EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Scene halucinante in Superliga! Ultrasii lui Dinamo si cei ai Stelei au sarit pe gazon si s-au luat la bataie

publicat 2024-03-08 20:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Scene halucinante in Superliga! Ultrasii lui Dinamo si cei ai Stelei au sarit pe gazon si s-au luat la bataie Meciul dintre Dinamo si UTA a fost prefatat de scene reprobabile. Ultrasii din Peluza Sud a gazdelor au patruns pe gazonul arenei Arcul de Triumf si si-au impartit pumni cu sustinatorii oaspetilor.Jandarmeria a anuntat inca de joi ca meciul Dinamo - UTA este unul cu risc ridicat. Ultrasii veniti de la Arad au primit sprijin din partea "fratilor" de la CSA Steaua. Organizarea a lasat de dorit si mai multe incidente au prefatat duelul de pe arena Arcul de Triumf. ... ...continuare.

Vlad Chiriches, titular direct in derby-ul cu Rapid? » Raspunsul clar al lui Elias Charalambous: "Da, sunt sanse"

publicat 2024-03-08 16:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Vlad Chiriches, titular direct in derby-ul cu Rapid? » Raspunsul clar al lui Elias Charalambous: Da, sunt sanse Vlad Chiriches (34 de ani) a revenit in lotul lui FCSB la meciul din etapa trecuta, 1-0 cu Petrolul. Fundasul central a jucat ultima data pe 28 august 2023, in infrangerea echipei sale cu UTA Arad, scor 1-2. Chiriches a suferit atunci o ruptura musculara in minutul 73 al meciului. ... ...continuare.

Fata costumata in pisica, intr-un parc din Arad. S-a plimbat in patru labe si a atacat un caine VIDEO

publicat 2024-03-08 15:45:03 (Adevarul)
Fata costumata in pisica, intr-un parc din Arad. S-a plimbat in patru labe si a atacat un caine VIDEO O situatie ciudata a avut loc, in urma cu cateva zile, intr-un parc din Arad. Un caine a fost atacat de o adolescenta care se comporta ca o pisica. Comportamentul ei i-a uimit pe trecatori. ...continuare.

In loc de soareci, au murit 40 de caprioare. Doi fermieri amendati in Timis de Garda de Mediu

publicat 2024-03-08 07:00:57 (Puterea)
In loc de soareci, au murit 40 de caprioare. Doi fermieri amendati in Timis de Garda de Mediu Circa 40 de cadavre de caprioare, iepuri si vulpi au fost gasite pe un camp intre judetele Timis si Arad pe fondul de vanatoare de la Gelu, iar dupa primele cercetari se pare ca acestea au murit dupa ce au consumat substantele puse de agricultori pentru combaterea rozatoarelor. De altfell, administratorii fondului cinegetic sustin ca […]The post In loc de soareci, au murit 40 de caprioare. Doi fermieri amendati in Timis de Garda de Mediu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Furtuna cu grindina intr-o localitate din Arad. Peisajul a semanat mai degraba cu unul de iarna | FOTO

publicat 2024-03-07 19:15:13 (ProTV)
Furtuna cu grindina intr-o localitate din Arad. Peisajul a semanat mai degraba cu unul de iarna | FOTO Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dupa-amiaza, o atentionare nowcasting Cod galben de furtuna pentru judetul Arad. Însa, joi, vremea rea s-a dezlantuit asupra judetului, iar un strat de grindina a acoperit o întreaga localitate.     ...continuare.

Hotelul Autograph Collection by Marriott din Arad ar urma sa fie deschis in al treilea trimestru din 2026. Andrei Ghinea, proprietarul hotelului: Urmeaza sa primim autorizatia de construire in luna august sau septembrie, apoi demaram lucrarile

publicat 2024-03-07 19:00:17 (Ziarul-Financiar)
Hotelul Autograph Collection by Marriott din Arad ar urma sa fie deschis in al treilea trimestru din 2026. Andrei Ghinea, proprietarul hotelului: Urmeaza sa primim autorizatia de construire in luna august sau septembrie, apoi demaram lucrarile Hotelul Autograph Collection by Marriott din Arad, anuntat initial pentru deschidere in primul trimestru din acest an, ar urma sa fie deschis in al treilea trimestru din 2026, potrivit informatiilor furnizate de dezvoltatorul proiectului. ...continuare.

Cod galben de inundatii in in mai multe judete, pana vineri dimineata. Care sunt zonele vizate

publicat 2024-03-07 14:45:13 (ProTV)
Cod galben de inundatii in in mai multe judete, pana vineri dimineata. Care sunt zonele vizate Hidrologii au emis o atentionare Cod galben privind riscul de producere a unor inundatii în vestul tarii, pâna vineri dimineata. Sunt vizate râuri din judetele Arad, Hunedoara si Timis. ...continuare.

Zeljko Kopic, vesti bune pentru suporterii "cainilor" » Reactie sincera dupa 3 luni la Dinamo: "Cand am venit stadionul nu era plin"

publicat 2024-03-07 14:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Zeljko Kopic, vesti bune pentru suporterii cainilor » Reactie sincera dupa 3 luni la Dinamo: Cand am venit stadionul nu era plin Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo, a sustinut conferinta de presa premergatoare partidei cu UTA Arad, din etapa #30 a Superligii. Tehnicianul croat le-a oferit si o veste buna dinamovistilor.Antrenorul dinamovist a anuntat faptul ca tot lotul echipei este valid. Existau semne de intrebare in privinta lui Dennis Politic (24 de ani) si Costin Amzar (20 de ani), care nu au evoluat in ultimele trei meciuri din cauza unor accidentari. ... ...continuare.

Golgheterul lui Dinamo, gata de revenirea pe teren: "Ne gandim la salvarea directa de la retrogradare"

publicat 2024-03-07 13:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Golgheterul lui Dinamo, gata de revenirea pe teren: Ne gandim la salvarea directa de la retrogradare Dennis Politic (24 de ani), mijlocasul lui Dinamo, revine in echipa dupa accidentarea suferita cu Otelul Galati si a prefatat duelul dintre "caini" si UTA Arad, din etapa #30 a Superligii, care va avea loc vineri, 8 martie, de la 20:00.Politic este golgheterul alb-rosilor, cu 6 reusite in Superliga, la egalitate cu Goncalo Gregorio (28 de ani), atacantul portughez. ... ...continuare.

File de istorie: "Procesul-monstru de la Arad". Cum au fost anchetati taranii romani dupa ce s-au opus iluminarii comunei

publicat 2024-03-07 13:00:04 (Adevarul)
File de istorie: Procesul-monstru de la Arad. Cum au fost anchetati taranii romani dupa ce s-au opus iluminarii comunei Mai multi tarani din judetul Arad au fost anchetati si trimisi in judecata fiind acuzati de rascoala prin faptul ca s-au opus iluminarii comunei cu ocazia serbarilor mileniale maghiare, in anul 1896. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.