EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Accident cumplit in Brasov

publicat 2024-02-12 14:00:11 (Jurnalul-National)
Accident cumplit in Brasov Cinci masini au fost avariate, luni, dupa un accident in care numai doua au fost implicate, in localitatea Sacele, judetul Brasov. Celelalte trei masini care au suferit avarii erau parcate. ...continuare.

Ce le-a impresionat pe 2 turiste din Grecia, dupa o vacanta in Romania: "Sincere sa fim, ne asteptam la..."

publicat 2024-02-11 11:15:07 (Click)
Ce le-a impresionat pe 2 turiste din Grecia, dupa o vacanta in Romania: Sincere sa fim, ne asteptam la... Doua turiste din Grecia, Maria si Olivia, au petrecut o vacanta de vis in tara noastra. Cele doua au vizitat mai multe locatii de vis din Bucuresti si Brasov, fiind dornice sa impartaseasca experienta lor din tara noastra cu fanii lor de pe YouTube. ...continuare.

De ce se teme Ilie Nastase. Sotia lui, Ioana, l-a dat de gol. "Suntem la munte, ne-am retras putin aici. Niciodata nu a facut asta"

publicat 2024-02-11 09:45:10 (Libertatea)
De ce se teme Ilie Nastase. Sotia lui, Ioana, l-a dat de gol. Suntem la munte, ne-am retras putin aici. Niciodata nu a facut asta Ioana, sotia lui Ilie Nastase, este pasionata de echitatie, asa ca fostul tenismen i-a darut recent un cal, pe care cei doi il tin la Brasov. Ei merg din cand in cand acolo, pentru citeva zile de relaxare. Bruneta este foarte atasata de calul sau, Cezar, pe care chiar Ilie Nastase i l-a facut cadou, […] ...continuare.

Cod galben de vant, duminica, in 24 de judete din tara

publicat 2024-02-11 07:30:11 (Mediafax)
Cod galben de vant, duminica, in 24 de judete din tara Potrivit ANM, sunt vizate judetele Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Cluj, Alba, Hunedoara, Sibiu, Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti, Galati, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta. ...continuare.

Trei gari istorice din Transilvania, vechi de peste 100 de ani, vor fi reinviate. Buget de peste 7 milioane de euro

publicat 2024-02-10 12:30:01 (Adevarul)
Trei gari istorice din Transilvania, vechi de peste 100 de ani, vor fi reinviate. Buget de peste 7 milioane de euro Sucursala Regionala de Cai Ferate Brasov a lansat procedura de achizitie pentru modernizarea a trei statii feroviare istorice din Transilvania: Teius, Aiud si Razboieni. ...continuare.

Fiul care si-a ucis parintii era sub influenta etnobotanicelor: "Am stat la masa cu Satana"

publicat 2024-02-09 19:15:02 (Adevarul)
Fiul care si-a ucis parintii era sub influenta etnobotanicelor: Am stat la masa cu Satana Tanarul de 24 de ani din orasul Sacele (Brasov) care si-a ucis parintii spune ca era sub influenta etnobotanicelor in momentul in care a comis crima si nu isi aminteste nimic din cele intamplate. ...continuare.

Pensionar din Brasov, indragostit de amanta cu 35 de ani mai tanara, a cerut ajutorul Politiei ca sa nu sufere din dragoste

publicat 2024-02-09 15:15:03 (Antena3)
Pensionar din Brasov, indragostit de amanta cu 35 de ani mai tanara, a cerut ajutorul Politiei ca sa nu sufere din dragoste Un pensionar din Brasov, indragostit de amanta cu 35 de ani mai tanara, a mers la Politie si a cerut ajutor, ca sa nu sufere din dragoste, dupa ce tanara, care nu ii impartasea dragostea, l-a speriat. ...continuare.

Banci smart, cu panouri fotovoltaice si internet wireless, instalate in centrul istoric din Brasov

publicat 2024-02-09 14:00:29 (Mediafax)
Banci smart, cu panouri fotovoltaice si internet wireless, instalate in centrul istoric din Brasov Primele banci inteligente, cu panouri fotovoltaice, incarcatoare pentru telefoane, internet, senzori de temperatura si de poluare si cu iluminat inteligent, au fost montate in centrul istoric din Brasov. ...continuare.

Presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania: Dupa aderare, traficul pe aeroporturi va fi aproximativ 30% non-Schengen si 70% Schengen

publicat 2024-02-09 13:00:40 (Mediafax)
Presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania: Dupa aderare, traficul pe aeroporturi va fi aproximativ 30% non-Schengen si 70% Schengen Asociatia Aeroporturilor din Romania a organizat, joi si vineri, la Poiana Brasov, sedinta directorilor generali ai aeroporturilor membre AAR. La eveniment au participat si reprezentanti ai Ministerului Transporturilor si ai Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene, dar si reprezentanti ai Politiei de Frontiera, ai Autoritatii Aeronautice Civile Romane, ai ROMATSA si ai companiilor aeriene, precum si alti specialisti din domeniul aviatiei. ...continuare.

USR isi mareste colectia de "penali": Afacerea "Catacombele Brasov" ingroasa numarul progresistilor pusi sub acuzare de DNA

publicat 2024-02-09 07:45:10 (Jurnalul-National)
USR isi mareste colectia de penali: Afacerea Catacombele Brasov ingroasa numarul progresistilor pusi sub acuzare de DNA Relatia din pandemie a conducerii USR-iste a Primariei Municipiului Brasov cu un ONG a generat, saptamana aceasta, pentru viceprimarul progresist al orasului, un dosar penal la DNA pentru abuz in serviciu. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.