EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




A murit Octavian Udriste, "parintele" metroului bucurestean. Recent au existat discutii ca statia Timpuri noi sa ii poarte numele

publicat 2024-02-13 14:00:22 (Mediafax)
A murit Octavian Udriste, parintele metroului bucurestean. Recent au existat discutii ca statia Timpuri noi sa ii poarte numele Cine a fost Octavian Udriste In varsta de 88 de ani, Octavian Udriste a fost unul dintre cei trei factori decisivi in punerea in functiune, in 1979, a metroului bucurestean (alaturi de proiectant si Intreprinderea de Vagoane Arad, in prezent Astra Vagoane Calatori). ...continuare.

Kamala Harris, despre posibilitatea de a candida ca presedinte al SUA: ,,Sunt gata sa servesc"

publicat 2024-02-13 13:45:20 (Mediafax)
Kamala Harris, despre posibilitatea de a candida ca presedinte al SUA: ,,Sunt gata sa servesc Declaratia a fost facuta in cadrul unui interviu publicat luni, in Wall Street Journal (WSJ), in contextul in care varsta inaintata a presedintelui Biden continua sa produca ingrijorari in randul alegatorilor. ...continuare.

Romania a inchis anul 2023 cu un deficit de cont curent de 22,69 miliarde euro, in scadere cu 12%

publicat 2024-02-13 13:45:19 (Mediafax)
Romania a inchis anul 2023 cu un deficit de cont curent de 22,69 miliarde euro, in scadere cu 12% Astfel, balanta bunurilor a consemnat un deficit de 29 miliarde euro, mai mic cu 2,99 miliarde euro fata de nivelul din 2022, in timp ce balanta serviciilor a avut un excedent in crestere cu 204 milioane euro, la 13 miliarde euro. ...continuare.

Prefectul Capitalei cere ancheta administrativa la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida

publicat 2024-02-13 13:45:19 (Mediafax)
Prefectul Capitalei cere ancheta administrativa la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida "Solicit de urgenta Primariei Sectorului 2 si conducerii unitatii sa demareze o ancheta administrativa si sa prezinte public modul in care persoanele si firmele responsabile cu asigurarea pazei in unitatea de invatamant si-au indeplinit atributiile", sustine prefectul. ...continuare.

Ciolacu merge la Roma, marti si miercuri. Sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Italiei

publicat 2024-02-13 13:30:15 (Mediafax)
Ciolacu merge la Roma, marti si miercuri. Sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Italiei Premierul va avea mai multe intrevederi cu oficiali italieni si se va intalni cu reprezentanti ai comunitatii de romani din Italia. ...continuare.

Momente romanctice pentru cei care vor pleca de Ziua Indragostitilor de pe Aeroportul Otopeni

publicat 2024-02-13 13:15:12 (Mediafax)
Momente romanctice pentru cei care vor pleca de Ziua Indragostitilor de pe Aeroportul Otopeni In vechiul terminal "Plecari" al Aeroportului International "Henri Coanda" Bucuresti va avea loc evenimentul "Shakespeare in the Air". ...continuare.

Copil surprins plangand in tribune la meciul pierdut de Farul. Clubul il cauta sa ii faca o surpriza

publicat 2024-02-13 13:15:12 (Mediafax)
Copil surprins plangand in tribune la meciul pierdut de Farul. Clubul il cauta sa ii faca o surpriza "Sterge-ti lacrimile, copile", este mesajul postat marti pe pagina de Facebook a clubului Farul Constanta, insotit de o imagine in care un copil este suprins in tribune cu lacrimi in ochi. ...continuare.

Doi din trei consumatori de energie nu vor sa investeasca mai mult timp si bani in sustenabilitate

publicat 2024-02-13 13:15:12 (Mediafax)
Doi din trei consumatori de energie nu vor sa investeasca mai mult timp si bani in sustenabilitate Desi consumatorii de energie sunt mai interesati ca niciodata de sustenabilitate si de potentialul unui viitor energetic verde, 70% au declarat ca nu doresc sa investeasca mai mult timp sau mai multi bani pentru a intreprinde demersuri in acest sens. Oboseala incepe sa se instaleze in randul consumatorilor, ceea ce afecteaza increderea si provoaca stagnare, potrivit concluziilor din studiul EY Energy transition consumer insights. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 720. Kievul saluta ideea UE de a folosi fonduri rusesti inghetate pentru reconstructie. Comentariul lui Peskov / Ucraina isi numara mortii civili si rezulta cifre de ordinul zecilor de mii

publicat 2024-02-13 13:15:12 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 720. Kievul saluta ideea UE de a folosi fonduri rusesti inghetate pentru reconstructie. Comentariul lui Peskov / Ucraina isi numara mortii civili si rezulta cifre de ordinul zecilor de mii UPDATE Kremlin: exproprierea de capital este o lovitura grava adusa fundamentelor economice Exproprierea bunurilor altor persoane poate reprezenta o lovitura grava pentru fundamentele economice globale. Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus acest lucru cu privire la ipoteza ca tarile occidentale ar putea confisca capitalul rus inghetat pentru a finanta Ucraina. Acest lucru a fost raportat de agentia Tass. Rusia, a adaugat Peskov, isi va apara proprietatile si va urmari... ...continuare.

Regimul Putin a trecut pe lista neagra un premier european care condamna razboiul dus de Rusia

publicat 2024-02-13 13:15:12 (Mediafax)
Regimul Putin a trecut pe lista neagra un premier european care condamna razboiul dus de Rusia Ministerul de Interne al Rusiei l-a plasat pe primul ministru al Estoniei Kaja Kallas pe lista de urmariti, transmite agentia Tass. Ministerul rus de Interne i-a inclus, de asemenea, pe lista de urmariti pe secretarul de stat al Estoniei, Taimar Peterkop, si pe ministrul culturii lituanian Simonas Kairys. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.