EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ministrul Agriculturii vorbeste despre acordul intre premier si reprezentantii fermierilor si transportatorilor pentru incetarea protestelor

publicat 2024-02-02 20:00:14 (Money.ro)
Ministrul Agriculturii vorbeste despre acordul intre premier si reprezentantii fermierilor si transportatorilor pentru incetarea protestelor Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Florin Barbu a afirmat, referitor la acordul semnat intre premierul Marcel Ciolacu si reprezentantii fermierilor si transportatorilor privind incetarea protestelor, ca "numai dialogul este calea pentru rezolvarea problemelor si ma bucur ca fermierii si transportatorii de la Afumati au inteles ca avem solutii pentru toate revendicarile prezentate". "Impreuna cu premierul […]Articolul Ministrul Agriculturii vorbeste despre acordul intre premier... ...continuare.

La aniversarea a 10 ani, Alfredo Seafood anunta noi planuri de extindere si inovatie

publicat 2024-02-02 19:30:08 (Income-Magazine)
La aniversarea a 10 ani, Alfredo Seafood anunta noi planuri de extindere si inovatie Alfredo Seafood, brand romanesc de top pe piata locala de peste si fructe de mare si lider pe categoria de peste proaspat ambalat, a implinit 10 ani de activitate in Romania. In acest context, reprezentantii companiei anunta noi planuri de dezvoltare a portofoliului de produse, cresterea capacitatilor de productie, investitii in inovatie, dar si campanii […] ...continuare.

Ministrul Agriculturii, precizari despre acordul privind incheierea protestelor: "Avem solutii pentru toate revendicarile prezentate"

publicat 2024-02-02 19:30:02 (Antena3)
Ministrul Agriculturii, precizari despre acordul privind incheierea protestelor: Avem solutii pentru toate revendicarile prezentate Florin Barbu, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a facut precizari cu privire la incheierea protestelor fermierilor si transportatorilor. ...continuare.

Adrian Sarbu: Telefonul mobil este o fereastra catre lumea virtuala. El trebuie folosit in clasa ca mijloc de invatare. Confiscarea telefonului in scoala este un abuz, o limitare a libertatii elevului

publicat 2024-02-02 19:15:23 (Ziarul-Financiar)
Adrian Sarbu: Telefonul mobil este o fereastra catre lumea virtuala. El trebuie folosit in clasa ca mijloc de invatare. Confiscarea telefonului in scoala este un abuz, o limitare a libertatii elevului Autor: Gabriela Antoniu Nemo: Te-am intrebat inca de vineri: esti de acord ca bugetul pentru educatie sa creasca la 10% din PIB prin reducerea cheltuielilor cu bugetarii si prin reforma administrativa? A doua intrebare: esti de acord sa ti se aloce de la buget o suma anuala pentru scolarizarea copilului tau, pe care sa pe folosesti fara restrictii in invatamantul de stat sau privat, pentru profesorii pe care ii doresti tu? Esti de acord ca procesul de invatare pentru copilul tau sa fie... ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu si reprezentantii fermierilor si transportatorilor au semnat, vineri, un acord privind incetarea protestelor

publicat 2024-02-02 19:15:13 (Money.ro)
Premierul Marcel Ciolacu si reprezentantii fermierilor si transportatorilor au semnat, vineri, un acord privind incetarea protestelor Comitetul va fi format din reprezentanti ai ministerelor de resort si ai fermierilor si transportatorilor. Fiecare ministru va desemna cate un secretar de stat din subordinea sa, care sa faca parte din comitet, si sa gestioneze problemele semnalate.Spetele concrete care privesc un singur domeniu, vor fi gestionate la nivelul ministerului de resort, impreuna cu partenerul social, mai arata comunicatul de presa al Executivului.Scopul Comitetului este solutionarea revendicarilor agricultorilor... ...continuare.

PROIECT: Valoarea exproprierilor pentru amenajarea Hidroenergetica Pascani, de pe raul Siret, depaseste 27 de milioane de lei

publicat 2024-02-02 19:15:13 (Money.ro)
PROIECT:  Valoarea exproprierilor pentru amenajarea Hidroenergetica Pascani, de pe raul Siret, depaseste 27 de milioane de lei "Conform informatiilor puse la dispozitie de Hidroelectrica SA, pentru realizarea obiectivului de investitie de utilitate publica de interes national "Amenajarea Hidroenergetica Pascani pe raul Siret" este necesara ocuparea unei suprafete totale de 23.174.585 mp teren, aferenta unui numar total de 4.165 imobile", potrivit unui proiect de Hotarare privind aprobarea amplasamentului care constituie coridorul de expropriere, declansarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate... ...continuare.

Adrian Sarbu: Pentru a maximiza sansele de cariera ale copiilor lor, parintii trebuie sa aiba dreptul de a investi alocatia pentru educatie in scolile si profesorii cei mai buni

publicat 2024-02-02 17:30:29 (Ziarul-Financiar)
Adrian Sarbu: Pentru a maximiza sansele de cariera ale copiilor lor, parintii trebuie sa aiba dreptul de a investi alocatia pentru educatie in scolile  si profesorii cei mai buni Autor: Gabriela Antoniu Nemo: Te-am intrebat inca de vineri: esti de acord ca bugetul pentru educatie sa creasca la 10% din PIB prin reducerea cheltuielilor cu bugetarii si prin reforma administrativa? A doua intrebare: esti de acord sa ti se aloce de la buget o suma anuala pentru scolarizarea copilului tau, pe care sa pe folosesti fara restrictii in invatamantul de stat sau privat, pentru profesorii pe care ii doresti? Esti de acord ca procesul de invatare pentru copilul tau sa fie executat... ...continuare.

Adrian Sarbu: Romania trebuie sa aloce 8000 de euro pentru fiecare elev. O tara fara centre de knowledge e o tara care nu va mai exista

publicat 2024-02-02 17:30:29 (Ziarul-Financiar)
Adrian Sarbu: Romania trebuie sa aloce 8000 de euro pentru fiecare elev. O tara fara centre de knowledge e o tara care nu va mai exista Autor: Gabriela Antoniu Nemo: Te-am intrebat inca de vineri: esti de acord ca bugetul pentru educatie sa creasca la 10% din PIB prin reducerea cheltuielilor cu bugetarii si prin reforma administrativa? A doua intrebare: esti de acord sa ti se aloce de la buget o suma anuala pentru scolarizarea copilului tau, pe care sa o folosesti fara restrictii in invatamantul de stat sau privat, pentru profesorii pe care ii doresti tu? Esti de acord ca procesul de invatare pentru copilul tau sa fie... ...continuare.

Antreprenori locali. BTDConstruct din Bucuresti vrea sa se dezvolte pe lucrari edilitare. "Odata cu noile linii de business, ne vom mari considerabil echipa in perioada urmatoare"

publicat 2024-02-02 17:30:29 (Ziarul-Financiar)
Antreprenori locali. BTDConstruct din Bucuresti vrea sa se dezvolte pe lucrari edilitare. Odata cu noile linii de business, ne vom mari considerabil echipa in perioada urmatoare Razvan Parvulescu, head of business development la BTDConstruct: Din perspectiva lucrarilor publice, Romania se afla, poate, in cel mai bun moment istoric, tinand cont de fondurile europene disponibile pentru investitii. ...continuare.

Adrian Sarbu: Telefonul mobil este o fereastra catre lumea virtuala. El trebuie folosit in clasa ca mijloc de invatare. Confiscarea telefonului in scoala este un abuz, o limitare a libertatii elevului

publicat 2024-02-02 17:30:09 (Mediafax)
Adrian Sarbu: Telefonul mobil este o fereastra catre lumea virtuala. El trebuie folosit in clasa ca mijloc de invatare. Confiscarea telefonului in scoala este un abuz, o limitare a libertatii elevului Nemo: Te-am intrebat inca de vineri: esti de acord ca bugetul pentru educatie sa creasca la 10% din PIB prin reducerea cheltuielilor cu bugetarii si prin reforma administrativa? A doua intrebare: esti de acord sa ti se aloce de la buget o suma anuala pentru scolarizarea copilului tau, pe care sa pe folosesti fara restrictii in invatamantul de stat sau privat, pentru profesorii pe care ii doresti tu? Esti de acord ca procesul de invatare pentru copilul tau sa fie executat de profesori aflati... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.