CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2018

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale
Alina Balan este noul Director de Resurse Umane al Xerox Romania

publicat 2018-06-14 13:15:01 (AgoraNews)
Alina Balan este noul Director de Resurse Umane al Xerox Romania Dupa o cariera de 12 ani in cadrul companiei Xerox Romania, Alina Balan ocupa functia de Director de Resurse Umane, incepand cu 1 iunie 2018. ...continuare.

Studiu EY: Inteligenta artificiala, diversificarea talentelor si noile reglementari sunt motoarele de crestere ale companiilor de dimensiuni medii in urmatoarele 12 luni

publicat 2018-06-14 13:15:01 (AgoraNews)
Studiu EY: Inteligenta artificiala, diversificarea talentelor si noile reglementari sunt motoarele de crestere ale companiilor de dimensiuni medii in urmatoarele 12 luni Companiile de dimensiuni medii de la nivel global sunt mult mai optimiste cu privire la conditiile si oportunitatile mediului de afaceri fata de anul trecut, conform concluziilor studiului anual EY Growth Barometer. ...continuare.

Kaspersky Lab descopera o campanie APT de limba chineza, care vizeaza un centru national de date din Asia Centrala

publicat 2018-06-14 13:15:01 (AgoraNews)
Kaspersky Lab descopera o campanie APT de limba chineza, care vizeaza un centru national de date din Asia Centrala În martie 2018, produsele Kaspersky Lab au detectat Campania APT LuckyMouse, ce viza un centru national de date din Asia Centrala si compromiterea unor resurse guvernamentale. Prin intermediul centrului de date, atacatorii au obtinut acces la diferite site-uri oficiale, in care au injectat cod infectat JavaScript pentru a realiza atacuri de tip “watering hole”. ...continuare.

Școala, o solutie pentru antreprenoriatul feminin

publicat 2018-06-14 13:15:01 (AgoraNews)
Școala, o solutie pentru antreprenoriatul feminin Antreprenoriatul feminin in tarile Europei Centrale si de Est este intr-o conditie dificila. Romania nu face exceptie. Cel putin asa arata Global Entrepreneurship Monitor (GEM). Antreprenoriatul feminin arata mai degraba ca o minoritate raportat la intreg fenomenul. ...continuare.

Noul portal unic Carrefour.ro, proiect dezvoltat cu sprijinul Tremend

publicat 2018-06-14 13:15:01 (AgoraNews)
Noul portal unic Carrefour.ro, proiect dezvoltat cu sprijinul Tremend Carrefour a lansat in luna mai, cu sprijinul Tremend, portalul unic www.carrefour.ro, un concept nou, in continua dezvoltare, care regrupeaza magazinul de comert online carrefour-online.ro, site-ul institutional carrefour.ro, magazinul de comert online dedicat brandului de imbracaminte marca proprie TEX, tex.carrefour.ro, si site-ul de employer branding- lumea-carrefour.ro. ...continuare.

Ascendia castiga la EU Social Challenges si incepe colaborarea cu iziBAC -creatorii aplicatiei care ajuta elevii de liceu sa ia BAC-ul.

publicat 2018-06-13 19:00:01 (AgoraNews)
Ascendia castiga la EU Social Challenges si incepe colaborarea cu iziBAC -creatorii aplicatiei care ajuta elevii de liceu sa ia BAC-ul. Ascendia, una dintre cele mai importante companii de eLearning din Romania, castiga un grant prin programul Orizont 2020 si incepe colaborarea cu iziBAC - creatorii aplicatiei care ajuta elevii de liceu sa ia BAC-ul. ...continuare.

Elevii de liceu inoveaza industria jocurilor video in competitia Gamecelerator 5.0

publicat 2018-06-13 19:00:01 (AgoraNews)
Elevii de liceu inoveaza industria jocurilor video in competitia Gamecelerator 5.0 Competitia Gamecelerator 5.0, implementata de Junior Achievement Romania in parteneriat cu Ubisoft Romania, a atras peste 270 elevi, care in echipe de 3-5 membri au propus 68 de jocuri. ...continuare.

O noua modalitate de a afla cum se simt participantii la evenimente,

publicat 2018-06-13 19:00:01 (AgoraNews)
O noua modalitate de a afla cum se simt participantii la evenimente, În 11 si 12 mai, echipa Gimini Apps a fost prezenta impreuna cu Betfair Romania Development la Techsylvania, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate tehnologiei din Europa de Est, desfasurat la Cluj-Napoca, pentru a vedea cum s-au simtit participantii, acestia putandu-si exprima starea prin utilizarea aplicatiei Gimini Moodtracker. ...continuare.

Noi investitii in extinderea centrului de date GTS Telecom din Cluj-Napoca

publicat 2018-06-13 17:00:05 (AgoraNews)
Noi investitii in extinderea centrului de date GTS Telecom din Cluj-Napoca GTS Telecom anunta o noua serie de investitii in dezvoltarea centrului de date de la Cluj Napoca, la aproape doi ani de la inaugurarea acestuia, prin dublarea amprentei de colocare, ajungand astfel la o suprafata totala de 210 metri patrati. Investitia in acest al doilea centru de date GTS Telecom din Romania depaseste astfel suma de 1 milion de euro. ...continuare.

ARCHOS anunta gama de dispozitive Mate, cu tehnologie AI si compatibile cu Alexa, serviciul de voce Amazon

publicat 2018-06-13 17:00:05 (AgoraNews)
ARCHOS anunta gama de dispozitive Mate, cu tehnologie AI si compatibile cu Alexa, serviciul de voce Amazon ARCHOS anunta o gama noua de dispozitive cu tehnologie AI, ce raspunde comenzilor vocale atat prin voce, cat si prin imagini. ...continuare.

Cumparaturi online - Emag.ro© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.