EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale
Portugalia isi creste participatia din compania aeriana TAP inainte de sustinerea acesteia cu un imprumut

publicat 2020-07-06 00:17:01 (Ziarul-Financiar)
Portugalia isi creste participatia din compania aeriana TAP inainte de sustinerea acesteia cu un imprumut Guvernul portughez a incheiat un acord de a cumpara participatia indirecta detinuta de David Neeleman in cadrul TAP ca parte a unui plan de acordare a unui credit de urgenta pentru salvarea companiei aeriene, relateaza Bloomberg ...continuare.

Somajul din SUA scade in iunie, dar piata muncii nu este asteptata sa se redreseze curand

publicat 2020-07-06 00:17:01 (Ziarul-Financiar)
Somajul din SUA scade in iunie, dar piata muncii nu este asteptata sa se redreseze curand Rata somajului din SUA a scazut la 11,1% in conditiile in care economia americana a adaugat un numar record de locuri de munca in iunie, noteaza CNN. ...continuare.

Alpha Bank lanseaza o aplicatie prin care comerciantii pot inlocui celebrul POS de la casele de marcat cu un POS pe telefonul mobil

publicat 2020-07-06 00:17:01 (Ziarul-Financiar)
Alpha Bank lanseaza o aplicatie prin care comerciantii pot inlocui celebrul POS de la casele de marcat cu un POS pe telefonul mobil Alpha Bank va lansa o aplicatie prin care comerciantii pot inlocui POS-ul de la casa de marcat cu un POS pe telefonul mobil, solutia fiind compatibila cu dispozitivele mobile Android. ...continuare.

Premiera pentru o banca centrala din zona euro: banca centrala a Lituaniei lanseaza o moneda virtuala

publicat 2020-07-06 00:17:01 (Ziarul-Financiar)
Premiera pentru o banca centrala din zona euro: banca centrala a Lituaniei lanseaza o moneda virtuala Banca centrala a Lituaniei se pregateste sa emita o moneda digitala, o premiera pentru o banca centrala din zona euro, relateaza Reuters. ...continuare.

Banca Mondiala a promovat Romania in randul tarilor cu venituri mari. Cu un nivel brut de peste 12.535 dolari pe an/locuitor, datorita rezultatelor economice din anul 2019, Banca Mondiala a promovat Romania in randul tarilor cu venituri mari, acolo unde erau deja toate tarile UE (minus Bulgaria)

publicat 2020-07-06 00:17:01 (Ziarul-Financiar)
Banca Mondiala a promovat Romania in randul tarilor cu venituri mari. Cu un nivel brut de peste 12.535 dolari pe an/locuitor, datorita rezultatelor economice din anul 2019, Banca Mondiala a promovat Romania in randul tarilor cu venituri mari, acolo unde erau deja toate tarile UE (minus Bulgaria) Banca Mondiala a promovat in 2020 R­o­mania in randul tarilor cu venituri mari (high income), de peste 12.535 dolari brut pe an, pe cap de locuitor, dupa ce cu un an inainte plasase economia locala in randul ta­rilor cu venituri medii superioare (upper middle income). ...continuare.

Urmeaza ZF Bankers 2020 - 14-15 iulie. Care sunt noile politici de creditare ale bancilor in aceasta noua criza? Care sunt noile directive de risc?

publicat 2020-07-06 00:17:00 (Ziarul-Financiar)
Urmeaza ZF Bankers 2020 - 14-15 iulie. Care sunt noile politici de creditare ale bancilor in aceasta noua criza? Care sunt noile directive de risc? In perioadele de criza, mai ales la inceputul acestora, bancile sunt mult mai putin dispuse sa-si asume noi riscuri de creditare avand in vedere incertitudinile macroeconomice si de business cu care se confrunta companiile. ...continuare.

Opinie Dan Armeanu, profesor ASE si vicepresedinte ASF: Evolutia in V a pietelor de capital se poate repeta, avand in vedere efectele de runda a doua

publicat 2020-07-06 00:17:00 (Ziarul-Financiar)
Opinie Dan Armeanu, profesor ASE si vicepresedinte ASF: Evolutia in V a pietelor de capital se poate repeta, avand in vedere efectele de runda a doua Impactul pandemiei generate de virusul SARS-CoV-2 asupra economiei mondiale este semnificativ, se va manifesta pe termen lung si va depinde de intensitatea manifestarii pandemiei in perioada urmatoare. ...continuare.

Cumparaturi online - Emag.ro© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.