EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un tanar a scapat de armata obligatorie dupa ce a slabit patru kilograme. Nu se astepta insa la ce a urmat

publicat 2024-03-12 15:15:13 (ProTV)
Un tanar a scapat de armata obligatorie dupa ce a slabit patru kilograme. Nu se astepta insa la ce a urmat Un tribunal din Coreea de Sud i-a dat unui barbat o pedeapsa cu suspendare de doi ani pentru ca s-a înfometat intentionat pentru a evita serviciul militar obligatoriu.   ...continuare.

Anuntul ferm al lui Klaus Iohannis, dupa ce Rusia i-a dat in urmarire pe romanii care lupta in razboiul din Ucraina

publicat 2024-03-12 15:15:13 (ProTV)
Anuntul ferm al lui Klaus Iohannis, dupa ce Rusia i-a dat in urmarire pe romanii care lupta in razboiul din Ucraina România nu va trimite combatanti în Ucraina, a declarat presedintele Klaus Iohannis, marti, în cadrul unei conferinte de presa, alaturi de omologul sau din Muntenegru, Jakov Milatovic. ...continuare.

Alimentul unic in lume, inventat in Romania. Ar putea fi o optiune pentru milioane de oameni

publicat 2024-03-12 15:15:13 (ProTV)
Alimentul unic in lume, inventat in Romania. Ar putea fi o optiune pentru milioane de oameni Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o pâine proteica, cu gust si proprietati de carne. ...continuare.

Accident infiorator pe "Drumul Mortii". Sunt trei persoane incarcerate

publicat 2024-03-12 14:15:20 (ProTV)
Accident infiorator pe Drumul Mortii. Sunt trei persoane incarcerate Un grav accident de circulatie s-a produs, marti, pe DN 2, în judetul Buzau, fiind implicate un o autoutilitara si un TIR. Trei persoane sunt anuntate ca fiind încarcerate.     ...continuare.

Un sofer a scapat ca prin minune dupa ce s-a tamponat puternic de un TIR, apoi a ricosat din peretele unei case

publicat 2024-03-12 14:00:26 (ProTV)
Un sofer a scapat ca prin minune dupa ce s-a tamponat puternic de un TIR, apoi a ricosat din peretele unei case Soferul unei camionete, care transporta pâine în judetul Bistrita-Nasaud, s-a tamponat puternic de un TIR, apoi a ricosat din peretele unei case de pe marginea drumului. ...continuare.

Destinatia din Romania de o frumusete rara. Golfurile si estuarele de aici incanta turistii din toata lumea

publicat 2024-03-12 13:45:32 (ProTV)
Destinatia din Romania de o frumusete rara. Golfurile si estuarele de aici incanta turistii din toata lumea Sunt multe locuri de o frumusete spectaculoasa în România, dar putine se pot compara cu spectacolul natural oferit de Dunare. De la intrarea în tara si pâna la varsarea în Marea Neagra, fluviul ofera peisaje dramatice sau de un calm idilic.  ...continuare.

Cine este medicul acuzat ca a mutilat zece femei care voiau sa-si faca operatii estetice

publicat 2024-03-12 13:30:22 (ProTV)
Cine este medicul acuzat ca a mutilat zece femei care voiau sa-si faca operatii estetice Ancheta în cazul medicului estetician, acuzat de malpraxis, se complica. Cel putin zece paciente sustin ca au fost mutilate de acest doctor. ...continuare.

Pedepse drastice pentru adolescentii-asasini care au ucis un om al strazii, din plictiseala. Condamnari pe repede inainte

publicat 2024-03-12 13:30:22 (ProTV)
Pedepse drastice pentru adolescentii-asasini care au ucis un om al strazii, din plictiseala. Condamnari pe repede inainte Cei trei adolescenti din Sibiu, care au ucis în bataie un om al strazii, doar ca sa-si alunge plictiseala, au fost condamnati dupa un proces care a durat doar o luna. ...continuare.

Pericolele de pe aplicatiile de dating in 2024. Cum opereaza escrocii si semnalele care ar trebui sa te puna pe ganduri

publicat 2024-03-12 13:30:22 (ProTV)
Pericolele de pe aplicatiile de dating in 2024. Cum opereaza escrocii si semnalele care ar trebui sa te puna pe ganduri Gasirea iubirii sau s-a mutat din metodele traditionale în lumea digitala. Aplicatiile de dating conecteaza persoanele în functie de interese comune, proximitate sau chiar o fotografie de profil bine realizata. ...continuare.

Un avion de mari dimensiuni s-a prabusit in Rusia. Nu exista supravietuitori. Cine se afla la bord. VIDEO

publicat 2024-03-12 13:30:22 (ProTV)
Un avion de mari dimensiuni s-a prabusit in Rusia. Nu exista supravietuitori. Cine se afla la bord. VIDEO Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit marti în Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, informeaza Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.