EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce spune directoarea Administratiei Spitalelor din Capitala dupa ce a fost inculpata pentru mita de DNA

publicat 2024-03-27 19:15:11 (ProTV)
Ce spune directoarea Administratiei Spitalelor din Capitala dupa ce a fost inculpata pentru mita de DNA Directoarea Administratiei Spitalelor din Capitala a fost inculpata miercuri de Directia Nationala Anticoruptie. Este banuita ca ar fi luat mita de la managerul Spitalului Coltea ca sa-i prelungeasca mandatul. ...continuare.

Scandalul "puiului vopsit". Seful ANPC: Unii dintre pui sunt vopsiti prin hranire, ca vopseaua sa nu poata fi spalata

publicat 2024-03-27 19:15:11 (ProTV)
Scandalul puiului vopsit. Seful ANPC: Unii dintre pui sunt vopsiti prin hranire, ca vopseaua sa nu poata fi spalata Scandalul „puiului vopsit”, lansat de seful ANPC printr-o postare pe Facebook, i-a pus pe jar pe crescatorii de pasari, dar si pe consumatori. Este doar un foc de paie, anunta Autoritatea Sanitar-Veterinara. ...continuare.

Manevra iresponsabila a motociclistului grav ranit in Pasajul Unirii. Ce a surprins camera de bord a unui TAXI

publicat 2024-03-27 19:15:11 (ProTV)
Manevra iresponsabila a motociclistului grav ranit in Pasajul Unirii. Ce a surprins camera de bord a unui TAXI Un accident cumplit s-a produs marti seara în Pasajul Unirii din Bucuresti. Un motociclist de 32 de ani si tânara care îl însotea au ajuns în stare grava la spital dupa ce s-au izbit de peretele tunelului. ...continuare.

Tot ce trebuie sa stii despre zborurile catre si dinspre tarile Schengen. Ce se schimba din 31 martie

publicat 2024-03-27 19:15:11 (ProTV)
Tot ce trebuie sa stii despre zborurile catre si dinspre tarile Schengen. Ce se schimba din 31 martie Doar trei zile mai sunt pâna când vom intra în spatiul Schengen cu frontierele maritime si aeriene. ...continuare.

Clasamentul mondial al bogatilor. China este tara cu cei mai multi miliardari din lume, peste SUA

publicat 2024-03-27 19:00:22 (ProTV)
Clasamentul mondial al bogatilor. China este tara cu cei mai multi miliardari din lume, peste SUA Mumbai este acum capitala asiatica cu cel mai mare numar de miliardari, potrivit listei globale a bogatilor, realizata de Hurun Research Institute. ...continuare.

Parchetul spaniol cere doi ani si jumatate de inchisoare impotriva lui Luis Rubiales pentru sarutul fortat de la CM de fotbal

publicat 2024-03-27 19:00:22 (ProTV)
Parchetul spaniol cere doi ani si jumatate de inchisoare impotriva lui Luis Rubiales pentru sarutul fortat de la CM de fotbal Parchetul spaniol solicita o pedeapsa de doi ani si jumatate de închisoare împotriva fostului presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales. ...continuare.

(P) Cele mai impresionante gradini botanice si parcuri dendrologice din tara

publicat 2024-03-27 19:00:22 (ProTV)
(P) Cele mai impresionante gradini botanice si parcuri dendrologice din tara Primavara este anotimpul în care simtim ca nivelul de energie creste si ca avem pofta sa petrecem tot mai mult timp în aer liber. ...continuare.

Diana Sosoaca: Ma gandesc foarte serios sa candidez la primaria Iasiului. Cred ca voi candida

publicat 2024-03-27 19:00:22 (ProTV)
Diana Sosoaca: Ma gandesc foarte serios sa candidez la primaria Iasiului. Cred ca voi candida Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gândeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzându-l pe edilul Mihai Chirica de ”înalta tradare”, întrucât acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu România. ...continuare.

(P) Descopera top 7 telefoane rezistente in 2024 de la DualStore.ro

publicat 2024-03-27 18:00:15 (ProTV)
(P) Descopera top 7 telefoane rezistente in 2024 de la DualStore.ro Telefoanele fac parte din viata noastra de câteva decenii si au devenit o adevarata necesitate, de care nu ne putem desprinde. ...continuare.

Momentul in care un motociclist intra cu viteza in peretele Pasajului Unirii din Bucuresti, intr-o depasire. VIDEO

publicat 2024-03-27 18:00:15 (ProTV)
Momentul in care un motociclist intra cu viteza in peretele Pasajului Unirii din Bucuresti, intr-o depasire. VIDEO Un accident grav a avut loc marti seara în Pasajul Unirii din Capitala. Un motociclist si pasagera sa se afla în stare grava la spital dupa ce barbatul a intrat cu viteza în peretele pasajului. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.