EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Nuri Guney revine la iUmor. Catalin Bordea: "Este un supravietuitor"

publicat 2024-04-07 22:00:06 (Antena-1)
iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Nuri Guney revine la iUmor. Catalin Bordea: Este un supravietuitor Nuri Guney aduce horinca din Maramures pe masa juriului iUmor. Acesta abordeaza cu totul alt stil decat in sezonul 8. ...continuare.

Primaria din Ulmeni a organizat o petrecere cu alcool unde au avut acces si minorii. Un copil a ajuns la spital

publicat 2024-04-07 14:00:55 (Puterea)
Primaria din Ulmeni a organizat o petrecere cu alcool unde au avut acces si minorii. Un copil a ajuns la spital Primaria orasului Ulmeni din judetul Maramures a organizat o petrecere pentru sarbatorirea Zilei Internationale a Romilor. De la eveniment nu au lipsit purcelusii la protap si alcoolul, la care minorii au avut acces din plin. Un copil a ajuns la spital in urma unui incident produs pe fondul consumului de alcool. Primaria din Ulmeni, petrecere […]The post Primaria din Ulmeni a organizat o petrecere cu alcool unde au avut acces si minorii. Un copil a ajuns la spital appeared first on... ...continuare.

Un pachet suspect a fost gasit de oameni pe un camp de la granita cu Ucraina

publicat 2024-04-06 08:30:07 (Antena3)
Un pachet suspect a fost gasit de oameni pe un camp de la granita cu Ucraina Localnicii unei comune din Maramures, situata la granita cu Ucraina, au alertat autoritatile, dupa ce au descoperit un pachet suspect pe un camp. ...continuare.

PSD face alianta cu "fratii" din Pro Romania, in judetul Maramures! Candidati comuni la locale

publicat 2024-04-03 15:30:50 (Puterea)
PSD face alianta cu fratii din Pro Romania, in judetul Maramures! Candidati comuni la locale Presedintele PSD Maramures, deputatul Gabriel Zetea, a organizat o conferinta de presa in care a anuntat ca va face o alianta politica cu partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, pentru alegerile locale. Vor avea candidati comuni! PSD Maramures face o noua alianta, de data asta cu Pro Romania! Social-democratii din judetul Maramures au invitat membri […]The post PSD face alianta cu "fratii" din Pro Romania, in judetul Maramures! Candidati comuni la locale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un politist de frontiera din Maramures si sotia lui, angajata la o banca, ar fi falsificat bani. Cei doi au fost retinuti

publicat 2024-04-03 13:31:39 (ProTV)
Un politist de frontiera din Maramures si sotia lui, angajata la o banca, ar fi falsificat bani. Cei doi au fost retinuti Un politist de frontiera din Maramures si sotia lui, angajata la o banca, au fost retinuti, suspectati ca ar face parte dntr-o retea de falsificare si plasare de bancnote. ...continuare.

Intreaga organizatie PRO Romania din Viseu de Sus s-a alaturat PUSL

publicat 2024-04-02 16:15:07 (Jurnalul-National)
Intreaga organizatie PRO Romania din Viseu de Sus s-a alaturat PUSL Adrian Nicolae Filip, consilier judetean in Maramures, alaturi de intreaga organizatie PRO Romania din Viseu de Sus, s-a alaturat PUSL si va fi candidatul partidului la Primaria orasului Viseu de Sus. ...continuare.

Cod galben de inundatie pe rauri din Maramures si Satu Mare

publicat 2024-04-02 13:45:22 (Jurnalul-National)
Cod galben de inundatie pe rauri din Maramures si Satu Mare Ca urmare a precipitatiilor, a cedarii apei din stratul de zapada si propagarii se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri, anunta, marti, hidrologii. ...continuare.

Scandal cu bate si cutite intr-o comuna din Maramures, din cauza live-urilor de pe TikTok: "Vin acum peste tine si te-am crapat"

publicat 2024-04-02 08:45:11 (Antena3)
Scandal cu bate si cutite intr-o comuna din Maramures, din cauza live-urilor de pe TikTok: Vin acum peste tine si te-am crapat Scandal monstru intr-o comuna din Maramures. Doua familii s-au luat la cearta in plina strada din cauza unor live-uri facute pe TikTok in care se amenintau reciproc cu bataia. ...continuare.

Pestera cu oase din Maramures, locul plin de mister in care au locuit oameni preistorici

publicat 2024-04-01 22:15:05 (Adevarul)
Pestera cu oase din Maramures, locul plin de mister in care au locuit oameni preistorici Pestera cu oase din Poiana Botizii, Maramures, este unul dintre cele mai interesante locuri de vazut. Denumirea ei vine in urma unei importante descoperiri pentru stinta, si anume oase de Ursus Spelaeus (ursul de caverna). Datele insa arata ca pestera a fost locuita si de oameni preistorici. ...continuare.

Vremea se racoreste in toata tara in urmatoarele zile. Din 6 aprilie, temperaturi peste cele specifice perioadei

publicat 2024-04-01 14:00:19 (ProTV)
Vremea se racoreste in toata tara in urmatoarele zile. Din 6 aprilie, temperaturi peste cele specifice perioadei Vremea se racoreste în urmatoarele doua zile în toata tara, temperaturile maxime urmând sa scada chiar si pâna la 13 grade în Maramures, însa dupa data de 7 aprilie vremea va deveni, din nou, deosebit de calda pentru perioada din calendar. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.