EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




La Germania, care isi franeaza datoria prin constitutie, vanzarea activelor statului pentru a face rost de bani este un semn de disperare. La Grecia supraindatorata, este dovada revenirii cu succes pe piete

publicat 2024-02-09 00:15:32 (Ziarul-Financiar)
La Germania, care isi franeaza datoria prin constitutie, vanzarea activelor statului pentru a face rost de bani este un semn de disperare. La Grecia supraindatorata, este dovada revenirii cu succes pe piete Autor: Catalina Apostoiu Banca de dezvoltare de stat a Ger­maniei a vandut actiuni in cadrul com­paniei care detine serviciul na­tio­nal de posta in schimbul a aproxi­ma­tiv 2,17 miliarde de euro, redu­cand participatia statului si atragand bani pentru a putea finanta imbuna­tatirea retelei feroviare a tarii, potrivit AP. ...continuare.

Declaratia scandaloasa a Rusiei despre tezaurul Romaniei | Radu Tudor: "Putin planifica un conflict cu tara noastra"

publicat 2024-02-08 23:15:09 (Antena3)
Declaratia scandaloasa a Rusiei despre tezaurul Romaniei | Radu Tudor: Putin planifica un conflict cu tara noastra Ambasadorul Rusiei in Romania a facut afirmatii revoltatoare despre aurul nostru facut pierdut de Moscova. Situatia a fost prezentata si comentata in cadrul emisiunii Sinteza Zilei. ...continuare.

Ministerul Finantelor: Ultimul pas pentru a lansa obligatiuni verzi, indeplinit

publicat 2024-02-08 21:15:11 (Money.ro)
Ministerul Finantelor: Ultimul pas pentru a lansa obligatiuni verzi, indeplinit "Guvernul Romaniei a aprobat astazi proiectul de Hotarare de Guvern privind Cadrul referitor la finantarea unor proiecte care sunt destinate protejarii mediului inconjurator si combaterii schimbarilor climatice. Printre proiectele etichetate ca verzi sunt incluse cele legate de productia de energie regenerabila, eficienta energetica, prevenirea si controlul poluarii, transportul curat, gestionarea sustenabila a apei si a apelor uzate, adaptarea la schimbarile climatice, cladirile verzi si... ...continuare.

Sef nou la Casa Unirea: Ionut Victor Radu, legumicultor din Obarsia de Olt

publicat 2024-02-08 21:00:14 (Puterea)
Sef nou la Casa Unirea: Ionut Victor Radu, legumicultor din Obarsia de Olt Legumicultorul Ionut Victor Radu din Olt a fost numit director general la Casa de Comert Agroalimentar Unirea, in locul Marianei Cotoi. Ionut Victor Radu a fost numit printr-o decizie din 7 februarie a Consiliului de Administratia de la Casa Unirea. Printre deciziile luate in aceeasi zi se numara si numirea lui Alexandru Costin Macoveiciuc, in […]The post Sef nou la Casa Unirea: Ionut Victor Radu, legumicultor din Obarsia de Olt appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministerul Finantelor: Ultimul pas pentru a lansa obligatiuni verzi, indeplinit / Bolos: In curand veti vedea primele emisiuni lansate

publicat 2024-02-08 21:00:10 (Money.ro)
Ministerul Finantelor: Ultimul pas pentru a lansa obligatiuni verzi, indeplinit / Bolos: In curand veti vedea primele emisiuni lansate "Guvernul Romaniei a aprobat astazi proiectul de Hotarare de Guvern privind Cadrul referitor la finantarea unor proiecte care sunt destinate protejarii mediului inconjurator si combaterii schimbarilor climatice. Printre proiectele etichetate ca verzi sunt incluse cele legate de productia de energie regenerabila, eficienta energetica, prevenirea si controlul poluarii, transportul curat, gestionarea sustenabila a apei si a apelor uzate, adaptarea la schimbarile climatice, cladirile verzi si... ...continuare.

Revolta confuza dupa Simularea Nationala. Elevii care nu fac meditatii nu au nicio sansa sa promoveze, acuza parintii

publicat 2024-02-08 20:00:10 (ProTV)
Revolta confuza dupa Simularea Nationala. Elevii care nu fac meditatii nu au nicio sansa sa promoveze, acuza parintii Simularea nationala a examenului de clasa a opta stârneste revolta printre parintii care nu îsi permit sa îsi ajute copiii cu meditatii private. ...continuare.

DN AGRAR obtine un credit de 9,2 milioane euro de la Exim Banca Romaneasca pentru dezvoltarea afacerii

publicat 2024-02-08 20:00:03 (Bursa)
DN AGRAR obtine un credit de 9,2 milioane euro de la Exim Banca Romaneasca pentru dezvoltarea afacerii DN AGRAR Group, ferma zootehnica integrata din Romania, cu productie de lapte de vaca si productie vegetala, anunta planurile pentru extinderea capacitatilor de productie prin obtinerea finantarii pentru ferma Straja. ...continuare.

DN AGRAR anunta planurile pentru finantarea fermei Straja: Un credit de 9,2 milioane de euro de la Exim si o cofinantare de 20,78%. "Urmeaza o perioada de crestere treptata a capacitatii de productie, iar maximul va fi atins la finalul anului 2027"

publicat 2024-02-08 19:15:17 (Ziarul-Financiar)
DN AGRAR anunta planurile pentru finantarea fermei Straja: Un credit de 9,2 milioane de euro de la Exim si o cofinantare de 20,78%. Urmeaza o perioada de crestere treptata a capacitatii de productie, iar maximul va fi atins la finalul anului 2027 Autor: Valeriu Danila DN AGRAR Group (BVB: DN), cea mai mare ferma zootehnica integrata din Romania, cu productie de lapte de vaca si productie vegetala, anunta planurile pentru extinderea capacitatilor de productie prin obtinerea finantarii pentru ferma Straja. Compania va accesa o facilitate de credit in valoare de 9,2 milioane de euro de la Exim Banca Romaneasca SA pentru dezvoltarea fermei, pentru echipamente si achizitia animalelor. In plus, pentru acest proiect, DN AGRAR va contribui cu... ...continuare.

Ministerul Energiei – Termen in martie pentru proiectele privind investitiile in panouri fotovoltaice

publicat 2024-02-08 18:00:11 (Puterea)
Ministerul Energiei – Termen in martie pentru proiectele privind investitiile in panouri fotovoltaice Ministerul Energiei a relansat, joi, doua apeluri de proiecte care privesc bateriile si panourile fotovoltaice, suma totala alocata depasind 278 de milioane euro. Apelul competitiv pentru depunerea proiectelor pentru realizarea de investitii in baterii si panouri fotovoltaice este deschis pana la data de 21 martie, ora 0:00. Obiectivul apelului de proiecte „Sprijinirea investitiilor in dezvoltarea […]The post Ministerul Energiei – Termen in martie pentru proiectele privind... ...continuare.

Interviu Nicolas Coudurier, CEO al companiei farma Biocodex, care are brandul Enterol: "Tintim venituri de 10 mil. euro in 2024. Credem in Romania si in capacitatea de a creste si a se dezvolta"

publicat 2024-02-08 17:45:30 (Ziarul-Financiar)
Interviu Nicolas Coudurier, CEO al companiei farma Biocodex, care are brandul Enterol: Tintim venituri de 10 mil. euro in 2024. Credem in Romania si in capacitatea de a creste si a se dezvolta Nicolas Coudurier, CEO al Biocodex: Sunt increzator ca in Romania viitorul este promitator pentru Biocodex. Vad o tara extrem de dinamica, oameni talentati. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.