EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Mama si fiica, gasite moarte de postas, intr-o casa din Vaslui. Politistii au mai facut o descoperire macabra cand au ajuns la fata locului

publicat 2024-02-10 14:00:03 (Antena3)
Mama si fiica, gasite moarte de postas, intr-o casa din Vaslui. Politistii au mai facut o descoperire macabra cand au ajuns la fata locului Un postas a gasit doua femei moarte, intr-o casa din Vaslui. Acesta a alertat imediat Politia, iar dupa sosirea echipajelor a fost facuta inca o descoperire macabra. ...continuare.

Casa groazei din Vaslui. Cadavrul mumificat al unui barbat, descoperit in locuinta unde fusesera gasite doua femei moarte

publicat 2024-02-10 13:15:04 (Adevarul)
Casa groazei din Vaslui. Cadavrul mumificat al unui barbat, descoperit in locuinta unde fusesera gasite doua femei moarte In cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, un postas care ducea pensiile in comuna Stefan cel Mare, din Vaslui, a facut o descoperire macabra. Acesta a gasit, intr-o casa, doua femei decedate. ...continuare.

Tripla tragedie la Vaslui: persoanele gasite moarte in locuinta, probabil intoxicate cu monoxid de carbon

publicat 2024-02-10 13:00:10 (Mediafax)
Tripla tragedie la Vaslui: persoanele gasite moarte in locuinta, probabil intoxicate cu monoxid de carbon Potrivit IPJ Vaslui, politistii au fost sesizati vineri, prin apel la 112, cu privire la faptul ca intr-o locuinta din localitatea Stefan cel Mare sunt doua femei decedate, probabil intoxicate cu monoxid de carbon. ...continuare.

Doua femei asfixiate, un barbat mumificat si o femeie cu probleme psihice, intr-o casa din Vaslui

publicat 2024-02-10 13:00:04 (Click)
Doua femei asfixiate, un barbat mumificat si o femeie cu probleme psihice, intr-o casa din Vaslui Descoperire macabra intr-o locuinta din comuna Stefan cel Mare din Vaslui. Dupa ce vineri au fost gasite doua femei moarte de catre postasul care venise sa le aduca pensia, ...continuare.

Descoperire socanta in casa in care au fost gasite moarte doua femei, mama si fiica, in Vaslui

publicat 2024-02-10 12:45:14 (ProTV)
Descoperire socanta in casa in care au fost gasite moarte doua femei, mama si fiica, in Vaslui Politistii vasluieni au descoperit o a treia persoana decedata într-o locuinta din comuna Stefan cel Mare, unde initial fusesera gasite moarte doua femei, mama si fiica. ...continuare.

Accident pe DN 24, in judetul Vaslui. O persoana si-a pierdut viata

publicat 2024-02-09 21:30:22 (ProTV)
Accident pe DN 24, in judetul Vaslui. O persoana si-a pierdut viata Un TIR si o masina s-au ciocnit, vineri, pe DN 24, în judetul Vaslui, iar o persoana care ramasese încarcerata nu a putut fi salvata.   ...continuare.

Doua femei, mama si fiica, gasite decedate in casa, intr-o comuna din Vaslui. Cine a facut descoperirea macabra

publicat 2024-02-09 17:15:11 (ProTV)
Doua femei, mama si fiica, gasite decedate in casa, intr-o comuna din Vaslui. Cine a facut descoperirea macabra Doua femei cu vârste de 82 de ani, respectiv 55 de ani, mama si fiica, au fost gasite decedate, vineri, într-o locuinta din comuna Stefan cel Mare, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vaslui.   ...continuare.

Abuzuri incredibile ale autoritatilor din Vaslui. Poprire pe contul unui roman dupa ce a criticat primaria. Tatal sau a fost calcat in picioare de politisti

publicat 2024-02-09 16:00:15 (Jurnalul-National)
Abuzuri incredibile ale autoritatilor din Vaslui. Poprire pe contul unui roman dupa ce a criticat primaria. Tatal sau a fost calcat in picioare de politisti Un roman s-a trezit cu proprire pe cont, dupa ce a criticat pe Facebook primaria dintr-o localitate din Vaslui. Mai mult, tatal sau a fost batut crunt de politisti si a ajuns la spital. ...continuare.

Unui roman i-a fost poprit contul pentru o amenda veche de 13 ani. Cum a fost posibil acest lucru abia acum

publicat 2024-02-09 14:00:15 (Antena-1)
Unui roman i-a fost poprit contul pentru o amenda veche de 13 ani. Cum a fost posibil acest lucru abia acum Un barbat care a postat un comentariu pe un grup de Facebook al comunei Padureni din judetul Vaslui s-a trezit cu o poprire din cauza unei amenzi vechi de peste 13 ani. Iata ce legatura a avut comentariul lasat cu poprirea pe cont a romanului. ...continuare.

Adrian Porumboiu il "desfiinteaza" pe unul dintre favoritii lui Gigi Becali: "E jucator de fotbal, nu fotbalist! Are atacuri tribale"

publicat 2024-02-09 08:15:13 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Porumboiu il desfiinteaza pe unul dintre favoritii lui Gigi Becali: E jucator de fotbal, nu fotbalist! Are atacuri tribale Joyskim Dawa (27 de ani), fundasul central al celor de la FCSB si unul dintre favoritii patronului Gigi Becali, a fost ironizat de catre Adrian Porumboiu, fost arbitru si finantator al defunctei formatii FC Vaslui.Porumboiu l-a catalogat pe Dawa ca fiind "jucator de fotbal, nu fotbalist". ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.