EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Este duminica Pastelui Catolic. Bisericile au fost pline de credinciosi care au primit Lumina Sfanta

publicat 2024-03-31 07:45:20 (ProTV)
Este duminica Pastelui Catolic. Bisericile au fost pline de credinciosi care au primit Lumina Sfanta Este duminica Pastelui pentru crestinii romano-catolici si protestanti - aproape 1 milion 500 de mii de credinciosi, doar în România. ...continuare.

Corpurile a opt migranti chinezi victime ale naufragiului vasului lor au fost gasite vineri pe o plaja din sudul Mexicului

publicat 2024-03-31 07:30:12 (ProTV)
Corpurile a opt migranti chinezi victime ale naufragiului vasului lor au fost gasite vineri pe o plaja din sudul Mexicului Corpurile a opt migranti chinezi victime ale naufragiului vasului lor au fost gasite vineri pe o plaja din sudul Mexicului, pe una dintre rutele strabatute de migrantii care doresc sa ajunga în Statele Unite, a indicat Parchetul, scrie AFP. ...continuare.

Romania a intrat oficial in Spatiul Schengen aerian si maritim. Pasagerii nu vor mai trece prin controlul de frontiera

publicat 2024-03-31 07:30:12 (ProTV)
Romania a intrat oficial in Spatiul Schengen aerian si maritim. Pasagerii nu vor mai trece prin controlul de frontiera Consiliul Justitie si Afaceri Interne al UE din 30 decembrie 2023 a decis eliminarea controalelor la frontierele aeriene si maritime interne cu Bulgaria si România, dupa ce Austria si-a ridicat veto-ul. ...continuare.

Cel putin cinci decese provocate de suplimente alimentare. O fabrica a Kobayashi Pharmaceutical din Japonia, perchezitionata

publicat 2024-03-31 07:30:12 (ProTV)
Cel putin cinci decese provocate de suplimente alimentare. O fabrica a Kobayashi Pharmaceutical din Japonia, perchezitionata Oficialii japonezi din domeniul sanatatii au perchezitionat sâmbata o fabrica a Kobayashi Pharmaceutical, dupa ce producatorul de medicamente din Japonia a raportat cinci decese posibil legate de suplimentele alimentare. ...continuare.

Caz infiorator de malpraxis in Cehia. 2 paciente au fost incurcate, iar medicii au facut din greseala o procedura de avort

publicat 2024-03-31 07:30:12 (ProTV)
Caz infiorator de malpraxis in Cehia. 2 paciente au fost incurcate, iar medicii au facut din greseala o procedura de avort Un caz deosebit de grav de malpraxis scandalizeaza societatea ceha. La un prestigios spital din Praga au fost încurcate doua paciente de origine asiatica, rezultatul fiind un avort nedorit. ...continuare.

Franta va livra Kievului "sute" de vehicule blindate vechi si rachete Aster

publicat 2024-03-31 07:15:14 (ProTV)
Franta va livra Kievului sute de vehicule blindate vechi si rachete Aster Franta va livra Ucrainei "sute" de vehicule blindate vechi, dar "înca functionale" si rachete Aster, ca parte a unui nou pachet de ajutor pentru Kiev în razboiul sau împotriva Rusiei, potrivit ministrului Apararii, Sébastien Lecornu. ...continuare.

Accident grav in Timisoara. O femeie a murit, iar trei persoane au fost ranite, intre care doua fete de 10 si 12 ani

publicat 2024-03-30 22:30:15 (ProTV)
Accident grav in Timisoara. O femeie a murit, iar trei persoane au fost ranite, intre care doua fete de 10 si 12 ani O femeie a decedat, iar trei persoane, între care doua minore, au fost ranite într-un accident rutier care s-a produs, sâmbata seara, în Timisoara. ...continuare.

Alerta de incendiu in Centrul Vechi din Bucuresti. Au fost trimise autospeciale de stingere a focului si SMURD

publicat 2024-03-30 22:30:15 (ProTV)
Alerta de incendiu in Centrul Vechi din Bucuresti. Au fost trimise autospeciale de stingere a focului si SMURD Pompierii au intervenit, sâmbata seara, în centrul istoric al Bucurestiului, pe strada Selari, la o cladire de la acoperisul careia iesea fum. Accesul persoanelor civile în zona a fost limitat. ...continuare.

Metode ingenioase pentru ca lalelele sa tina mai mult in vaza. Cum sa te bucuri mai mult de florile primaverii

publicat 2024-03-30 22:30:15 (ProTV)
Metode ingenioase pentru ca lalelele sa tina mai mult in vaza. Cum sa te bucuri mai mult de florile primaverii Lalelele sunt flori delicate si frumoase, adorate pentru culoarea lor vibranta si eleganta lor simpla. Cu toate acestea, uneori poate fi dificil sa le mentinem proaspete în vaza pentru o perioada îndelungata.   ...continuare.

Horoscop 31 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se poate trezi cu niste bani in cont

publicat 2024-03-30 22:30:15 (ProTV)
Horoscop 31 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se poate trezi cu niste bani in cont Horoscop 31 martie 2024 cu Neti Sandu la Stirile ProTV. O zi cu rezolvari. O sa spunem ce ne dorim si ce nu, ce suntem dispusi sa facem pentru altii si ce nu, ca lucrurile sa fie clare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.