EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

5 mai: 75 de ani de la semnarea tratatului prin care s-a creat Consiliul Europei. Care au fost statele semnatare 5 mai: 75 de ani de la semnarea tratatului prin care s-a creat Consiliul Europei. Care au fost statele semnatare Mii manifestanti pe strazile din Tel Aviv pentru un acord cu Hamas pentru eliberarea ostaticilor Mii manifestanti pe strazile din Tel Aviv pentru un acord cu Hamas pentru eliberarea ostaticilor Un reprezentant Hamas spune ca organizatia sa nu va accepta niciun acord care sa nu includa incheierea razboiului Un reprezentant Hamas spune ca organizatia sa nu va accepta niciun acord care sa nu includa incheierea razboiului Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul"

Articole

Stiri locale




Prof. dr. Vlad Ciurea, despre primul lucru pe care trebuie sa il facem dimineata: "Atunci totul se desfasoara bine!"

publicat 2024-03-19 16:30:02 (Antena3)
Prof. dr. Vlad Ciurea, despre primul lucru pe care trebuie sa il facem dimineata: Atunci totul se desfasoara bine! Prof. dr. Vlad Ciurea a explicat care este gestul pe care cu totii ar trebui sa il facem absolut in fiecare dimineata. ...continuare.

Zilele din saptamana cu cele mai multe accidente si decese in Romania, in 2023 | Politia Rutiera: "Vedem ca se leaga cumva de weekend"

publicat 2024-03-19 16:30:02 (Antena3)
Zilele din saptamana cu cele mai multe accidente si decese in Romania, in 2023 | Politia Rutiera: Vedem ca se leaga cumva de weekend Un raport al Politiei Rutiere arata in ce zi din saptamana s-au inregistrat cele mai multe accidente, respectiv cele mai multe decese, in tara noastra, in 2023. ...continuare.

Solutii pentru localnicii din Otopeni si Tunari, care traiesc un cosmar din cauza mirosului de la Balta Pasarea

publicat 2024-03-19 16:15:02 (Antena3)
Solutii pentru localnicii din Otopeni si Tunari, care traiesc un cosmar din cauza mirosului de la Balta Pasarea Primaria Otopeni a prezentat o serie de solutii pentru localnicii din Otopeni si Tunari, care traiesc un adevarat cosmar din cauza mirosului ingrozitor de la Balta Pasarea. ...continuare.

Alimentele de post care pacalesc creierul. Le imita pe cele de "dulce" si potolesc senzatia de foame

publicat 2024-03-19 16:15:02 (Antena3)
Alimentele de post care pacalesc creierul. Le imita pe cele de dulce si potolesc senzatia de foame Postul este ocazia perfecta pentru a alege mancaruri usoare, sanatoase si curate. Exista cateva alimente de post care pacalesc creierul si le imita pe cele de "dulce", reusind chiar sa potoleasca senzatia de foame. ...continuare.

Preturile la aproape 900 de medicamente cresc de la 1 aprilie. Pastilele care se scumpesc de luna viitoare

publicat 2024-03-19 15:45:03 (Antena3)
Preturile la aproape 900 de medicamente cresc de la 1 aprilie. Pastilele care se scumpesc de luna viitoare Se anunta scumpiri pe piata farmaceutica. Preturile la aproape 900 de medicamente vor creste de la 1 aprilie. ...continuare.

Greva de avertisment la Posta Romana. Sindicalistii anunta ca salariatii iau in calcul greva generala: "Ar afecta aproape jumatate din populatia Romaniei"

publicat 2024-03-19 15:45:03 (Antena3)
Greva de avertisment la Posta Romana. Sindicalistii anunta ca salariatii iau in calcul greva generala: Ar afecta aproape jumatate din populatia Romaniei Reprezentantii angajatilor din cadrul Companiei Nationale Posta Romana anunta organizarea unei greve de avertisment. ...continuare.

PSD prelungeste masura limitarii adaosului comercial la alimentele de baza pana la finalul anului 2024

publicat 2024-03-19 15:45:03 (Antena3)
PSD prelungeste masura limitarii adaosului comercial la alimentele de baza pana la finalul anului 2024 Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, astazi, amendamentul depus de grupul PSD la Legea de aprobare a OUG 5/2024, prin care termenul de aplicare a masurii limitarii adaosului la alimentele de baza se va prelungi pana la 31 decembrie 2024. ...continuare.

Radu Tudor: "NATO are un nou purtator de cuvant. Ce se stie despre Farah Dakhlallah, care a preluat functia dupa ce s-a retras romanca Oana Lungescu"

publicat 2024-03-19 15:45:03 (Antena3)
Radu Tudor: NATO are un nou purtator de cuvant. Ce se stie despre Farah Dakhlallah, care a preluat functia dupa ce s-a retras romanca Oana Lungescu Analistul militar si realizatorul TV Radu Tudor semnaleaza ca Alianta Nord-Atlantica are un nou purtator de cuvant si da mai multe amanunte din biografia acestui oficial. ...continuare.

Marcel Bolos anunta austeritate dupa alegeri. Pe 25 aprilie, Guvernul afla daca majoreaza salarii sau strange cureaua

publicat 2024-03-19 15:45:03 (Antena3)
Marcel Bolos anunta austeritate dupa alegeri. Pe 25 aprilie, Guvernul afla daca majoreaza salarii sau strange cureaua Ministrul Marcel Bolos a dat de inteles, intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3 CNN, ca daca masurile luate pana acum nu vor functiona, austeritatea bate din nou la usa si are mai multe scenarii pe masa. ...continuare.

Marcel Bolos: "Nu crestem impozite si taxe in 2024, nu incape in discutie cresterea TVA!"

publicat 2024-03-19 15:15:03 (Antena3)
Marcel Bolos: Nu crestem impozite si taxe in 2024, nu incape in discutie cresterea TVA! Marcel Bolos a explicat faptul ca impozitele si taxele nu vor creste in 2024, si nici taxa pe valoarea adaugata, asa cum s-a vehiculat in spatiul public in ultima perioada. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.