EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Targ de cariera pentru persoanele cu dizabilitati, la Iasi. "Fac lucruri bune si nu stau degeaba"

publicat 2024-04-18 08:30:14 (ProTV)
Targ de cariera pentru persoanele cu dizabilitati, la Iasi. Fac lucruri bune si nu stau degeaba Produsele create de persoanele cu dizabilitati au fost în centrul atentiei la Iasi, la un târg dedicat economiei sociale. ...continuare.

Un iesean a fost retinut de politisti din greseala. Barbatul a fost confundat cu un infractor chiar in fata copiilor

publicat 2024-04-18 08:00:17 (ProTV)
Un iesean a fost retinut de politisti din greseala. Barbatul a fost confundat cu un infractor chiar in fata copiilor Un barbat de 37 de ani a fost retinut de politistii din Iasi din greseala. Ar fi fost confundat cu o alta persoana care ar fi jefuit un seif din locuinta unui om de afaceri. ...continuare.

"Fantana arteziana" uriasa in mijlocul unei sosele din Iasi. Furnizarea apei a fost oprita

publicat 2024-04-17 23:15:06 (Antena3)
Fantana arteziana uriasa in mijlocul unei sosele din Iasi. Furnizarea apei a fost oprita O "fantana arteziana" de aproximativ 10 metri a aparut in mijlocul unei sosele din Iasi dupa o avarie la reteaua de apa. ...continuare.

Sanatate second hand. Situatia disperata de la Ambulanta Iasi, cu masini casate si sute de mii de kilometri parcursi

publicat 2024-04-17 22:45:02 (Adevarul)
Sanatate second hand. Situatia disperata de la Ambulanta Iasi, cu masini casate si sute de mii de kilometri parcursi Zeci de ambulante din Romania au mers sute de mii de kilometri si pun in pericol viata pacientilor la fiecare transport. La Iasi, sunt reconditionate si pregatite sa salveze vieti masini care in alte judete sunt puse pe lista pentru casare: vechi de 15 ani si cu peste 600.000 de kilometri parcursi. ...continuare.

"Moldova nu mai este zona saraca a tarii" | Liderii gospodari din Iasi: Administratia PNL a adus bani necesari investitiilor majore

publicat 2024-04-17 18:15:11 (Antena3)
Moldova nu mai este zona saraca a tarii | Liderii gospodari din Iasi: Administratia PNL a adus bani necesari investitiilor majore Primaria Iasi si Consiliul Judetean Iasi, conduse de liberali, fac bilantul investitiilor si proiectelor care au schimbat fata comunitatilor iesene, dar si perceptia romanilor despre Moldova. ...continuare.

Sunati la 112 daca o vedeti | Politistii din Iasi cauta o femeie care nu s-a mai intors acasa

publicat 2024-04-17 18:00:05 (Antena3)
Sunati la 112 daca o vedeti | Politistii din Iasi cauta o femeie care nu s-a mai intors acasa Politistii cauta o femeie de 52 de ani care a plecat de la domiciliul din municipiul Iasi spre satul Podoleni, comuna Cozmesti si nu s-a mai intors. ...continuare.

Tzanca Uraganu, Florin Salam si multa politie la priveghiul lui Costel Corduneanu | Interlopul nu va fi inmormantat cu onoruri militare

publicat 2024-04-17 17:00:09 (Antena3)
Tzanca Uraganu, Florin Salam si multa politie la priveghiul lui Costel Corduneanu | Interlopul nu va fi inmormantat cu onoruri militare Tensiuni in Iasi la priveghiul "Stapanului Moldovei", dupa ce autoritatile au anuntat ca interlopul Costel Corduneanu nu va fi inmormantat cu onoruri militare. Intre timp, numarul de politisti si jandarmi a fost suplimentat.  ...continuare.

Dumitru Buzatu ramane in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

publicat 2024-04-17 16:30:03 (Adevarul)
Dumitru Buzatu ramane in arest la domiciliu. Decizia este definitiva Curtea de Apel Iasi a mentinut decizia data de Tribunalul Vaslui privind plasarea in arest la domiciliu a fostului lider PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. ...continuare.

Dumitru Buzatu ramane in arest la domiciliu

publicat 2024-04-17 16:00:14 (Jurnalul-National)
Dumitru Buzatu ramane in arest la domiciliu Decizia Tribunalului Vaslui de plasare in arest la domiciliu a fostului lider PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost mentinuta, miercuri, de Curtea de Apel Iasi. Decizia este definitiva. ...continuare.

Dumitru Buzatu ramane in arest la domiciliu

publicat 2024-04-17 15:30:12 (Mediafax)
Dumitru Buzatu ramane in arest la domiciliu Curtea de Apel Iasi a admis contestatia DNA Iasi impotriva incheierii din data de 15 aprilie pronuntata de Tribunalul Vaslui, incheiere pe care o modifica partial, cu privire la stabilirea duratei arestului la domiciliu. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.