EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Cutremurele cu magnitudine de peste 4 din Romania. Unde si cand au avut loc

publicat 2024-02-29 13:15:11 (Click)
Cutremurele cu magnitudine de peste 4 din Romania. Unde si cand au avut loc Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade pe Richter s-a produs la 29 februarie 2024, la ora locala 11:25, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau ...continuare.

Cutremur cu magnitudinea de peste 4 grade in Romania

publicat 2024-02-29 12:00:37 (Click)
Cutremur cu magnitudinea de peste 4 grade in Romania Un cutremur mediu cu magnitudinea 4,2 s-a produs, joi dimineata, in judetul Buzau. Este al doilea cel mai puternic seism produs in Romania in 2024 ...continuare.

Cutremur in Romania, joi dimineata. Unda de soc s-a simtit in jumatate de tara, de la Bucuresti si pana in Iasi

publicat 2024-02-29 11:46:04 (ProTV)
Cutremur in Romania, joi dimineata. Unda de soc s-a simtit in jumatate de tara, de la Bucuresti si pana in Iasi Un cutremur cu magnitudinea 4,2 s-a produs, joi, în judetul Buzau.   ...continuare.

Un cutremur cu magnitudinea 4,3 a avut loc in zona Vrancea

publicat 2024-02-29 11:45:51 (Mediafax)
Un cutremur cu magnitudinea 4,3 a avut loc in zona Vrancea "In ziua de 29 Februarie 2024, la ora 11:25:41 (ora locala a Romaniei), s-a produs in zona seismica Vrancea Buzau un cutremur mediu cu magnitudinea (EWS) M 4.3, la adancimea de 158.4 km", anunta INFP. ...continuare.

Un cutremur cu magnitudinea 4,3 a avut loc in zona Vrancea

publicat 2024-02-29 11:45:48 (Mediafax)
Un cutremur cu magnitudinea 4,3 a avut loc in zona Vrancea "In ziua de 29 Februarie 2024, la ora 11:25:41 (ora locala a Romaniei), s-a produs in zona seismica Vrancea Buzau un cutremur mediu cu magnitudinea (EWS) M 4.3, la adancimea de 158.4 km", anunta INFP. ...continuare.

Cutremur cu magnitudinea 4,3 in judetul Vrancea. La ce adancime s-a produs seismul

publicat 2024-02-29 11:45:43 (Libertatea)
Cutremur cu magnitudinea 4,3 in judetul Vrancea. La ce adancime s-a produs seismul Cutremurul cu magnitudinea de 4,3 s-a produs joi, 29 februarie, la ora 11.25, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP). Seismul a avut loc la adancimea de 140 de kilometri. Tototdata, potrivit INFP, cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 57km SE de Sfantu-Gheorghe, […] ...continuare.

Cutremur cu magnitudinea de peste 4, produs intre Buzau si Brasov

publicat 2024-02-29 11:45:17 (Antena3)
Cutremur cu magnitudinea de peste 4, produs intre Buzau si Brasov Un cutremur cu magnitudinea de peste 4 s-a produs, astazi, 29 februarie 2024, in zona seismica Vrancea, intre orasele Buzau si Brasov. ...continuare.

Sateni exasperati de golani. Tineri fara ocupatie umbla razna si distrug bunurile publice VIDEO

publicat 2024-02-29 11:15:10 (Adevarul)
Sateni exasperati de golani. Tineri fara ocupatie umbla razna si distrug bunurile publice VIDEO Scene revoltatoare sunt surprinse frecvent de camerele de supraveghere instalate in centrul localitatii Smeeni, judetul Buzau. Grupuri de golani ies frecvent in evidenta prin comportamentul iresponsabil si lipsit de respect fata de bunurile publice. ...continuare.

O masina de politie s-a rasturnat in afara soselei, in Buzau. Soferul a fost ranit

publicat 2024-02-29 10:45:56 (ProTV)
O masina de politie s-a rasturnat in afara soselei, in Buzau. Soferul a fost ranit O autospeciala de Politie s-a rasturnat, joi, în afara soselei, pe DN22 în judetul Buzau. Politistul aflat la volan a fost ranit si a ajuns la spital.   ...continuare.

Satele in care nuntile au ajuns doar amintiri. Batranii sunt nostalgici: "Erau horele mari, era o frumusete" VIDEO

publicat 2024-02-29 09:30:01 (Adevarul)
Satele in care nuntile au ajuns doar amintiri. Batranii sunt nostalgici: Erau horele mari, era o frumusete VIDEO Am putea pierde doua milioane de locuitori in urmatorii ani, avertizeaza specialistii. Statistica ingrijoratoare se vede cel mai bine in mediul rural. In judetul Buzau, de exemplu, sunt comune unde inmormantarile sunt la ordinea zilei. In schimb, nu au mai fost casatorii de ani buni. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.