EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




PSD si PNL se intrec in racolarea de primari. Majoritatea plecarilor, de la liberali la social-democrati ANALIZA

publicat 2024-03-15 17:30:02 (Adevarul)
PSD si PNL se intrec in racolarea de primari. Majoritatea plecarilor, de la liberali la social-democrati ANALIZA In ultimele zile zeci de primari au trecut de la PNL la PSD, in judete ca Teleorman, Mehedinti, Valcea sau Olt, insa au fost si plecari din randul social-democratilor in formatiunea liberala, dar intr-un ritm mult mai scazut. ...continuare.

Incaierare intre un primar si un paznic, in Mehedinti. "M-a luat la bataie ca nu votez cu el" VIDEO

publicat 2024-03-15 15:00:02 (Adevarul)
Incaierare intre un primar si un paznic, in Mehedinti. M-a luat la bataie ca nu votez cu el VIDEO O incaierare a avut loc in seara zilei de joi, 14 martie, iar protagonistii acestui incident inedit sunt un primar si un paznic, in varsta de 61 de ani. Bataia a pornit de la faptul ca paznicul nu il va vota pe edil la alegerile locale din 9 iunie. ...continuare.

Paznicul unei primarii din Mehedinti, batut de primar pe motiv ca nu il va vota la alegerile locale

publicat 2024-03-15 14:00:03 (Antena3)
Paznicul unei primarii din Mehedinti, batut de primar pe motiv ca nu il va vota la alegerile locale Paznicul unei primarii din judetul Mehedinti a fost batut chiar de primarul localitatii. ...continuare.

Paznicul unei primarii din Mehedinti a fost batut de primar pentru ca nu vrea sa-l voteze la alegerile locale | VIDEO

publicat 2024-03-15 12:45:15 (ProTV)
Paznicul unei primarii din Mehedinti a fost batut de primar pentru ca nu vrea sa-l voteze la alegerile locale | VIDEO Paznicul Primariei Prunisor din judetul Mehedinti, un barbat de 61 de ani, a fost batut joi noapte chiar de primarul localitatii. ...continuare.

Un primar din Mehedinti, acuzat ca a batut paznicul primariei, pe motiv ca nu il va vota la alegeri. Politia a deschis o ancheta

publicat 2024-03-15 12:15:11 (Libertatea)
Un primar din Mehedinti, acuzat ca a batut paznicul primariei, pe motiv ca nu il va vota la alegeri. Politia a deschis o ancheta Edilul comunei Prunisor, din judetul Mehedinti, este acuzat ca l-a batut joi seara pe paznicul primariei, un barbat de 61 de ani. Victima, care a ajuns la spital, spune ca primarul era sub influenta alcoolului si l-a lovit pe motiv ca nu voteaza cu el la alegerile locale din 9 iunie, potrivit News.ro. „Am fost […] ...continuare.

O fata de 14 ani a fost batuta la scoala de un coleg

publicat 2024-03-14 21:45:10 (Jurnalul-National)
O fata de 14 ani a fost batuta la scoala de un coleg O fata in varsta de 14 ani a ajuns la Spitalul municipal Motru, din judetul Mehedinti, dupa ce a fost batuta de un coleg la scoala. Medicii au anuntat Politia, care a inceput o ancheta. ...continuare.

O eleva a fost batuta de un coleg in timpul orelor, intr-o scoala din Mehedinti. Fata a ajuns la spital

publicat 2024-03-14 17:00:40 (Libertatea)
O eleva a fost batuta de un coleg in timpul orelor,  intr-o scoala din Mehedinti. Fata a ajuns la spital Eleva de 14 ani, care a fost lovita de un coleg de 15 ani, in timpul orelor de curs, a ajuns, joi, 13 martie, la Spitalul din Motru, iar medicii au anuntat imediat politia, informeaza News.ro. „Politia orasului Strehaia a fost sesizata de Spitalul municipal Motru, cu privire la faptul ca la unitatea medicala s-a […] ...continuare.

O femeie si-a agresat concubinul cu sase ani mai mic si i-a furat actele, cardurile si telefonul

publicat 2024-03-14 12:15:26 (ProTV)
O femeie si-a agresat concubinul cu sase ani mai mic si i-a furat actele, cardurile si telefonul O femeie în vârsta de 54 de ani, din judetul Mehedinti, este cercetata penal dupa ce si-ar fi agresat concubinul si i-a furat din locuinta portofelul cu toate actele si cardurile în el, dar si telefonul mobil. ...continuare.

Barbat din Mehedinti, adus in tara din Italia. Este condamnat la cinci ani de inchisoare pentru tentativa de omor

publicat 2024-03-13 11:30:13 (ProTV)
Barbat din Mehedinti, adus in tara din Italia. Este condamnat la cinci ani de inchisoare pentru tentativa de omor Un barbat de 35 de ani, din judetul mehedinti, urmarit international dupa ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru tentativa de omor, a fost adus în tara din Italia.   ...continuare.

Un temut interlop roman tocmai a fost eliberat din inchisoare. Pentru ce fusese condamnat la peste 20 de ani dupa gratii

publicat 2024-03-13 10:00:19 (ProTV)
Un temut interlop roman tocmai a fost eliberat din inchisoare. Pentru ce fusese condamnat la peste 20 de ani dupa gratii Tribunalul Mehedinti a dispus, marti, eliberarea conditionata a sefului clanului Negus, Markovics Sándor, alias Sanyi Negus. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.