EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Andreea Popa, CEO Emax Real Estate Dubai, organizeaza la Bucuresti un eveniment exclusiv in colaborare cu prestigiosul dezvoltator SOBHA Dubai

publicat 2024-02-20 14:15:03 (Antena3)
Andreea Popa, CEO Emax Real Estate Dubai, organizeaza la Bucuresti un eveniment exclusiv in colaborare cu prestigiosul dezvoltator SOBHA Dubai Andreea Popa (Emax Real Estate), in colaborare cu prestigiosul dezvoltator SOBHA Dubai, organizeaza in perioada 24- 25 Februarie 2024, la Bucuresti, un eveniment exclusiv dedicat achizitionarii de imobiliare in Dubai. ...continuare.

Peste 380 milioane de lei pentru proiecte finantate prin Programul 'Anghel Saligny'

publicat 2024-02-20 14:00:02 (Bursa)
Peste 380 milioane de lei pentru proiecte finantate prin Programul 'Anghel  Saligny' Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA) a virat suma de 380.308.932,90 de lei, in vederea decontarii facturilor pentru 278 de obiective finantate prin Programul National de Investitii 'Anghel Saligny'. ...continuare.

Targul de Dragobete, in curtea Ministerului Agriculturii

publicat 2024-02-20 13:45:11 (Puterea)
Targul de Dragobete, in curtea Ministerului Agriculturii In perioada 23 - 25 februarie 2024, este organizat Targul de Dragobete in curtea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom Sud Muntenia. Expozantii vor oferi consumatorilor o gama variata de produse traditionale, dar si produse locale diversificate si reprezentative pentru judetele Alba, Arges, Buzau, Botosani, Constanta, Cluj, Dambovita, Ilfov, Olt, […]The post Targul de Dragobete, in curtea Ministerului Agriculturii appeared... ...continuare.

Solutia lansata in Oltenia pentru locuri multe de parcare pe spatiu mic, gata dupa cinci ani. Cat va fi taxa, cine are acces

publicat 2024-02-20 13:45:01 (Adevarul)
Solutia lansata in Oltenia pentru locuri multe de parcare pe spatiu mic, gata dupa cinci ani. Cat va fi taxa, cine are acces In municipiul Slatina vor fi date in folosinta primele parcari modulare, anuntate cu cinci ani in urma ca fiind solutia care va scapa orasul de problema lipsei locurilor de parcare. Primele 100 locuri sunt disponibile. ...continuare.

Ce s-a intamplat cu primul pacient uman caruia medicii i-au implantat un cip cerebral dezvoltat de compania Neuralink

publicat 2024-02-20 13:30:14 (ProTV)
Ce s-a intamplat cu primul pacient uman caruia medicii i-au implantat un cip cerebral dezvoltat de compania Neuralink Primul pacient uman caruia medicii i-au implantat un cip cerebral dezvoltat de compania Neuralink pare sa se fi recuperat complet si este capabil sa controleze un mouse de calculator cu ajutorul gândurilor sale, a anuntat Elon Musk. ...continuare.

Furia fermierilor din UE creste. Polonezii vor bloca complet granita cu Ucraina. Presa: UE a finatat un magnat ucrainean al carnii de pui cu sute de milione de euro

publicat 2024-02-20 13:30:13 (Mediafax)
Furia fermierilor din UE creste. Polonezii vor bloca complet granita cu Ucraina. Presa: UE a finatat un magnat ucrainean al carnii de pui cu sute de milione de euro Din 2022, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a imprumutat 890 de milioane de dolari producatorilor ucraineni de oua, pasari de curte si zahar, a precizat banca pentru Financial Times. ...continuare.

FEI si BT Mic, un nou angajament de garantare InvestEU pentru facilitarea accesului la finantare a 10.000 de afaceri mici

publicat 2024-02-20 13:30:05 (Bursa)
FEI si BT Mic, un nou angajament de garantare InvestEU pentru facilitarea accesului la finantare a 10.000 de afaceri mici Produsul InvestEU de garantare a microfinantarii si investitiilor sociale si de dezvoltare a competentelor ofera acces la finantare pentru 10.000 de microintreprinderi din diverse sectoare, inclusiv agricultura. ...continuare.

Trei baieti i-au dat foc unui barbat, in Valcea, ca sa se distreze. Fiica lui acuza politia ca a minimalizat situatia

publicat 2024-02-20 13:15:19 (ProTV)
Trei baieti i-au dat foc unui barbat, in Valcea, ca sa se distreze. Fiica lui acuza politia ca a minimalizat situatia O gluma proasta se putea transforma în tragedie, la Stoenesti în Vâlcea: trei baieti i-au dat foc unui barbat de 55 de ani, ca sa se distreze. Fiica victimei povesteste, revoltata, ca politistii din comuna ar fi încercat sa musamalizeze întâmplarea. ...continuare.

Mai mult de jumatate dintre angajati sunt nemultumiti de salariul pe care il primesc

publicat 2024-02-20 13:15:03 (Adevarul)
Mai mult de jumatate dintre angajati sunt nemultumiti de salariul pe care il primesc Peste 50% dintre salariati cred ca nu beneficiaza de suficiente oportunitati de dezvoltare si sunt nemultumiti de pachetul salarial pe care il primesc, reiese din rezultatele sondajului Up Romania. ...continuare.

Bitdefender lanseaza Bitdefender Academy, un program de training in product management si marketing adresat studentilor din ultimul an de studiu, tinerilor profesionisti si antreprenorilor care vor sa dezvolte un start-up in IT sau sa se extinda pe piata globala. "Acestia au oportunitatea sa acceseze cele mai noi tehnici si instrumente utilizate in acest domeniu"

publicat 2024-02-20 12:30:19 (Ziarul-Financiar)
Bitdefender lanseaza Bitdefender Academy, un program de training in product management si marketing adresat studentilor din ultimul an de studiu, tinerilor profesionisti si antreprenorilor care vor sa dezvolte un start-up in IT sau sa se extinda pe piata globala. Acestia au oportunitatea sa acceseze cele mai noi tehnici si instrumente utilizate in acest domeniu Autor: Alexandra Cepareanu Producatorul global de solutii de securitate informatica Bitdefender - una dintre cele mai puternice companii de IT fondate in Romania -, anunta lansarea Bitdefender Academy, un program intensiv gratuit de dezvoltare pentru viitorii profesionisti in managementul si marketingul produselor tech, au transmis reprezentantii companiei printr-un comunicat. Bitdefender Academy isi propune sa formeze o comunitate de profesionisti in management de produs si product marketing... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.