EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Oroarea din Dambovita: Criminalul nu stia ca e filmat in plin camp

publicat 2024-04-09 08:30:27 (Jurnalul-National)
Oroarea din Dambovita: Criminalul nu stia ca e filmat in plin camp Ramasitele unei femei au fost gasite pe un camp din apropiere de Autostrada 1, la finalul saptamanii trecute. Corpul fusese taiat in bucati si aruncat in saci de plastic, la aproximativ 50 de kilometri distanta de Bucuresti, in judetul Dambovita. Cazul a fost preluat de IGPR si ancheta s-a derulat foarte rapid, cu ajutorul mijloacelor moderne. Ghinionul criminalilor care cred ca pot scapa, aruncand cadavrele departe de locul faptei, este ca astazi sunt camere video montate inclusiv pe camp,... ...continuare.

Unde a fost inaugurata prima plantatie de lalele olandeze din Romania cu peste 600 de specii (Foto)

publicat 2024-04-08 21:00:16 (Puterea)
Unde a fost inaugurata prima plantatie de lalele olandeze din Romania cu peste 600 de specii (Foto) Premiera pentru Romania: si-a deschis portile prima plantatie de lalele din soiuri olandeze, investitie realizata de un roman. Exploatatia de lalele se afla in apropiere de Gaesti, in localitatea Patroia-Deal, judetul Dambovita, si se intinde pe 3 hectare, unde au fost plantate 600 de specii de flori. Aici, vizitatorii pot sa admire florile, dar si […]The post Unde a fost inaugurata prima plantatie de lalele olandeze din Romania cu peste 600 de specii (Foto) appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Crima de la Padina. Arest preventiv prelungit pentru agresori

publicat 2024-04-08 19:45:11 (Libertatea)
Crima de la Padina. Arest preventiv prelungit pentru agresori Cei trei barbati inculpati in cazul omorului care a avut loc in luna februarie la un hotel din zona montana Padina a judetului Dambovita raman in arest, dupa ce, luni, Tribunalul Dambovita a decis prelungirea cu inca 30 de zile a masurii arestului preventiv, informeaza Agerpres. „Solutia pe scurt: (...) admite propunerea formulata la data […] ...continuare.

Nofar Energy - parc solar

publicat 2024-04-08 11:30:50 (Ziarul-Financiar)
Compania israeliana Nofar Energy a cumparat la finalul anului trecut cel mai mare parc fotovoltaic din Romania, dezvoltat de Portland Trust, cu o suprafata de 290 de hectare, la Corbii Mari, in judetul Dambovita. ...continuare.

Cine este femeia al carei trup transat a fost gasit langa autostrada A1. S-au gasit inca o mana si un picior

publicat 2024-04-07 17:45:03 (Click)
Cine este femeia al carei trup transat a fost gasit langa autostrada A1. S-au gasit inca o mana si un picior Corpul transat, descoperit vineri in Dambovita, pe marginea autostrazii A1, de catre o echipa de muncitori, se presupune ca apartine unei femei care se afla in activitatea de prostitutie, conform informatiilor provenite din surse politienesti citate de Stirileprotv.ro. ...continuare.

Cine este femeia al carei cadavru transat a fost descoperit pe camp, langa A1. "S-au gasit inca o mana si un picior"

publicat 2024-04-07 11:00:03 (Adevarul)
Cine este femeia al carei cadavru transat a fost descoperit pe camp, langa A1. S-au gasit inca o mana si un picior Cadavrul transat descoperit vineri, in Dambovita, pe un camp de la marginea autostrazii A1, de o echipa de muncitori, ar fi al unei femei care practica prostitutia, spun surse din politie, potrivit Stirileprotv.ro. ...continuare.

O mare tranzactie, care implica si doua fabrici din Romania, a fost finalizata

publicat 2024-04-07 08:30:19 (Jurnalul-National)
O mare tranzactie, care implica si doua fabrici din Romania, a fost finalizata Tranzactia dintre grupul turc Arçelik si grupul american Whirlpool a fost finalizata. In tranzactie au intrat si fabricile Arctic din Dambovita, anunta Ziarul Financiar. ...continuare.

Cadavrul gasit pe un camp din Dambovita este al unui femei. Trupul, mutilat si infasurat in plastic

publicat 2024-04-07 08:15:08 (Libertatea)
Cadavrul gasit pe un camp din Dambovita este al unui femei. Trupul, mutilat si infasurat in plastic Politistii au anuntat sambata seara ca trupul gasit in zona satului Olteni, la iesirea de pe autostrada A1, apartine unei femei. Cadavrul se afla in stare avansata de descompunere, iar anchetatorii asteapta rezultatele ADN pentru a stabili identitatea femeii. Va avertizam ca urmeaza informatii care va pot afecta emotional! Cadavrul a fost gasit vineri, 5 aprilie, […] ...continuare.

Av. Daniel Ionascu, despre cazul femeii moarte, gasita pe camp in Dambovita: "Doua lucruri imi vin in minte"

publicat 2024-04-06 18:00:04 (Antena3)
Av. Daniel Ionascu, despre cazul femeii moarte, gasita pe camp in Dambovita: Doua lucruri imi vin in minte Avocatul Daniel Ionascu a analizat cazul din Dambovita, acolo unde niste trecatori au gasit mai multe fragmente umane pe un camp. Acesta a exprimat doua ipoteze si a lansat un semnal de alarma cu privire la fenomenul violentei intre oameni care ia amploare in Romania. ...continuare.

Martuia barbatului care a gasit cadavrul femeii pe camp in Dambovita. Noi date din ancheta

publicat 2024-04-06 17:00:07 (Antena3)
Martuia barbatului care a gasit cadavrul femeii pe camp in Dambovita. Noi date din ancheta Avem marturia barbatului care a descoperit cadavrul femeii pe un camp din Dambovita. Noi date din ancheta politiei. Ipotezele luate in calcul. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.