EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Artista Raye a fost recompensata cu sase premii la BRIT Awards. Lista completa a castigatorilor. FOTO

publicat 2024-03-03 09:15:24 (ProTV)
Artista Raye a fost recompensata cu sase premii la BRIT Awards. Lista completa a castigatorilor. FOTO Cântareata si compozitoarea Raye a câstigat, sâmbata, la gala BRIT de la Londra, sase premii, inclusiv la categoriile artistul si albumul anului, un record.   ...continuare.

Soferita de TIR scoasa nevatamata din cabina camionului care atarna sub un pod, dupa un accident. VIDEO

publicat 2024-03-03 09:15:16 (Libertatea)
Soferita de TIR scoasa nevatamata din cabina camionului care atarna sub un pod, dupa un accident. VIDEO O soferita de TIR a fost salvata din cabina unui camion care a ramas atarnand dramatic peste marginea unui pod din Louisville, Kentucky, dupa ce vehiculul ei a trecut printr-o balustrada, relateaza BBC. Femeia a fost scoasa nevatamata din camion, spun oficialii. Un videoclip cu salvatorii care coboara la camion pentru a o scoate din […] ...continuare.

Impact frontal intre doua masini, la Targu Secuiesc. O victima este resuscitata, alte trei sunt transportate la spital

publicat 2024-03-03 09:15:15 (Jurnalul-National)
Impact frontal intre doua masini, la Targu Secuiesc. O victima este resuscitata, alte trei sunt transportate la spital Patru persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au lovit frontal, duminica dimineata, pe DN 11, in judetul Covasna. ...continuare.

Brit Awards 2024: Cantareata pop Raye, record de sase premii. Iata lista castigatorilor la toate categoriile

publicat 2024-03-03 09:15:15 (Jurnalul-National)
Brit Awards 2024: Cantareata pop Raye, record de sase premii. Iata lista castigatorilor la toate categoriile Cantareata pop britanica Raye a castigat sase premii Brit intr-un an, doborand recordul anterior de patru, detinut de Harry Styles, Adele si Blur, scrie The Guardian. ...continuare.

Ryanair isi reduce estimarile referitoare la traficul de pasageri din cauza intarzierii livrarilor de avioane ale Boeing

publicat 2024-03-03 09:15:15 (Income-Magazine)
Ryanair isi reduce estimarile referitoare la traficul de pasageri din cauza intarzierii livrarilor de avioane ale Boeing Ryanair va transporta intre 198 milioane si 200 de milioane de pasageri in anul financiar care va debuta in aprilie, sub cei 205 milioane de pasageri prognozati anterior, compania anuntand vineri reduceri ale programului sau de vara din cauza intarzierii livrarilor de avioane ale Boeing, transmite Reuters. Compania urma sa primeasca 57 de avioane Boeing […] ...continuare.

Basarab Panduru, vesti bune pentru FCSB: "Poate doar sa mai incurce. Nu mi-a placut deloc"

publicat 2024-03-03 09:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Basarab Panduru, vesti bune pentru FCSB: Poate doar sa mai incurce. Nu mi-a placut deloc Fostul international Basarab Panduru crede ca CFR CLuj nu mai are sanse la titlu, mai ales din cauza jocului pe care-l presteaza echipa lui Adrian Mutu la ora actuala.CFR Cluj a tremurat serios la Constanta, unde a fost condusa din minutul 65, prin golul marcat de Ronaldo Deaconu, si a alergat apoi dupa egalare, obtinuta pe final gratie unei executii de exceptie a lui Ajeti (82). ... ...continuare.

Nadal si Alcaraz, in blockbusterul Netflix. Onorarii uriase de la postul american si din sesiuni private

publicat 2024-03-03 09:15:03 (Adevarul)
Nadal si Alcaraz, in blockbusterul Netflix. Onorarii uriase de la postul american si din sesiuni private Cel doi spanioli joaca in aceasta seara un demonstrativ "sold-out" in Las Vegas. ...continuare.

Operatiune de salvare dramatica a unei soferite dupa ce un autotren s-a prabusit pe marginea unui pod: "Se ruga!" FOTO

publicat 2024-03-03 09:15:03 (Adevarul)
Operatiune de salvare dramatica a unei soferite dupa ce un autotren s-a prabusit pe marginea unui pod: Se ruga! FOTO Pompierii din Louisville au salvat in mod dramatic o soferita vineri, dupa ce semiremorca acesteia s-a prabusit de pe marginea podului Clark Memorial Bridge. ...continuare.

"Evolutia este socanta". Rata obezitatii a crescut cu mult mai repede decat se asteptau cercetatorii

publicat 2024-03-03 09:00:11 (ProTV)
Evolutia este socanta. Rata obezitatii a crescut cu mult mai repede decat se asteptau cercetatorii Unul din 8 pamânteni este obez. Estimarea alarmanta este avansata la finalul unei analize ample, la care au muncit peste 1.500 de specialisti din toata lumea. ...continuare.

Kate Winslet joaca un rol unic in cariera, intr-o comedie neagra savuroasa. Ce a declarat actrita despre personaj

publicat 2024-03-03 09:00:11 (ProTV)
Kate Winslet joaca un rol unic in cariera, intr-o comedie neagra savuroasa. Ce a declarat actrita despre personaj Kate Winslet joaca un rol unic în cariera, într-o comedie neagra savuroasa. Actrita britanica, în vârsta de 48 de ani, interpreteaza un lider autoritar dintr-un mic stat european. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.