EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Horia Constantinescu renunta la sefia ANPC. El candideaza la Primaria Constanta

publicat 2024-03-28 11:47:03 (Jurnalul-National)
Horia Constantinescu renunta la sefia ANPC. El candideaza la Primaria Constanta Horia Constantinescu a demisionat din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, in contextul in care a fost nominalizat candidatul PSD primaria orasului Constanta. "Cu toata lipsa de modestie, am scris o pagina de istorie in cartea autoritatii", afirma el. ...continuare.

De ce este mereu frig in avion

publicat 2024-03-28 11:01:06 (Libertatea)
De ce este mereu frig in avion Atunci cand calatorim cu avionul, multi dintre noi ne confruntam cu o realitate constanta. Ne referim aici la senzatia de frig pe care o resimtim cu totii, mai mult sau mai putin, in interiorul cabinei in timpul zborului. Acest lucru se intampla din cauza ca, indiferent de durata calatoriei sau de anotimp, temperatura din avion […] ...continuare.

Horia Constantinescu renunta la functia de presedinte ANPC

publicat 2024-03-28 10:30:49 (Money.ro)
Horia Constantinescu renunta la functia de presedinte ANPC Horia Constantinescu, desemnat de PSD pentru cursa Primariei Constanta, a anuntat in aceasta dimineata ca renunta la functia din fruntea ANPC pentru a se "dedica campaniei". "Inchin o ceasca de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ati aratat sustinerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca presedinte al autoritatii. Probabil unii dintre […]Articolul Horia Constantinescu renunta la functia de presedinte ANPC apare prima data in Money. ...continuare.

Horia Constantinescu, demisie din fruntea ANPC dupa ce a fost propus de PSD pentru Primaria Constanta

publicat 2024-03-28 10:00:09 (Adevarul)
Horia Constantinescu, demisie din fruntea ANPC dupa ce a fost propus de PSD pentru Primaria Constanta Horia Constantinescu, desemnat de PSD pentru cursa Primariei Constanta, a anuntat joi dimineata ca renunta la functia din fruntea ANPC pentru a se "dedica campaniei". ...continuare.

Horia Constantinescu renunta la sefia ANPC: "Cu toata lipsa de modestie, am scris o pagina de istorie in cartea autoritatii". El a fost desemnat de catre PSD pentru alegerile locale la Primaria Constanta

publicat 2024-03-28 09:47:00 (Ziarul-Financiar)
Horia Constantinescu renunta la sefia ANPC: Cu toata lipsa de modestie, am scris o pagina de istorie in cartea autoritatii. El a fost desemnat de catre PSD pentru alegerile locale la Primaria Constanta Autor: Mediafax Horia Constantinescu a demisionat din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, in contextul in care a fost nominalizat candidatul PSD primaria orasului Constanta. "Cu toata lipsa de modestie, am scris o pagina de istorie in cartea autoritatii", afirma el. ...continuare.

Horia Constantinescu renunta la functia de presedinte ANPC dupa ce a devenit candidatul PSD la Primaria Constanta: Cu toata lipsa de modestie, am scris o pagina de istorie in cartea autoritatii

publicat 2024-03-28 09:00:36 (Money.ro)
Horia Constantinescu renunta la functia de presedinte ANPC dupa ce a devenit candidatul PSD la Primaria Constanta: Cu toata lipsa de modestie, am scris o pagina de istorie in cartea autoritatii "Inchin o ceasca de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ati aratat sustinerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca presedinte al autoritatii. Probabil unii dintre voi deja stiti ca am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru functia de primar al orasului Constanta. Prin forta lucrurilor, trebuie sa renunt la functia de presedinte pentru a ma putea dedica campaniei si noului proiect. Cu toata lipsa de modestie, am scris o pagina de istorie in cartea... ...continuare.

Horia Constantinescu renunta la sefia ANPC pentru a candida la Primaria Constanta

publicat 2024-03-28 09:00:29 (Mediafax)
Horia Constantinescu renunta la sefia ANPC pentru a candida la Primaria Constanta "Inchin o ceasca de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ati aratat sustinerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca presedinte al autoritatii. Probabil unii dintre voi deja stiti ca am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru functia de primar al orasului Constanta. Prin forta lucrurilor, trebuie sa renunt la functia de presedinte pentru a ma putea dedica campaniei si noului proiect. Cu toata lipsa de modestie, am scris o pagina de istorie in cartea... ...continuare.

News.ro: Horia Constantinescu renunta la functia de presedinte ANPC dupa ce a devenit candidatul PSD la Primaria Constanta

publicat 2024-03-28 09:00:13 (Bursa)
Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunta la functie dupa ce a devenit candidatul PSD la Primaria Constanta. El precizeaza ca ramane 'comisar sef adjunct al Comisariatului Judetean Constanta (suspendat)'. 'Cu toata lipsa de modestie, am scris o pagina de istorie in cartea autoritatii', afirma Constantinescu despre activitatea sa la ANPC. ...continuare.

Accident rutier intre trei masini, pe DN3C, in Constanta! Trei barbati au ajuns la spital

publicat 2024-03-28 09:00:09 (Antena3)
Accident rutier intre trei masini, pe DN3C, in Constanta! Trei barbati au ajuns la spital Un accident rutier grav s-a petrecut pe DN3C (varianta Ovidiu), judetul Constanta. Trei masini au fost implicat, iar trei barbati au fost transportati la spital. ...continuare.

Trei hoti din Constanta, arestati la Buzau. Cum au scapat de prada

publicat 2024-03-28 08:45:34 (ProTV)
Trei hoti din Constanta, arestati la Buzau. Cum au scapat de prada Trei barbati din Constanta au fost arestati la Buzau, fiind banuiti de mai multe furturi. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.