EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




De ce depinde sprijinul SUA pentru Israel. Mesajul categoric pe care Biden i l-a transmis lui Netanyahu

publicat 2024-04-06 09:15:35 (ProTV)
De ce depinde sprijinul SUA pentru Israel. Mesajul categoric pe care Biden i l-a transmis lui Netanyahu În acest weekend, la Cairo, au loc noi negocieri pentru o încetare a focului în Fâsia Gaza, în schimbul eliberarii ostaticilor israelieni.   ...continuare.

Atac de amploare in Ucraina. Sase persoane au fost ucise si alte zece ranite in Harkov | VIDEO

publicat 2024-04-06 09:15:33 (ProTV)
Atac de amploare in Ucraina. Sase persoane au fost ucise si alte zece ranite in Harkov | VIDEO Un atac rus asupra Harkovului, al doilea mare oras al Ucrainei, a ucis sase civili si a ranit 10 sâmbata dimineata, au anuntat oficiali din regiune, citati de Reuters.   ...continuare.

Cele mai rapide moduri de a trece de cozile din aeroport. Trucurile care te ajuta sa economisesti timp

publicat 2024-04-06 09:15:30 (ProTV)
Cele mai rapide moduri de a trece de cozile din aeroport. Trucurile care te ajuta sa economisesti timp Descopera cele mai bune metode pentru a evita cozile lungi din aeroport. Afla detalii importante despre trucurile care te pot ajuta sa economisesti timp si sa scapi de tot stresul acumulat din cauza orelor de asteptare.   ...continuare.

Cetatenii din Corbeanca protesteaza din nou, sambata. Organizatorii sustin ca arderile ilegale de deseuri nu au fost oprite

publicat 2024-04-06 09:15:29 (ProTV)
Cetatenii din Corbeanca protesteaza din nou, sambata. Organizatorii sustin ca arderile ilegale de deseuri nu au fost oprite Al doilea Mars pentru aer curat, paduri, sanatate si viitor va fi organizat sâmbata, de la ora 11.00, în Corbeanca.   ...continuare.

Incendiu puternic la o terasa in apropierea plajei din Corbu. Doua persoane au suferit atacuri de panica

publicat 2024-04-06 09:15:27 (ProTV)
Incendiu puternic la o terasa in apropierea plajei din Corbu. Doua persoane au suferit atacuri de panica S-a dat alarma, vineri spre sâmbata noapte, la malul marii. Un cunoscut restaurant din Corbu a ars ca o torta.   ...continuare.

Marturiile localnicilor dupa cutremurul de 4,8, care a zguduit orasul New York. Nu sunt victime, ci doar pagube materiale

publicat 2024-04-06 08:30:25 (ProTV)
Marturiile localnicilor dupa cutremurul de 4,8, care a zguduit orasul New York. Nu sunt victime, ci doar pagube materiale Orasul New York a fost zguduit de un cutremur cum rar s-a mai vazut în zona. Seismul, cu o magnitudine de 4,8 pe scara Richter, a fost resimtit de milioane de oameni de pe coasta de est, inclusiv în orase mari, precum Boston sau Philadelphia. ...continuare.

Luna Padurii, sarbatorita in stil mare. Politisti, jandarmi si copii au plantat puieti in padurea din Fantanele

publicat 2024-04-06 08:30:25 (ProTV)
Luna Padurii, sarbatorita in stil mare. Politisti, jandarmi si copii au plantat puieti in padurea din Fantanele O padure din Bacau a fost luata cu asalt de politisti si jandarmi. Însa nu vorbim despre o actiune în forta care viza raufacatori, ci despre o interventie pasnica la care au participat si copii.   ...continuare.

Sapte ucraineni care au traversat Prutul cu o barca si doua saltele gonflabile, prinsi la granita. Unde intentionau sa ajunga

publicat 2024-04-06 08:30:25 (ProTV)
Sapte ucraineni care au traversat Prutul cu o barca si doua saltele gonflabile, prinsi la granita. Unde intentionau sa ajunga Sapte ucraineni, cu vârste cuprinse între 20 si 33 de ani, au fost prinsi de politistii de frontiera din Iasi în timp ce încercau sa intre ilegal în România. ...continuare.

Degustare pe nevazute, la Iasi. Oamenii au savurat si au incercat sa ghiceasca vinul. "E super interesant"

publicat 2024-04-06 08:30:25 (ProTV)
Degustare pe nevazute, la Iasi. Oamenii au savurat si au incercat sa ghiceasca vinul. E super interesant Au savurat, au notat, au cântarit, apoi s-au pus pe ghicit. Asa poate fi descrisa pe scurt experienta de care au avut parte zeci de iubitori de vinuri la o degustare pe nevazute, organizata la Iasi.   ...continuare.

Adolescenta de 12 ani, data disparuta la cateva ore dupa ce a plecat de acasa si nu a mai revenit, in Dolj

publicat 2024-04-06 08:30:25 (ProTV)
Adolescenta de 12 ani, data disparuta la cateva ore dupa ce a plecat de acasa si nu a mai revenit, in Dolj O fata de 12 ani din judetul Dolj a fost data disparuta, în noaptea de vineri spre sâmbata, la câteva ore dupa ce a plecat de acasa si nu a mai revenit.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.