EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. Se vor raspandi foarte rapid Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. "Se vor raspandi foarte rapid" WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma Opinie Radu Burnete, Concordia: Cat poate creste salariul minim in promisiunile de campanie? Dar in realitate? Opinie Radu Burnete, Concordia: Cat poate creste salariul minim in promisiunile de campanie? Dar in realitate? Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Barbatul care s-a imbogatit datorita blugilor. Cine a fost Levi Strauss si cum a reusit sa devina un fashion icon Barbatul care s-a imbogatit datorita blugilor. Cine a fost Levi Strauss si cum a reusit sa devina un fashion icon Barcelona a dat lovitura: Xavi ramane antrenorul catalanilor dupa o rasturnare spectaculoasa de situatie Barcelona a dat lovitura: Xavi ramane antrenorul catalanilor dupa o rasturnare spectaculoasa de situatie Maestru spiritual si instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane si viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO Maestru spiritual si instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane si viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO George Simion traieste momente de aur cu sotia sa: Multumesc, m-ai facut bogat! George Simion traieste momente "de aur" cu sotia sa: "Multumesc, m-ai facut bogat!" Peste 150 de oameni au murit din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren din Tanzania Peste 150 de oameni au murit din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren din Tanzania 11 barbati condamnati pentru terorism au fost spanzurati in Irak 11 barbati condamnati pentru terorism au fost spanzurati in Irak Compania Meta (Facebook, Instagram) raporteaza rezultatele peste asteptari, dar previziunile dezamagitoare trag in jos actiunile cu 15% Compania Meta (Facebook, Instagram) raporteaza rezultatele peste asteptari, dar previziunile dezamagitoare trag in jos actiunile cu 15% Ce l-a suparat pe Costel Galca in infrangerea cu CFR Cluj: Aici am pierdut Ce l-a suparat pe Costel Galca in infrangerea cu CFR Cluj: "Aici am pierdut"

Articole

Stiri locale




(P) Blockchain Egld si viitorul MultiversX: o analiza detaliata a criptomonedelor

publicat 2024-03-05 15:00:17 (ProTV)
(P) Blockchain Egld si viitorul MultiversX: o analiza detaliata a criptomonedelor Peisajul criptomonedelor se afla într-o continua schimbare, iar în acest peisaj extrem de complex se fac remarcate doua nume care promit mult: EGLD si MultiversX. ...continuare.

Comisia Europeana propune un nou program pentru industria de aparare pentru a spori securitatea Europei

publicat 2024-03-05 15:00:17 (ProTV)
Comisia Europeana propune un nou program pentru industria de aparare pentru a spori securitatea Europei Comisia Europeana si Înaltul Reprezentant au prezentat, marti, prima strategie industriala europeana în domeniul apararii la nivelul UE si au propus un set ambitios de noi actiuni pentru a sprijini competitivitatea si pregatirea industriei de aparare.  ...continuare.

(P) Pana la 10.000 de lei pe card, prin credit rapid online de la Biroul de Credite Rapide. Cum poti accesa imprumutul?

publicat 2024-03-05 15:00:17 (ProTV)
(P) Pana la 10.000 de lei pe card, prin credit rapid online de la Biroul de Credite Rapide. Cum poti accesa imprumutul? Împrumuturile de tip credit rapid online reprezinta o modalitate convenabila si eficienta de a accesa fonduri pentru persoanele care au nevoie de bani imediat. ...continuare.

Ce s-a ales de bancnotele de 20 de lei emise de BNR in urma cu cativa ani. Unele se vand la preturi exorbitante

publicat 2024-03-05 15:00:17 (ProTV)
Ce s-a ales de bancnotele de 20 de lei emise de BNR in urma cu cativa ani. Unele se vand la preturi exorbitante Ce s-a ales de bancnotele de 20 de lei emise de BNR în urma cu câtiva ani. Unele se vând la preturi exorbitante ...continuare.

Opt persoane in stare de hipotermie, gasite de politistii din Giurgiu intr-un camion frigorific. Voiau sa ajunga in Germania

publicat 2024-03-05 15:00:17 (ProTV)
Opt persoane in stare de hipotermie, gasite de politistii din Giurgiu intr-un camion frigorific. Voiau sa ajunga in Germania Opt cetateni straini au fost depistati de politistii de frontiera giurgiuveni într-un camion frigorific cu condimente, care mergea din Turcia spre Germania, si au fost transportati la spital pentru ca au acuzat stare de rau si erau în hipotermie. ...continuare.

Bulgaria a inceput livrarea celor 100 de blindate donate Ucrainei. Transportul este asigurat de o firma romaneasca

publicat 2024-03-05 15:00:17 (ProTV)
Bulgaria a inceput livrarea celor 100 de blindate donate Ucrainei. Transportul este asigurat de o firma romaneasca Bulgaria a început livrarea celor 100 de transportoare blindate donate Ucrainei, la 7 luni dupa ce a aprobat oficial aceasta masura de sustinere a Kievului în razboiul contra Rusiei. Transportul va fi asigurat de o companie feroviara româneasca.   ...continuare.

Surse: Directoarea scolii Nicolae Titulescu, unde un elev a fost violat de 2 ori, ar fi demisionat

publicat 2024-03-05 15:00:17 (ProTV)
Surse: Directoarea scolii Nicolae Titulescu, unde un elev a fost violat de 2 ori, ar fi demisionat Surse din învatamânt au precizat pentru Stirile Pro TV ca directoarea scolii Nicolae Titulescu din Bucuresti, Iudita Popteanu, ar fi demisionat, marti, din aceasta functie, în urma scandalului provocat de cazurile de agresiuni sexuale din scoala sa.   ...continuare.

Ada-Maria Ileana, reprezentanta Romaniei la Miss World, a cantat "Lie Ciocarlie" la proba de talente: "Piele de gaina!"

publicat 2024-03-05 15:00:17 (ProTV)
Ada-Maria Ileana, reprezentanta Romaniei la Miss World, a cantat Lie Ciocarlie la proba de talente: Piele de gaina! Chiar daca nu a ajuns în finala, reprezentanta României a impresionat la proba de talente. Ada-Maria Ileana a interpretat „Lie Ciocârlie”, piesa pe care i-a dedicat-o bunicului sau.   ...continuare.

O fata de 15 ani din Constanta a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina de Politie aflata in misiune

publicat 2024-03-05 15:00:17 (ProTV)
O fata de 15 ani din Constanta a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina de Politie aflata in misiune O fata de 15 ani, care traversa pe o trecere de pietoni din municipiul Constanta, a fost lovita, marti dupa-amiaza, de o masina de Politie aflata în misiune. ...continuare.

Doi barbati s-au luat la bataie in sediul Politiei Petrosani, dupa care l-au batut impreuna pe politistul care ii despartea

publicat 2024-03-05 15:00:17 (ProTV)
Doi barbati s-au luat la bataie in sediul Politiei Petrosani, dupa care l-au batut impreuna pe politistul care ii despartea Doi barbati care au fost implicati într-o altercatie în Petrosani au fost chemati la sediul Politiei din municipiu, pentru a fi audiati, însa la un moment dat cei doi au avut un schimb de replici, dupa care au început sa se loveasca. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.