EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reactia Huawei Romania dupa decizia Guvernului de a respinge solicitarea de autorizare pentru constructia de retele 5G: "Suntem dezamagiti de decizia Guvernului Romaniei, decizie care nu are la baza nicio evaluare obiectiva si nici a fost luata in urma unor constatari concrete"

publicat 2024-03-01 20:45:09 (Mediafax)
Reactia Huawei Romania dupa decizia Guvernului de a respinge solicitarea de autorizare pentru constructia de retele 5G: Suntem dezamagiti de decizia Guvernului Romaniei, decizie care nu are la baza nicio evaluare obiectiva si nici a fost luata in urma unor constatari concrete Subsidiara locala a producatorului chinez de echipamente de telecomunicatii Huawei s-a declarat "dezamagita" de decizia Guvernului Romaniei de a-i respinge cererea de autorizare pentru constructia de retele 5G pe plan local, sustinand ca aceasta va avea un "impact negativ" si ca nu se bazeaza pe "constatari concrete". ...continuare.

Functioneaza saptamana de lucru de 4 zile? Rezultatele dupa un an

publicat 2024-03-01 20:45:08 (Jurnalul-National)
Functioneaza saptamana de lucru de 4 zile? Rezultatele dupa un an Zeci de companii din Marea Britanie au testat timp de un an saptamana de lucru de 4 zile. Rezultatele sunt incurajatoare. 89% dintre companii au pastrat modelul si dupa un an. Toti managerii chestionati au spus ca saptamana de 4 zile a avut un impact pozitiv asupra companiei. ...continuare.

Ai probleme cu somnul? Iata alimentele care ar putea fi de vina

publicat 2024-03-01 20:45:04 (Click)
Ai probleme cu somnul? Iata alimentele care ar putea fi de vina Ai probleme cu somnul? Iata alimentele care ar putea fi de vina ...continuare.

Braila inca isi asteapta bazinul olimpic | Autoritatile au uitat de proiect: "Nu avem nimic pentru sport"

publicat 2024-03-01 20:45:03 (Antena3)
Braila inca isi asteapta bazinul olimpic | Autoritatile au uitat de proiect: Nu avem nimic pentru sport Brailenii au uitat ca puteau avea un bazin olimpic de inot, pentru ca lucrarile au inceput de atat de mult timp incat nimeni nu mai stie de ele. Nici macar autoritatile, care au dus proiectul pana la 95% si apoi l-au abandonat. Firma care trebuia sa termine lucrarile a intrat in insolventa si nimeni nu a mai vrut sa ia rolul de constructor. ...continuare.

Mituri legate de cutremure, demontate, la 47 de ani de la una dintre cele mai tragedii din Romania

publicat 2024-03-01 20:45:02 (Adevarul)
Mituri legate de cutremure, demontate, la 47 de ani de la una dintre cele mai tragedii din Romania Pe 4 martie se implinesc 47 de ani de la unul dintre cele mai devastatoare cutremure din istoria Romaniei. Aproximativ 35.000 de locuinte s-au prabusit in toata tara, iar peste 1500 de oameni au murit, cei mai multi in Bucuresti. ...continuare.

Medicul care a aruncat un bebelus nascut viu, intr-un sac, a fost trimis in judecata

publicat 2024-03-01 20:30:10 (Puterea)
Medicul care a aruncat un bebelus nascut viu, intr-un sac, a fost trimis in judecata Medicul Florian Robe, de la Maternitatea Polizu, acuzat ca a aruncat intr-un sac un bebelus nascut viu, a fost trimis in judecata. Acuzatiile sunt de tentativa de omor cu cruzime si fals intelectual. Procurorii sustin ca actiunile medicului au reprezentat o tentativa brutala si cruda de a pune in pericol viata bebelusului, fiind capabile sa […]The post Medicul care a aruncat un bebelus nascut viu, intr-un sac, a fost trimis in judecata appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Continua exodul din PNL Iasi. Plecari importante spre PSD

publicat 2024-03-01 20:30:10 (Puterea)
Continua exodul din PNL Iasi. Plecari importante spre PSD Alti doi primari liberali si un viceprimar din judetul Iasi vor candida pe listele PSD, a anuntat vineri conducerea filialei iesene a social-democratilor. Continua exodul din PNL Iasi! Doi primari si un viceprimar din judetul Iasi, membri PNL, vor candida pe listele PSD, dupa cum a anuntat vineri conducerea filialei iesene a social-democratilor. Este vorba […]The post Continua exodul din PNL Iasi. Plecari importante spre PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ajutor de stat pentru exploatarea minereurilor neferoase

publicat 2024-03-01 20:30:10 (Puterea)
Ajutor de stat pentru exploatarea minereurilor neferoase O schema de ajutor de stat, destinata exploatarii minereurilor neferoase  – cupru, argint si aur, inclusiv activitatilor de prelucrare acestora - face obiectul unor proiecte care beneficiaza de "un buget consistent", a anuntat ministrul Marcel Bolos. "Avem in pregatire o schema de ajutor de stat pentru exploatarea minereurilor neferoase, pentru ca Romania are zacaminte bogate […]The post Ajutor de stat pentru exploatarea minereurilor neferoase appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Shervin Hajipour, castigatorul iranian al premiului Grammy, condamnat la aproape patru ani de inchisoare

publicat 2024-03-01 20:30:09 (ProTV)
Shervin Hajipour, castigatorul iranian al premiului Grammy, condamnat la aproape patru ani de inchisoare Shervin Hajipour, câstigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la trei ani si opt luni de închisoare dupa opozitia sa artistica la represiunea Iranului împotriva protestatarilor în 2022, relateaza dpa.   ...continuare.

Turcia propune gazduirea de noi negocieri de pace ruso-ucrainene. Lavrov promite ca Rusia nu va ataca o alta tara estica

publicat 2024-03-01 20:30:09 (ProTV)
Turcia propune gazduirea de noi negocieri de pace ruso-ucrainene. Lavrov promite ca Rusia nu va ataca o alta tara estica Turcia i-a propus vineri ministrului rus de externe Serghei Lavrov, în timpul Forumului Diplomatic de la Antalya, sa gazduiasca noi negocieri de pace ruso-ucrainene, atunci când cele doua parti în conflict vor fi pregatite. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.