad, ca a depus la Biroul Electoral Central (BEC) o solicitare de clarificare privind votul in alta localitate, el aratand ca ordonanta privind comasarea alegerilor contine o prevedere care nu permite mai multor categorii sa voteze decat daca solicita urna mobila, ceea ce ar dezavantaja electoratul Opozitiei. ...continuare.

Cum reuseste o companie din Romania controlata de Valer Blidar sa faca afaceri de 600 mil. lei si sa livreze tramvaie zeci de pentru Bucuresti, Braila, Galati, Oradea si Arad

publicat 2024-04-13 09:45:35 (Ziarul-Financiar)
Cum reuseste o companie din Romania controlata de Valer Blidar sa faca afaceri de 600 mil. lei si sa livreze tramvaie zeci de pentru Bucuresti, Braila, Galati, Oradea si Arad Anul trecut fabrica a produs 62 de tramvaie, din care 55 pentru Bucuresti, iar restul pentru Arad si Braila. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.