EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Horia Constantinescu a demisionat de la sefia ANPC pentru a candida la Primaria Constanta

publicat 2024-04-15 19:15:10 (Libertatea)
Horia Constantinescu a demisionat de la sefia ANPC pentru a candida la Primaria Constanta Presedintele ANPC, Horia Constantinescu, a anuntat luni, 15 aprilie, ca a demisionat din functie pentru a candida la Primaria Constanta din partea PSD. El a condus ANPC in ultimii doi ani. „Astazi am incheiat un episod important pentru intreaga mea cariera la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor. Cu sprijinul unei echipe politice puternice m-am inscris […] ...continuare.

Analiza Storia: Orasele si cartierele in care romanii gasesc cu usurinta locuri de parcare

publicat 2024-04-15 19:00:04 (Bursa)
Alexandria, Ramnicu Valcea si Drobeta-Turnu Severin sunt orasele din Romania in care rezidentii au votat ca gasesc cu usurinta locuri de parcare. La polul opus, Bucuresti, Cluj-Napoca si Constanta sunt orasele in care se gasesc mai greu locuri de parcare. Datele sunt obtinute din 'Vocea Cartierelor', a doua etapa de dezvoltare a indicelui T.R.A.I., realizat de Storia - platforma cu anunturi imobiliare lansata de OLX ...continuare.

I s-a aratat! Calugarul trebuie sa candideze la Primarie!

publicat 2024-04-15 13:16:04 (Puterea)
I s-a aratat! Calugarul trebuie sa candideze la Primarie! Un calugar se lanseaza in cursa pentru Primaria Constanta, iar motivele sale sunt la fel de neobisnuite precum parcursul sau spiritual. Sorin Prisacaru, aflat sub deviza „merg cu Dumnezeu inainte”, a surprins opinia publica cu decizia sa de a intra in competitia electorala pentru cea mai inalta functie administrativa a orasului de la malul marii. […]The post I s-a aratat! Calugarul trebuie sa candideze la Primarie! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un constantean s-a sinucis dupa ce si-a dat foc la casa si masina. Inainte de asta, a sunat la 112 sa anunte incendiul

publicat 2024-04-15 13:16:03 (ProTV)
Un constantean s-a sinucis dupa ce si-a dat foc la casa si masina. Inainte de asta, a sunat la 112 sa anunte incendiul Tragedie în judetul Constanta. Un barbat de 44 de ani a fost gasit spânzurat în magazia casei dupa ce ar fi dat foc la întreaga locuinta.   ...continuare.

Masina antrenorului spaniol Ruben de la Barrera, vandalizata in Portugalia

publicat 2024-04-15 13:16:03 (ProTV)
Masina antrenorului spaniol Ruben de la Barrera, vandalizata in Portugalia Masina antrenorului echipei FC Vizela, spaniolul Ruben de la Barrera, fost la FC Viitorul Constanta, a fost vandalizata sâmbata dimineata, a anuntat clubul lusitan de fotbal de prima divizie într-un comunicat dat publicitatii, citat de EFE.   ...continuare.

Patru avioane Typhoon ale Fortelor Regale Britanice ar fi zburat de la baza din Romania pentru a apara Israelul de Iran

publicat 2024-04-15 13:16:03 (ProTV)
Patru avioane Typhoon ale Fortelor Regale Britanice ar fi zburat de la baza din Romania pentru a apara Israelul de Iran Patru avioane Typhoon ce apartin Fortelor Aeriene Regale Britanice - stationate la Baza Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta - ar fi participat în weekend la doborârea dronelor iraniene care au atacat Israelul. ...continuare.

Joburile remote atrag de 4 ori mai multi candidati Peste 200 de oportunitati de cariera disponibile in cadrul Remote and Hybrid World

publicat 2024-04-15 13:00:10 (Bursa)
Pana pe 21 aprilie, pe Hipo.ro, portalul de joburi numarul 1 in Romania pentru candidati cu studii superioare, se desfasoara in premiera Remote and Hybrid World. Primul eveniment de cariera din tara cu focus doar pe joburi remote si hibrid reuneste peste 200 de joburi din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea si Constanta ...continuare.

Presedintele OMD Mamaia, George Mandila la conferinta Romania Inteligenta: "Statiunea intra intr-o noua etapa fresh si proaspata"

publicat 2024-04-15 12:45:37 (Antena3)
Presedintele OMD Mamaia, George Mandila la conferinta Romania Inteligenta: Statiunea intra intr-o noua etapa fresh si proaspata George Mandila, presedinteĀ O.M.D Mamaia-Constanta, a vorbit in cadrul conferintei nationale "Restart Mamaia 2024 - o noua identitate, o noua dezvoltare, o noua viata". ...continuare.

Pompierii au gasit un barbat spanzurat in timp ce stingeau incendiul izbucnit la locuinta sa din Constanta

publicat 2024-04-15 10:15:34 (ProTV)
Pompierii au gasit un barbat spanzurat in timp ce stingeau incendiul izbucnit la locuinta sa din Constanta Un barbat de 44 de ani a fost gasit de pompieri spânzurat în timp ce interveneau, în noaptea de duminica spre luni, pentru stingerea incendiului care curprinsese casa acestuia din localitatea constanteana Conacu.   ...continuare.

Masina cuprinsa de flacari, pe Autostrada A4. Soferul s-a salvat in ultima clipa

publicat 2024-04-15 10:15:10 (Antena3)
Masina cuprinsa de flacari, pe Autostrada A4. Soferul s-a salvat in ultima clipa Un sofer si-a vazut moartea cu ochii dupa ce masina pe care o conducea a fost cuprinsa de flacari uriase. S-a intamplat pe autostrada A4, in apropierea orasului Ovidiu, Constanta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.