EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Soferii si vatmanii din Iasi au inceput sa fie testati daca au consumat alcool inainte de inceperea turelor, dupa montarea a doua aparate fixe | FOTO

publicat 2024-01-30 18:30:14 (Libertatea)
Soferii si vatmanii din Iasi au inceput sa fie testati daca au consumat alcool inainte de inceperea turelor, dupa montarea a doua aparate fixe | FOTO Doua aparate alcooltest fixe au fost montate in Iasi pentru a verifica alcoolemia din aerul expirat a soferilor si vatmanilor inainte ca acestia sa isi inceapa tura, a anuntat marti, 30 ianuarie, de Compania de Transport Public locala, intr-un comunicat de presa. „Procedura este simpla si eficienta: angajatii vor sufla in aparatul conectat la un […] ...continuare.

BNR: Sase din 10 banci au deja o structura organizationala dedicata schimbarilor climatice

publicat 2024-01-30 18:30:14 (Income-Magazine)
BNR: Sase din 10 banci au deja o structura organizationala dedicata schimbarilor climatice Sase din 10 banci au deja o structura organizationala dedicata schimbarilor climatice si inca 5% intentioneaza sa o dezvolte in urmatorul an, se arata in „Sondajul privind schimbarile climatice: analiza tendintelor si pregatirii institutiilor financiare, 2023”, realizat de Banca Nationala a Romaniei. „Integrarea schimbarilor climatice in documentele de strategie sau aprobarea unei strategii climatice de […] ...continuare.

Alcoolteste fixe montate pentru verificarea soferilor si vatmanilor inainte de inceperea turelor, la Iasi

publicat 2024-01-30 18:15:01 (Adevarul)
Alcoolteste fixe montate pentru verificarea soferilor si vatmanilor inainte de inceperea turelor, la Iasi Doua aparate alcooltest fixe au fost montate de Compania de Transport Public (CTP) Iasi pentru a verifica alcoolemia din aerul expirat al soferilor si vatmanilor inainte de a incepe tura, potrivit Agerpres. ...continuare.

Drumul din Olt pe care radarul a facut prapad: 45 soferi ramasi fara permis in trei zile. A intrecut DEx Craiova-Pitesti

publicat 2024-01-30 17:45:01 (Adevarul)
Drumul din Olt pe care radarul a facut prapad: 45 soferi ramasi fara permis in trei zile. A intrecut DEx Craiova-Pitesti Politistii din Olt au lasat fara permis, in ultimele trei zile ale saptamanii trecute, 117 soferi, 92 dintre acestia pentru depasirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei legale admise. Jumatate dintre vitezomanii lasati fara permis au fost surprinsi cu radarul pe un singur drum din Olt ...continuare.

Photon Energy semneaza un contract de asigurare de energie electrica cu FORVIA Clarion Hungary

publicat 2024-01-30 17:30:06 (Bursa)
Photon Energy semneaza un contract de asigurare de energie electrica cu FORVIA Clarion Hungary Photon Energy NV anunta faptul ca sucursala sa din Ungaria, Photon New Energy Alfasemnat Kft., a semnat un contract de asigurare de energie electrica (PPA) de tip on-site pentru 20 de ani cu FORVIA Clarion Hungary, o subsidiara a liderului tehnologic din domeniul auto global FORVIA pentru construirea unei centrale electrice solare cu panouri fotovoltaice pe proprietatea clientului cu o capacitate de circa 630 kWp. ...continuare.

CCIR se implica in atragerea de investitii emirateze

publicat 2024-01-30 17:30:06 (Bursa)
CCIR se implica in atragerea de investitii emirateze Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, dl Mihai Daraban, a avut, in data de 29 ianuarie, o intrevedere cu vicepresedintele pentru dezvoltare Khalifa Economic Zones Abu Dhabi (KEZAD), Khalid Al Marzooqi. ...continuare.

Highlight Agency: Cifra de afaceri de peste 5,3 milioane de euro in 2023

publicat 2024-01-30 17:00:03 (Bursa)
Highlight Agency: Cifra de afaceri de peste 5,3 milioane de euro in 2023 Cresterea sustinuta a Highlight Agency din ultimii ani este rezultatul parteneriatelor de lunga durata cu clientii existenti in paralel cu diversificarea portofoliului, extinderea gamei de servicii si a investitiilor constante in cresterea capabilitatilor echipei, atat prin dezvoltarea profesionala cat si prin atragerea de noi talente in cadrul tuturor departamentelor agentiei. ...continuare.

Premier Energy continua planurile de dezvoltare si extindere a retelei in regiunea Simleul Silvaniei

publicat 2024-01-30 17:00:02 (Adevarul)
Premier Energy continua planurile de dezvoltare si extindere a retelei in regiunea Simleul Silvaniei Unul dintre cei mai importanti furnizori si distribuitori de gaze naturale din Romania, Premier Energy, anunta ca operatiunile sale de dezvoltare si extindere a retelei in zona Simleul Silvaniei continua ca si pana acum, fara nici o modificare. ...continuare.

Un han din Bavaria nu mai vinde alcool. Sotia patronului: "Ori 3 luni la dezalcoolizare si inchidem, ori scoti spirtoasele din meniu"

publicat 2024-01-30 16:15:08 (Libertatea)
Un han din Bavaria nu mai vinde alcool. Sotia patronului: Ori 3 luni la dezalcoolizare si inchidem, ori scoti spirtoasele din meniu Oricine suna pentru rezervari la hanul din Hiltpoltstein. landul german Bavaria, va auzi urmatorul mesaj al robotului: „Bine ati venit la Gasthof Zur Sägemühle fara alcool”, relateaza Bild, care explica ca masura a fost impusa de sotia patronului. Femeia i-a dat de ales proprietarului din doua variante: ori se duce la dezintoxicare si pune lacatul, […] ...continuare.

Retail vs. corporate in finantarile imobiliare. Peste jumatate din soldul creditelor ipotecare, dar si din creditele pentru bunuri imobiliare comerciale figureaza in marile centre urbane Bucuresti, Ilfov, Cluj, Timis si Constanta. Daca adaugam si Iasi si Brasov ponderile trec de 60%

publicat 2024-01-30 15:45:23 (Ziarul-Financiar)
Retail vs. corporate in finantarile imobiliare. Peste jumatate din soldul creditelor ipotecare, dar si din creditele pentru bunuri imobiliare comerciale figureaza in marile centre urbane Bucuresti, Ilfov, Cluj, Timis si Constanta. Daca adaugam si Iasi si Brasov ponderile trec de 60% Imprumuturile ipotecare acor­date in Bu­curesti si Ilfov, cumulat, reprezinta peste 35% din totalul creditelor ipotecare, iar urmatoarele 3 judete - Cluj, Timis si Constanta - cumulau 17% la sfarsitul lunii septembrie 2023, astfel ca peste jumatate din soldul creditelor ipotecare din Romania este concentrat la romanii din 5 judete dezvoltate, respectiv Bucuresti, Ilfov, Cluj, Timis si Constanta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.