EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reteta cartof carbonara. Un preparat delicios si simplu de facut, perfect pentru o masa in familie

publicat 2024-03-12 13:00:03 (Antena3)
Reteta cartof carbonara. Un preparat delicios si simplu de facut, perfect pentru o masa in familie Reteta de cartof carbonara este absolut delicioasa si se pregateste foarte rapid. Poate fi alegerea perfecta pentru o masa in familie. ...continuare.

Inspectorii ANPC au descins in toate statiile OMV Petrom din tara! Calibrarea la pompa este verificata

publicat 2024-03-12 13:00:03 (Antena3)
Inspectorii ANPC au descins in toate statiile OMV Petrom din tara! Calibrarea la pompa este verificata Inspectorii ANPC au descins la toate benzinariile OMV Petrom din tara. ...continuare.

Primele imagini cu politistul tarat cu masina de un sofer pe care incerca sa-l testeze de droguri, in Arges

publicat 2024-03-12 13:00:03 (Antena3)
Primele imagini cu politistul tarat cu masina de un sofer pe care incerca sa-l testeze de droguri, in Arges Avem primele imagini cu momentul in care un politist din Arges a fost lovit intentionat de un sofer pe care incerca sa il testeze daca a consumat droguri. In imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum agentul este agatat pur si simplu de masina si este tarat pe sosea. ...continuare.

Primele rosii romanesti din acest an, in piete. Pretul unui kilogram de tomate autohtone crescute in sol

publicat 2024-03-12 13:00:03 (Antena3)
Primele rosii romanesti din acest an, in piete. Pretul unui kilogram de tomate autohtone crescute in sol In cateva zile, vor aparea pe piata primele rosii romanesti crescute in sol. In solariile celui mai mare producator din Buzau, primele tomate sunt deja coapte, insa vor ajunge in piata cu un pret pe masura. Asta pentru ca spatiile de productie au fost incalzite toata iarna, iar costurile sunt uriase. Fata de anul trecut preturile sunt mai mari cu 10%.. ...continuare.

A fost vanduta cea mai veche uzina din Romania. Valoarea tranzactiei si noii proprietari

publicat 2024-03-12 12:45:03 (Antena3)
A fost vanduta cea mai veche uzina din Romania. Valoarea tranzactiei si noii proprietari Cea mai veche uzina din Romania, care are 253 de ani a fost vanduta. Cei care au vandut-o considera tranzactia drept "incununare a eforturilor depuse". ...continuare.

Cum poti sa faci miscare fara sa mergi la sala. Alternative pentru sala de sport

publicat 2024-03-12 12:45:03 (Antena3)
Cum poti sa faci miscare fara sa mergi la sala. Alternative pentru sala de sport "Pentru o viata sanatoasa, faceti miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi" - o recomandare pe care o auzim frecvent. Insa, cati dintre noi stim cu adevarat ce inseamna? Poate ne-am gandi ca acel timp trebuie sa-l petrecem neaparat in sala de sport. Total neadevarat. ...continuare.

Pilotul din cel mai recent incident cu un avion Boeing rupe tacerea: "Am pierdut controlul!" | Un martor ostil companiei americane, gasit mort in parcare

publicat 2024-03-12 12:45:03 (Antena3)
Pilotul din cel mai recent incident cu un avion Boeing rupe tacerea: Am pierdut controlul! | Un martor ostil companiei americane, gasit mort in parcare Doua noi incidente grave toarna gaz pe foc in scandalurile din jurul companiei americane Boeing, care s-au extins in ultimii ani si au expus gravele probleme de siguranta ale aeronavelor fabricate sub acest brand. ...continuare.

Klaus Iohannis, prima declaratie directa despre vila renovata din Aviatorilor: "Am observat ca exista o preocupare intensa"

publicat 2024-03-12 12:45:03 (Antena3)
Klaus Iohannis, prima declaratie directa despre vila renovata din Aviatorilor: Am observat ca exista o preocupare intensa Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a oferit prima declaratie cu privire la vila RAPPS din Aviatorilor care se afla in renovari. ...continuare.

Primarul din Bacau, suspect in "Dosarul apartamentul" instrumentat de DNA: "A inceput, in mod oficial, campania electorala"

publicat 2024-03-12 12:30:02 (Antena3)
Primarul din Bacau, suspect in Dosarul apartamentul instrumentat de DNA: A inceput, in mod oficial, campania electorala Primarul Bacaului, Dan Lucian Viziteu, a anuntat ca este suspect in "Dosarul apartamentul", dosar instrumentat de DNA dupa ce o angajata a primariei a primit locuinta de serviciu. ...continuare.

Cat timp pierdem in fiecare an fara sa facem nimic

publicat 2024-03-12 12:00:11 (Antena3)
Cat timp pierdem in fiecare an fara sa facem nimic Potrivit unui studiu, petrecem aproximativ 26 de zile pe an fara sa facem nimic. De vina sunt si o parte dintre activitatile cotidiene, precum statul in mijloacele de transport sau, dimpotriva, la volan, in trafic. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.