EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O femeie a fost retinuta dupa ce si-a insusit o poseta cu bani gasita pe strada. Despre ce suma era vorba

publicat 2024-04-21 16:15:05 (Click)
O femeie a fost retinuta dupa ce si-a insusit o poseta cu bani gasita pe strada. Despre ce suma era vorba Autoritatile din tara noastra au retinut o femeie in varsta de 43 de ani, din Maramures, din cauza ca aceasta nu a predat politiei o poseta cu bani si telefoane pe care a gasit-o pe jos. Obiectul ar fi fost gasit chiar in spatele unui bloc aflat in zona Garii CFR Arad. ...continuare.

O femeie a fost retinuta dupa ce a gasit o poseta in gara din Arad si a inceput sa vanda bunurile gasite in interior

publicat 2024-04-21 11:45:03 (Antena3)
O femeie a fost retinuta dupa ce a gasit o poseta in gara din Arad si a inceput sa vanda bunurile gasite in interior O femeie a fost retinuta pentru 24 de ore, dupa ce a gasit o poseta in gara din Arad si a inceput imediat sa vanda bunurile pe care le-a gasit in interior. ...continuare.

O femeie a gasit o poseta cu bani, acte si doua telefoane in spatele Garii din Arad. Ce a facut cu bunurile

publicat 2024-04-21 10:30:11 (ProTV)
O femeie a gasit o poseta cu bani, acte si doua telefoane in spatele Garii din Arad. Ce a facut cu bunurile O femeie de 43 de ani din Maramures a gasit o poseta cu bani, acte si cu doua telefoane în spatele Garii din Arad si nu a facut niciun demers pentru a o returna, ba chiar a si vândut unul dintre telefoane.   ...continuare.

Femeie retinuta de politisti pentru ca a gasit pe strada si si-a insusit o poseta cu bani, acte si telefoane

publicat 2024-04-21 10:15:03 (Adevarul)
Femeie retinuta de politisti pentru ca a gasit pe strada si si-a insusit o poseta cu bani, acte si telefoane O femeie in varsta de 43 de ani, din Maramures, a fost retinuta, deoarece a gasit o poseta cu bani si telefoane si nu a predat-o politiei. Totul s-a petrecut in spatele unui bloc din zona Garii CFR Arad. ...continuare.

O femeie a gasit o poseta cu bani, acte si cu doua telefoane in spatele Garii din Arad. De ce a fost retinuta de politisti

publicat 2024-04-21 09:45:07 (Libertatea)
O femeie a gasit o poseta cu bani, acte si cu doua telefoane in spatele Garii din Arad. De ce a fost retinuta de politisti O femeie de 43 de ani din Maramures a fost retinuta dupa ce a gasit o poseta cu bani, acte si cu doua telefoane in spatele Garii din Arad si nu a facut niciun demers pentru a o returna, ba chiar a si vandut unul dintre telefoane. Ea este cercetata pentru infractiunea de insusire a […] ...continuare.

Legatura dintre celebra opereta "Bal la Savoy" si o poveste de dragoste cu radacini la Arad. Concluziile istoricilor

publicat 2024-04-20 22:30:02 (Adevarul)
Legatura dintre celebra opereta Bal la Savoy si o poveste de dragoste cu radacini la Arad. Concluziile istoricilor Doctorul in istorie, Andrei Ando se intreaba daca o idila aradeana a inspirat celebra opereta "Bal la Savoy". Acesta vorbeste despre o poveste de dragoste ce are elemente comune cu opereta. ...continuare.

Imagini unice cu tramvaiul de vara "Malagamba", care circula intr-un mare oras din vestul Romaniei in 1948 FOTO

publicat 2024-04-20 09:45:01 (Adevarul)
Imagini unice cu tramvaiul de vara Malagamba, care circula intr-un mare oras din vestul Romaniei in 1948 FOTO Persoanele trecute de 60 de ani din zona de vest a tarii isi aduc aminte de primul tramvai din Arad care mergea pe linii si nu avea geamuri, pe timp de vara fiind o placere sa calatoreasca cu el ...continuare.

Un pieton a fost lovit mortal de un camion, la Simand. Circulatia a fost oprita pe ambele sensuri de mers

publicat 2024-04-20 08:30:02 (Antena3)
Un pieton a fost lovit mortal de un camion, la Simand. Circulatia a fost oprita pe ambele sensuri de mers Un pieton a fost lovit mortal de un camion, pe DN 79, localitatea Simand din judetul Arad, iar circulatia a fost oprita pe ambele sensuri de mers. ...continuare.

Accident pe DN 79, judetul Arad. Un camion a lovit mortal un pieton

publicat 2024-04-20 08:15:07 (Jurnalul-National)
Accident pe DN 79, judetul Arad. Un camion a lovit mortal un pieton Un pieton a fost lovit mortal, sambata, de un camion, pe DN 79, localitatea Simand, judetul Arad. Circulatia rutiera este oprita pe ambele sensuri de mers. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.