EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Stefan Radu Oprea, la o dezbatere despre viitorul pietei unice: Economia romaneasca a crescut de peste 3 ori de la aderarea din 2007 / Inca exista inegalitati intre economii, dar si in interiorul tarilor

publicat 2024-02-09 23:00:12 (Money.ro)
Stefan Radu Oprea, la o dezbatere despre viitorul pietei unice: Economia romaneasca a crescut de peste 3 ori de la aderarea din 2007 / Inca exista inegalitati intre economii, dar si in interiorul tarilor "In prezenta comisarului Thierry Breton, presedintia belgiana a Consiliului UE a organizat o dezbatere despre viitorul pietei unice. Piata unica are certe avantaje pentru toate statele membre. Economia romaneasca a crescut de peste 3 ori de la aderarea din 2007", a scris, vineri seara, pe Facebook, ministrul Economiei.Acesta afirma ca, in contextul discutiilor despre oportunitatea mentinerii schemelor de ajutor de stat, a explicat ca in Romania folosim aceste instrumente pentru a atinge... ...continuare.

Valentin Gheorghe le-a pus gand rau celor de la FCSB: "Am trait clipe minunate acolo, dar vreau sa le marchez un gol"

publicat 2024-02-09 22:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Valentin Gheorghe le-a pus gand rau celor de la FCSB: Am trait clipe minunate acolo, dar vreau sa le marchez un gol CSU Craiova si U Cluj au remizat, scor 2-2, in runda #25 din Superliga. Extrema stanga Valentin Gheorghe se bucura ca echipa lui a reusit sa plece neinvinsa de la Craiova.Chiar daca oltenii au condus la pauza cu scorul de 2-0, dupa reusitele semnate de Lyes Houri ('9) si Mihai Capatana ('45), clujenii au au iesit mai bine de la vestiare si au reusit sa egaleze dupa pauza, prin golurile marcate de Valentin Gheorghe ('46) si Dan Nistor ('64). ... ...continuare.

Bancu, furibund dupa remiza cu U Cluj: "E greu! Asa se intampla mereu la noi" + promisiunea facuta: "Eu voi plati in caz contrar!"

publicat 2024-02-09 22:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Bancu, furibund dupa remiza cu U Cluj: E greu! Asa se intampla mereu la noi + promisiunea facuta: Eu voi plati in caz contrar! Universitatea Craiova si U Cluj au remizat, scor 2-2, in runda cu numarul 25 din Superliga. Nicusor Bancu, capitanul gruparii oltene, a dat vina pe arbitraj pentru rezultat. U Cluj a egalat dintr-un penalty obtinut de Valentin Gheorghe, chiar dupa o intrare imprudenta a lui Nicusor Bancu. Fundasul stanga a rabufnit la adresa "centralului" Radu Petrescu. ... ...continuare.

Consultare nationala la Antena 3 CNN: Ce pedepse ar trebui sa primeasca jefuitorii Romaniei

publicat 2024-02-09 22:30:02 (Antena3)
Consultare nationala la Antena 3 CNN: Ce pedepse ar trebui sa primeasca jefuitorii Romaniei Consultare nationala la Antena 3 CNN. Romanii, satui si revoltati de hotii din sistem, spun ce pedepse le-ar da celor care au praduit aceasta tara. ...continuare.

Pestera care a atras peste 70.000 de vizitatori, de vazut in Romania. Este cel mai vizitat obiectiv turistic din Gorj

publicat 2024-02-09 22:15:02 (Adevarul)
Pestera care a atras peste 70.000 de vizitatori, de vazut in Romania. Este cel mai vizitat obiectiv turistic din Gorj Pestera Polovragi este cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Gorj, peste 70.000 de vizitatori trecand pragul monumentului natural aflat in Cheile Oltetului, cel mai ingust canion din Europa. ...continuare.

Primar din Olt, incarcerat pentru comiterea a peste 100 fapte de coruptie. Cati ani de inchisoare are de executat

publicat 2024-02-09 22:00:02 (Adevarul)
Primar din Olt, incarcerat pentru comiterea a peste 100 fapte de coruptie. Cati ani de inchisoare are de executat Un primar din Olt a fost incarcerat vineri dupa-amiaza, 9 februarie 2024, dupa ce o sentinta prin care era condamnat la pedeapsa cu inchisoare pentru fapte de coruptie a ramas definitiva. Primarul a primit de peste 100 ori mita. ...continuare.

Cosmin Natanticu, la iUmor: ,,Avem toate ingredientele pentru un sezon extraordinar!"

publicat 2024-02-09 21:15:12 (Jurnalul-National)
Cosmin Natanticu, la iUmor: ,,Avem toate ingredientele pentru un sezon extraordinar! Cel de-al 16-lea sezon iUmor - Alege comedia va avea premiera duminica, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 si pe AntenaPLa si va aduce in fata celor patru jurati si a telespectatorilor numere de umor din toate colturile lumii, dar si numeroase surprize, printre care bonusuri atractive si alegerea unui Presedinte iUmor.  ...continuare.

Mihai Stoica nu intelege de ce fotbalistul nu prinde mai multe minute: "Ma mir ca a disparut. Mi se parea foarte bun"

publicat 2024-02-09 21:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Stoica nu intelege de ce fotbalistul nu prinde mai multe minute: Ma mir ca a disparut. Mi se parea foarte bun Mihai Stoica, presedintele Consiliului de Administratie al FCSB, nu intelege disparitia mijlocasului Samuel Asamoah (29 de ani) din echipa de start a celor de la FCU Craiova.Samuel Asamoah a fost unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai oltenilor in ultimele doua sezoane, timp in care a strans, cumulat, 66 de partide.In acest sezon, mijlocasul a bifat doar 9 prezente, dintre ca doar 4 ca titular. ... ...continuare.

Marcel Ciolacu: Industria romaneasca exista si se dezvolta. Anul trecut am exportat mai mult cu 1,3% / Voi propune marilor investitori un parteneriat care sa aiba drept obiectiv cresterea numarului de locuri in invatamantul dual

publicat 2024-02-09 20:00:11 (Money.ro)
Marcel Ciolacu: Industria romaneasca exista si se dezvolta. Anul trecut am exportat mai mult cu 1,3% / Voi propune marilor investitori un parteneriat care sa aiba drept obiectiv cresterea numarului de locuri in invatamantul dual "Industria romaneasca exista si se dezvolta! Cifrele ne arata ca anul trecut am exportat mai mult cu 1,3% si am importat mai putin cu 3,2%", a scris premierul pe Facebook, dupa vizita la Santierul Naval Constanta.Prim-ministrul arata ca discutiile avute cu cei care lucreaza la Santierul Naval Constanta i-au reconfirmat ceea ce stia, si anume ca romanii sunt seriosi si iscusiti."Iata ca si in industrie, si in tehnologie, romanii sunt recunoscuti in lume pentru seriozitatea si competitivitatea... ...continuare.

Ciolacu: 'Industria romaneasca exista si se dezvolta'

publicat 2024-02-09 20:00:02 (Bursa)
Ciolacu: 'Industria romaneasca exista si se dezvolta' Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Constanta, ca desi se vorbeste mult prea mult ca in Romania nu mai exista industrie, ca s-a ales praful de tara noastra, industria romaneasca exista si se dezvolta, lucrurile fiind in directia corecta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.