EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Prima imagine cu viitorul sens giratoriu de la Predeal care va decompensa o parte din traficul de pe DN1

publicat 2024-03-05 23:30:08 (Antena3)
Prima imagine cu viitorul sens giratoriu de la Predeal care va decompensa o parte din traficul de pe DN1 Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a facut publica prima imagine virtuala cu sensul giratoriu de la Predeal care va decompensa o parte din traficul de pe DN1. ...continuare.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca reintroducerea stagiului militar este necesara pentru securitatea noastra

publicat 2024-03-05 23:30:02 (Adevarul)
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca reintroducerea stagiului militar este necesara pentru securitatea noastra Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, la Digi 24, ce parere cu privire la faptul ca, dupa doi ani de razboi, aflam ca Romania nu are rezervisti pentru armata si ca nu producem suficienta munitie NATO ...continuare.

Burduja, candidatul Coalitiei pentru Capitala, potrivit surselor Puterea

publicat 2024-03-05 23:15:36 (Puterea)
Burduja, candidatul Coalitiei pentru Capitala, potrivit surselor Puterea Coalitia de guvernare cauta un nume pentru care ambele partide, atat PSD, cat si PNL, sa cada de acord. S-a discutat despre Gabriela Firea, insa liberalii au spus "Pas" din prima, asa ca fostul ministru a cam iesit din carti. Cel care se pare ca va fi, totusi, candidatul comun, sustinut atat de PNL, cat […]The post Burduja, candidatul Coalitiei pentru Capitala, potrivit surselor Puterea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rosiile stresate devin zgomotoase

publicat 2024-03-05 23:15:36 (Puterea)
Rosiile stresate devin zgomotoase Plantele nu sunt atat de linistite pe cat ar putea crede multi: daca nu au suficienta apa sau se confrunta cu alt stres, emit diferite zgomote, potrivit unui studiu. Oamenii nu le aud, dar insectele le percep. Potrivit unui studiu, plantele stresate pot face mult zgomot - dar oamenii nu il pot auzi. Zgomotele sunt […]The post Rosiile stresate devin zgomotoase appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Patronul de la Ferma Dacilor, mesaj din arest : "Nenorocirea o simt in oase, in piele, in tot sufletul"

publicat 2024-03-05 23:15:36 (Puterea)
Patronul de la Ferma Dacilor, mesaj din arest : Nenorocirea o simt in oase, in piele, in tot sufletul Aflat in arest la domiciliu, patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, a publicat astazi pe pagina sa de socializare un comentariu extrem de miscator, al carui titlu este "CRUNT...DUR... NEDREPT". "Am ales sa ies sa-mi strig durerea, cu toate consecintele, chiar nu mai conteaza nimic", a scris Cornel Dinicu, vizibil afectat de tragedia din noapte de […]The post Patronul de la Ferma Dacilor, mesaj din arest : "Nenorocirea o simt in oase, in piele, in tot sufletul" appeared first on... ...continuare.

Prima decizie luata de noul presedinte al Ungariei: A promulgat legea asteptata de toata lumea

publicat 2024-03-05 23:15:35 (ProTV)
Prima decizie luata de noul presedinte al Ungariei: A promulgat legea asteptata de toata lumea Noul presedinte al Ungariei, Tamas Sulyok, a promulgat legea de aderare a Suediei la NATO, acesta fiind înca un pas tehnic înainte ca tara nordica sa puna capat oficial celor doua secole de nealiniere militara, relateaza MTI. ...continuare.

Washingtonul il contrazice pe Macron: "Zelenski nu a cerut niciodata trupe straine"

publicat 2024-03-05 23:15:35 (ProTV)
Washingtonul il contrazice pe Macron: Zelenski nu a cerut niciodata trupe straine Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski "nu a cerut niciodata sa lupte soldati straini pentru tara sa", a declarat marti un purtator de cuvânt al Casei Albe, întrebat în legatura cu recente afirmatii ale presedintelui francez Emmanuel Macron. ...continuare.

Tango in 3… poveste din cartier, cu gust de mere si dragoste pe furate

publicat 2024-03-05 23:15:26 (Money.ro)
Tango in 3… poveste din cartier, cu gust de mere si dragoste pe furate Am venit la teatru pentru Costina Cheyrouze. Dar m-am intalnit cu Aglae. Asta da performanta - din cauza personajului sa nu mai recunosc actrita!Articolul Tango in 3… poveste din cartier, cu gust de mere si dragoste pe furate apare prima data in Money. ...continuare.

Kievul anunta sapte morti in urma unui atac cu drona care a scufundat o nava rusa

publicat 2024-03-05 23:15:20 (Mediafax)
Kievul anunta sapte morti in urma unui atac cu drona care a scufundat o nava rusa Nava flotei din Marea Neagra ar fi fost lovita la primele ore ale diminetii de marti. ...continuare.

Mesajul lui Patrick Mouratoglou, dupa victoria Simonei Halep la TAS

publicat 2024-03-05 23:15:16 (Mediafax)
Mesajul lui Patrick Mouratoglou, dupa victoria Simonei Halep la TAS Fostul antrenor al Simonei, Patrick Mouratoglou, cel care a recunoscut ca este vinovat pentru testul pozitiv al sportivei, nu a venit inca cu o reactie vizavi de acest mare anunt. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.