EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Accident pe DN 79, judetul Arad. Un camion a lovit mortal un pieton

publicat 2024-04-20 08:15:07 (Jurnalul-National)
Accident pe DN 79, judetul Arad. Un camion a lovit mortal un pieton Un pieton a fost lovit mortal, sambata, de un camion, pe DN 79, localitatea Simand, judetul Arad. Circulatia rutiera este oprita pe ambele sensuri de mers. ...continuare.

Aradeanul care a batut un politist pana l-a bagat in spital, trimis in judecata in stare de arest

publicat 2024-04-18 10:30:03 (Adevarul)
Aradeanul care a batut un politist pana l-a bagat in spital, trimis in judecata in stare de arest Tanarul care a batut un agent de politie, in fata unui bar din Ineu (judetul Arad), a fost trimis in judecata. Politistul a suferit leziuni ce necesita pentru vindecare 10 - 12 zile de ingrijiri medicale. ...continuare.

Dinamo Bucuresti si UTA Arad, iertate de Comisia de disciplina a FRF. Cand revin fanii la stadion?

publicat 2024-04-17 16:45:16 (Mediafax)
Dinamo Bucuresti si UTA Arad, iertate de Comisia de disciplina a FRF. Cand revin fanii la stadion? Comisia de Disciplina a FRF a dat curs cererii de suspendare partiala a sanctiunii formulata de cele doua echipe, care aveau interzis accesul spectatorilor timp de patru etape la meciurile jucate pe stadioanele celor doua grupari. ...continuare.

In perioada 17-19 aprilie, la Arad, va avea loc a IV-a editie a Forumului Economic International

publicat 2024-04-17 16:00:14 (Jurnalul-National)
In perioada 17-19 aprilie, la Arad, va avea loc a IV-a editie a Forumului Economic International In perioada 17-19 aprilie 2024, se va desfasura la Arad a patra editie a Forumului Economic International cu tema "Crizele actuale si economia". ...continuare.

Veste uriasa pentru Dinamo si UTA Arad! Suporterii revin pe stadion

publicat 2024-04-17 14:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Veste uriasa pentru Dinamo si UTA Arad! Suporterii revin pe stadion Dinamo si UTA Arad au primit miercuri o veste de impact din partea Comisiei de Disciplina din cadrul FRF. Dupa ce au primit cate 4 etape de suspendare, ca urmare a bataii suporterilor de pe gazon de la meciul direct de pe 8 martie, aceasta sanctiune a fost suspendata, iar suporterii celor doua formatii vor avea acces la partidele ramase din acest play-out. ... ...continuare.

Cushman and Wakefield Echinox: 18 Gym Fitness and Beauty se extinde la Arad in cadrul centrului comercial Agora

publicat 2024-04-17 10:15:03 (Bursa)
18 Gym Fitness and Beauty, retea de sali de fitness din Romania, va deschide o noua locatie in centrul comercial Agora Arad (fost Galleria Arad), tranzactia de inchiriere a noului spatiu fiind intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox. ...continuare.

Pagina verde. Un ONG de mediu din Brasov deruleaza un program prin care vrea sa faca tinerii mai constienti si mai implicati in problemele legate de mediu

publicat 2024-04-17 00:15:18 (Ziarul-Financiar)
Pagina verde. Un ONG de mediu din Brasov deruleaza un program prin care vrea sa faca tinerii mai constienti si mai implicati in problemele legate de mediu Propark - Fundatia pentru Arii Protejate, un ONG de mediu din Brasov, a adunat peste 2.500 de elevi intr-un proiect educativ avand ca tema implicarea tinerilor in problemele legate de mediu. Proiectul cu numele "Activam viitori lideri pentru protectia naturii" a debutat cu o caravana educativa in 16 licee din noua localitati din judetele Brasov, Arad, Hunedoara, Vrancea, Gorj si din Bucuresti. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.