EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Crima din gelozie in Iasi. Un barbat l-a ucis pe iubitul fostei sale partenere apoi si-a luat zilele

publicat 2024-02-28 14:45:07 (Antena3)
Crima din gelozie in Iasi. Un barbat l-a ucis pe iubitul fostei sale partenere apoi si-a luat zilele Un barbat din Iasi a fost injunghiat mortal de fostul partener al iubitei sale. Ulterior, criminalul si-a luat zilele. ...continuare.

Perchezitii in Romania intr-un dosar de furturi de aparatura stomatologica in Franta

publicat 2024-02-28 14:15:14 (Mediafax)
Perchezitii in Romania intr-un dosar de furturi de aparatura stomatologica in Franta Potrivit unui comunicat al IGPR, politistii si procurorii DIICOT au facut marti 22 de perchezitii domiciliare, la persoane fizice si juridice, in judetele Tulcea (10), Maramures (5), Iasi(4), Suceava (2) si Brasov (1), in cadrul unui dosar penal in care sunt cercetati membrii unui grup organizat de criminalitate itineranta, specializat in comiterea de furturi de aparatura stomatologica, pe teritoriul Frantei. ...continuare.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi critica prognozele optimiste legate de infectiile respiratorii, facute de Ministerul Sanatatii. "Terapia Intensiva este plina de pacienti"

publicat 2024-02-28 14:15:12 (Libertatea)
Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi critica prognozele optimiste legate de infectiile respiratorii, facute de Ministerul Sanatatii. Terapia Intensiva este plina de pacienti Dr. Florin Rosu, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, critica declaratiile facute de ministrul sanatatii, Alexandru Rafila, la finalul lunii ianuarie, cand a estimat ca incepand cu prima saptamana din februarie „numarul acestor viroze va incepe sa scada, este o evolutie asteptata”. Managerul a spus, pentru Libertatea, ca are si acum spitalul plin de […] ...continuare.

Ultrasii s-au ridicat impotriva patronului: "Stiinta nu e jucaria familiei tale!". Mesaje de amenintare la sediul clubului

publicat 2024-02-28 13:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Ultrasii s-au ridicat impotriva patronului: Stiinta nu e jucaria familiei tale!. Mesaje de amenintare la sediul clubului Peluza Sud Craiova, grupul Boys, a protestat dupa 1-1 cu Poli Iasi impotriva patronului lui FCU Craiova, Adrian Mititelu.FCU Craiova este in picaj dupa trei esecuri consecutive si remiza de marti, cu Poli Iasi (1-1). Partida la finele careia patronul Adrian Mititelu a decis sa-l demita pe antrenorul Giovanni Costantino.FOTO. ... ...continuare.

Tragedie din gelozie. Un barbat din Iasi l-a omorat pe actualul iubit al fostei sale concubine, apoi s-a sinucis

publicat 2024-02-28 11:00:04 (Adevarul)
Tragedie din gelozie. Un barbat din Iasi l-a omorat pe actualul iubit al fostei sale concubine, apoi s-a sinucis O tragedie cutremuratoare a avut loc in comuna Helesteni, judetul Iasi, in cursul noptii de marti spre miercuri. Un barbat si-a pus capat zilelor, dupa ce l-a omorat, mai intai, pe iubitul fostei sale concubine. Potrivit anchetatorilor, crimele par sa fi fost motivate de gelozie. ...continuare.

Ciolacu: In sfarsit am semnat contractele pentru construirea a doua spitale regionale, la cel de la Cluj si la cel de la Iasi

publicat 2024-02-28 10:45:07 (Adevarul)
Ciolacu: In sfarsit am semnat contractele pentru construirea a doua spitale regionale, la cel de la Cluj si la cel de la Iasi Premierul Marcel Ciolacu a participat, miercuri, la ceremonia de semnare a contractelor pentru construirea Spitalului Regional de Urgenta Iasi si a Spitalului Regional de Urgenta Cluj, urmand ca saptamana viitoare sa fie facut pasul si pentru cel din Craiova. ...continuare.

Ciolacu: Am o jena de a mai vorbi inca o data despre spitalele regionale

publicat 2024-02-28 10:00:10 (Mediafax)
Ciolacu: Am o jena de a mai vorbi inca o data despre spitalele regionale "Cand e vorba de constructii de infrastructura mai ales in sanatate e un moment de mandrie. O spun fara nicio retinere, ca si prim-ministru e normal sa fiu mandru, dar parca am o jena de a mai vorbi inca o data despre spitalele regionale. De 15 ani toti politicienii din Romania, toate Guvernele, toti ministrii sanatatii au vorbit si si-au pus in oferta electorala cele trei sapitale regionale, de la Iasi, Cluj si Craiova. Parca este un moment cand ii vad si pe reprezentantii constructorilor, e... ...continuare.

Rapid cauta revansa dupa esecul de la Iasi

publicat 2024-02-28 00:45:20 (Gazeta-Sporturilor)
Rapid cauta revansa dupa esecul de la Iasi Etapa a 28-a din Liga 1 programeaza, miercuri, 28 februarie, meciurile Universitatea Cluj - Farul Constanta si Rapid - UTA Arad, dueluri extrem de importante in economia finalului de sezon regular. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe acelasi bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singura cota, dupa cum vom vedea in continuare. ... ...continuare.

Conferinta despre evreii din Iasi, la ICR Tel Aviv

publicat 2024-02-27 23:30:08 (Jurnalul-National)
Conferinta despre evreii din Iasi, la ICR Tel Aviv "Contributia comunitatii evreilor din Iasi, in frunte cu reprezentantii ei de seama, la progresul si dezvoltarea orasului sub toate aspectele sunt motiv de mandrie si satisfactie pentru intreaga evreime a Romaniei, recunoasterea si aprecierea acestei contributii fiind de datoria autoritatilor romane" - a subliniat dr. Alfred Poplingher, invitat al Institutului Cultural Roman de la Tel Aviv pentru a sustine, impreuna cu ing. Gigi Cernes - ambii israelieni originari din Iasi - conferinta... ...continuare.

Remiza intre FCU Craiova si Poli Iasi in primul meci al etapei intermediare din Superliga de fotbal

publicat 2024-02-27 23:30:08 (Jurnalul-National)
Remiza intre FCU Craiova si Poli Iasi in primul meci al etapei intermediare din Superliga de fotbal 1-1 s-a terminat partida dintre FCU Craiova si Politehnica Iasi, desfasurata marti in Banie, in debutul etapei a 28-a, una intermediara, din Superliga de fotbal. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.