EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ciolacu: 'Industria romaneasca exista si se dezvolta'

publicat 2024-02-09 20:00:02 (Bursa)
Ciolacu: 'Industria romaneasca exista si se dezvolta' Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Constanta, ca desi se vorbeste mult prea mult ca in Romania nu mai exista industrie, ca s-a ales praful de tara noastra, industria romaneasca exista si se dezvolta, lucrurile fiind in directia corecta. ...continuare.

Otelul Galati obtine prima victorie din 2024

publicat 2024-02-09 19:45:13 (Mediafax)
Otelul Galati obtine prima victorie din 2024 Dupa o prima parte saraca in ocazii de poarta, gazdele au inceput ofensiv repriza a doua, Zhelev trimitand pe poarta oltenilor un sut puternic retinut in doi timpi de portarul Gurau. ...continuare.

Oltenii dau vina pe arbitraj, dupa ce au fost invinsi de Otelul: "Trebuie sa rezistam si acestor probleme de arbitraj care persista"

publicat 2024-02-09 19:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Oltenii dau vina pe arbitraj, dupa ce au fost invinsi de Otelul: Trebuie sa rezistam si acestor probleme de arbitraj care persista Otelul Galati a invins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, in runda #25 din Superliga. Vlad Achim, mijlocasul oltenilor a contestat arbitrajul la finalul meciului.Stefan Bodisteanu a marcat singurul gol al meciului  in minutul 64, pastrand cele 3 puncte la Galati. Dupa acest meci, Otelul se claseaza pe 9, cu 31 de puncte, in timp ce oltenii ocupa locul 11, cu 30 de puncte. ... ...continuare.

Mitru Crisan, proprietarul lactatelor Diami: "Ne dezvoltam prin fonduri proprii si bani europeni. Am depus inca doua proiecte pentru modernizarea fabricii si a fermei cu 5,2 mil. euro pe fonduri europene"

publicat 2024-02-09 19:00:37 (Ziarul-Financiar)
Mitru Crisan, proprietarul lactatelor Diami: Ne dezvoltam prin fonduri proprii si bani europeni. Am depus inca doua proiecte pentru modernizarea fabricii si a fermei cu 5,2 mil. euro pe fonduri europene Compania vinde produsele doar in Romania, in retele de magazine precum Penny, Profi, Mega Image, Metro, Kaufland, ca branduri proprii ale unor lanturi, dar este cunoscuta si cu brandul propriu de lactate Diami. ...continuare.

Schema de ajutor pentru transportatori, menita sa compenseze cresterea pretului la combustibil, promovata de Ministerul de Finante / Valoarea ajutorului este de 13 bani pe litrul de combustibil si se acorda pana la 31 decembrie 2024.

publicat 2024-02-09 19:00:29 (Money.ro)
Schema de ajutor pentru transportatori, menita sa compenseze cresterea pretului la combustibil, promovata de Ministerul de Finante / Valoarea ajutorului este de 13 bani pe litrul de combustibil si se acorda pana la 31 decembrie 2024. "Ajutorul de stat va fi acordat sub forma unui grant acordat operatorilor economici licentiati in Romania, care desfasoara activitati de transport rutier de marfuri in cont propriu sau contra cost si transport de persoane", anunta, vineri, Ministerul Finantelor, intr-un comunicat de presa.Potrivit documentului citat, bugetul schemei de ajutor de stat este de 180 de milioane de lei pentru un numar estimat de 4000 de operatori economici."Sunt tot mai multe firme de transport care nu au... ...continuare.

Cum ar putea lupii mutanti de la Cernobil sa ajute in lupta impotriva cancerului. Au evoluat pentru a supravietui mediului radioactiv

publicat 2024-02-09 19:00:07 (Adevarul)
Cum ar putea lupii mutanti de la Cernobil sa ajute in lupta impotriva cancerului. Au evoluat pentru a supravietui mediului radioactiv Lupii mutanti care vietuiesc in Zona de Excludere de la Cernobil, lipsita de oameni, au dezvoltat genomi rezistenti la cancer, ceea ce ar putea fi cheia pentru lupta impotriva acestei boli. ...continuare.

Asistentul virtual, un ajutor indispensabil pentru profesori. "Pot sa il intreb cum poate sa fie explicata o anumita teorie pe intelesul elevilor"

publicat 2024-02-09 18:15:02 (Antena3)
Asistentul virtual, un ajutor indispensabil pentru profesori. Pot sa il intreb cum poate sa fie explicata o anumita teorie pe intelesul elevilor Inteligenta artificiala este cuvantul momentului cand vorbim despre predarea in Scoala Viitorului. Aceasta este principala teza a conferintei WEBDIDACTICA "Integrarea tehnologiei in lectiile din Scoala Viitorului", organizata de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. ...continuare.

Cum sa obtii un loc de munca in 2024 – pasi simpli

publicat 2024-02-09 17:45:09 (Libertatea)
Cum sa obtii un loc de munca in 2024 – pasi simpli Vremurile sunt intr-o continua schimbare. Odata cu progresul vin si schimbari in nevoi si in cererea de munca existenta pe piata. Fiecare pas inainte presupune perfectionare si o adaptare la noile conditii. Abilitatile si cunostintele trebuie sa fie imbunatatite pentru a se atinge scopul. Pe de alta parte, dezvoltarea personala si profesionala sunt astazi doua […] ...continuare.

Antreprenori locali. Mihai Neagu, Perla Harghitei si Apemin Tusnad: Exportul este o oportunitate extraordinara de dezvoltare, dar prioritatea noastra este piata interna. Mizam pe o crestere de doua cifre

publicat 2024-02-09 17:30:17 (Ziarul-Financiar)
Antreprenori locali. Mihai Neagu, Perla Harghitei si Apemin Tusnad: Exportul este o oportunitate extraordinara de dezvoltare, dar prioritatea noastra este piata interna. Mizam pe o crestere de doua cifre Mihai Neagu, CEO, Perla Harghitei si Apemin Tusnad: La noi, apa minerala naturala plata reprezinta 40% din vanzari, iar grupul are o cota de piata de 9%, in timp ce in segmentul de apa carbonatata, avem 19%. Pe segmentul de apa minerala partial carbonatata, suntem numarul unu. ...continuare.

Putin spune ca Ucraina a fost mereu parte din Rusia. "Timp de decenii, Republica Sovietica Ucraineana s-a dezvoltat ca parte a URSS-ului"

publicat 2024-02-09 17:30:11 (Mediafax)
Putin spune ca Ucraina a fost mereu parte din Rusia. Timp de decenii, Republica Sovietica Ucraineana s-a dezvoltat ca parte a URSS-ului "Din cele mai vechi timpuri, Ucraina a fost parte din Rusia" - spune Vladimir Putin in interviul pe care i l-a acordat lui Tucker Carlson. De altfel, Putin, a deschis interviul cu ceea ce a numit "mic context istoric", vorbind despre versiunea sa asupra trecutului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.