EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cristian Popescu Piedone, declaratii exclusive despre candidatura la Primaria Capitalei: "Am campanii la picior cat are Nicusor ani de viata"

publicat 2024-03-11 23:30:03 (Antena3)
Cristian Popescu Piedone, declaratii exclusive despre candidatura la Primaria Capitalei: Am campanii la picior cat are Nicusor ani de viata Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din Bucuresti, a declarat la Sinteza Zilei ca nu crede in sondajul realizat la comanda lui Nicusor Dan, care arata cine ar castiga alegerile din acest an pentru Primaria Capitalei, sustinand ca este un "mar otravit". Edilul spune ca va merge pana la capat in lupta pentru aceste alegeri. ...continuare.

Un elev a fost prins de Politie cu un pistol ascuns intre cartile din banca, la un control intr-o scoala din Hunedoara

publicat 2024-03-11 23:00:02 (Antena3)
Un elev a fost prins de Politie cu un pistol ascuns intre cartile din banca, la un control intr-o scoala din Hunedoara Un elev a fost prins cu un pistol cu gaz si noua proiectile "tip bila" ascuns intre cartile din banca, la un control al Politiei intr-o scoala din Hunedoara. ...continuare.

MAE a emis o avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Germania

publicat 2024-03-11 22:30:05 (Antena3)
MAE a emis o avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Germania Atentionare de la MAE: Greve in Germania ale insotitorilor de bord ai Lufthansa pentru marti si miercuri, calatoriile vor fi perturbate. ...continuare.

Student roman in Amsterdam, nevoit sa faca sacrificii pentru a putea plati chiria: "Imi place sa ies, dar nu am facut asta in ultimele luni" | Suma uriasa pe care o plateste pentru garsoniera inchiriata

publicat 2024-03-11 22:30:05 (Antena3)
Student roman in Amsterdam, nevoit sa faca sacrificii pentru a putea plati chiria: Imi place sa ies, dar nu am facut asta in ultimele luni | Suma uriasa pe care o plateste pentru garsoniera inchiriata Un student roman a inchiriat o garsoniera intr-un campus universitar din Amsterdam, pentru care plateste o chirie exorbitanta. Tanarul se afla acum in situatia in care nu-si mai permite sa iasa in oras, din cauza cheltuielilor mult prea mari, iar viata sociala ii este afectata. ...continuare.

Crenguta Leaua, coordonatorul echipei de avocati care a salvat Romania in dosarul Rosia Montana: "Noi am crezut si am luptat cu speranta"

publicat 2024-03-11 22:30:05 (Antena3)
Crenguta Leaua, coordonatorul echipei de avocati care a salvat Romania in dosarul Rosia Montana: Noi am crezut si am luptat cu speranta Profesorul Crenguta Leaua, coordonatorul avocatilor in dosarul Rosia Montana, a vorbit la Sinteza Zilei despre succesul care a salvat Romania de la plata unor despagubiri de 6.7 miliarde de dolari. ...continuare.

Ce inseamna cand visezi serpi. Semnificatia visului care ii inspaimanta pe multi romani

publicat 2024-03-11 22:15:02 (Antena3)
Ce inseamna cand visezi serpi. Semnificatia visului care ii inspaimanta pe multi romani Visul in care apar serpi este un motiv de ingrijorare pentru majoritatea oamenilor. Acesta poate fi interpretat in mai multe moduri, avand semnificatii puternice. ...continuare.

Gabriela Firea, prima reactie despre propunerile PSD la alegerile 2024 pentru primaria Capitalei: "Exista o asteptare mare ca eu sa candidez"

publicat 2024-03-11 21:45:03 (Antena3)
Gabriela Firea, prima reactie despre propunerile PSD la alegerile 2024 pentru primaria Capitalei: Exista o asteptare mare ca eu sa candidez Gabriela Firea, presedintele PSD Bucuresti, a avut o prima reactie dupa ce coalitia de guvernare a decis ca fiecare partid sa mearga cu candidatul sau la alegerile pentru primaria Bucurestiului. ...continuare.

Marcel Ciolacu: "Voi invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti romani care a castigat procesul Rosia Montana"

publicat 2024-03-11 21:45:03 (Antena3)
Marcel Ciolacu: Voi invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti romani care a castigat procesul Rosia Montana Premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca va invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti romani care a castigat procesul Rosia Montana, ca sa le transmita un mesaj de recunostinta din partea tuturor romanilor. ...continuare.

Marturia unui barbat care a scapat din ghearele unui urs, in muntii Nemira: "Am inceput sa urlam din toti plamanii"

publicat 2024-03-11 21:15:05 (Antena3)
Marturia unui barbat care a scapat din ghearele unui urs, in muntii Nemira: Am inceput sa urlam din toti plamanii Un barbat a povestit cum, in timpul unei drumetii cu prietenii, a dat nas in nas cu un urs prin salbaticia muntilor Nemira. Si pentru a nu mai pati si altii la fel el a dat o serie de sfaturi care ar putea salva vieti. ...continuare.

A murit omul de afaceri Eugen Milutinovici | Doliu la PSD Timis

publicat 2024-03-11 21:15:05 (Antena3)
A murit omul de afaceri Eugen Milutinovici | Doliu la PSD Timis Omul de afaceri Eugen Milutinovici, fost consilier judetean al PSD si secretar general al PSD Timis, a murit. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.