EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sepsi - U Cluj, ultima sansa a covasnenilor la locul 6 » "Sepcile rosii" au misiune complicata la Sfantu Gheorghe. Echipele pregatite de Storck si Sabau + cote la pariuri

publicat 2024-02-24 17:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Sepsi - U Cluj, ultima sansa a covasnenilor la locul 6 » Sepcile rosii au misiune complicata la Sfantu Gheorghe. Echipele pregatite de Storck si Sabau + cote la pariuri Sepsi Sfantu Gheorghe si Universitatea Cluj se infrunta duminica dupa-amiaza, de la ora 14:00, intr-o confruntare din runda #27 din Superliga. Duelul din Covasna va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct la PrimaSport 1, Digi 1 si Orange 1.Rezultatele, marcatorii si programul etapei #27 din Superliga.Partida cu U Cluj ar putea fi decisiva pentru Sepsi, deoarece echipa lui Nelutu Sabau se afla peste covasneni in clasament. ... ...continuare.

In cine au incredere maghiarii din Covasna

publicat 2024-02-19 23:45:33 (Puterea)
In cine au incredere maghiarii din Covasna Maghiarii din judetul Covasna au mai multa incredere in Guvernul de la Budapesta decat in cel de la Bucuresti sau decat in Uniunea Europeana si sunt multumiti de activitatea depusa de administratiile publice locale si judetene, releva un sondaj de opinie prezentat la Sfantu Gheorghe. Realizat pe un esantion de 1.877 de persoane reprezentative pentru […]The post In cine au incredere maghiarii din Covasna appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Doi barbati, raniti de un copac in padure. Una dintre victime, inconstienta, preluata de elicopterul SMURD

publicat 2024-02-19 18:45:27 (ProTV)
Doi barbati, raniti de un copac in padure. Una dintre victime, inconstienta, preluata de elicopterul SMURD Doi barbati din judetul Covasna au fost raniti, luni, de un copac, în extravilanul localitatii Oituz, una dintre victime fiind preluata de catre elicopterul SMURD.   ...continuare.

Cod galben de ceata in sapte judete din Transilvania

publicat 2024-02-19 07:30:12 (Mediafax)
Cod galben de ceata in sapte judete din Transilvania Potrivit ANM; sunt vizate localitati din judetele Maramures, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu, Covasna, Brasov si Harghita. ...continuare.

UPDATE Atentie, SOFERI! Cod GALBEN de ceata densa in judetele Covasna, Brasov si Harghita, sambata dimineata

publicat 2024-02-17 10:00:09 (Jurnalul-National)
UPDATE Atentie, SOFERI! Cod GALBEN de ceata densa in judetele Covasna, Brasov si Harghita, sambata dimineata Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata densa in zone din judetele Brasov si Harghita, valabila in urmatoarele ore. ...continuare.

Cod galben de vant, duminica, in 24 de judete din tara

publicat 2024-02-11 07:30:11 (Mediafax)
Cod galben de vant, duminica, in 24 de judete din tara Potrivit ANM, sunt vizate judetele Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Cluj, Alba, Hunedoara, Sibiu, Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti, Galati, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta. ...continuare.

Ce pedeapsa risca profesorul de muzica din Covasna care si-ar fi agresat sexual doua eleve. "Foarte dezgustator"

publicat 2024-02-07 17:30:10 (ProTV)
Ce pedeapsa risca profesorul de muzica din Covasna care si-ar fi agresat sexual doua eleve. Foarte dezgustator Caz revoltator în Covasna. Un profesor de muzica a fost trimis în judecata pentru viol si act sexual cu minori.   ...continuare.

Localitati din judetele Ialomita, Calarasi, Alba si Covasna, sub Cod galben de vant miercuri seara

publicat 2024-02-07 17:15:11 (ProTV)
Localitati din judetele Ialomita, Calarasi, Alba si Covasna, sub Cod galben de vant miercuri seara Zone din judete situate în Muntenia si Transilvania sunt vizate de noi avertizari nowcasting Cod galben de vânt, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). ...continuare.

Cati bani s-au pompat in Mures, Harghita si Covasna cat timp UDMR a condus Ministerul Dezvoltarii

publicat 2024-02-02 11:45:16 (Puterea)
Cati bani s-au pompat in Mures, Harghita si Covasna cat timp UDMR a condus Ministerul Dezvoltarii Un document transmis recent de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, catre Parlament, evidentiaza faptul ca o suma foarte mare de bani a fost directionata de ministrul UDMR Attila Cseke catre judetele Mures, Harghita si Covasna. Peste 800.000.000 de euro, in ultimii trei ani, in Harghita, Covasna si Mures Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si […]The post Cati bani s-au pompat in Mures, Harghita si Covasna cat timp UDMR a condus Ministerul... ...continuare.

Ceata densa in centrul tarii. A fost emis cod galben

publicat 2024-01-30 09:00:08 (Jurnalul-National)
Ceata densa in centrul tarii. A fost emis cod galben Meteorologii avertizeaza ca este ceata densa in centrul tarii. Ei au emis o avertizare cod galben de ceata valabila marti dimineata in mai multe zone din Covasna si Harghita. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.