EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Explozie intr-un spital din Ploiesti. O pacienta de 80 de ani, care era in coma, a suferit arsuri

publicat 2024-02-26 15:30:08 (Libertatea)
Explozie intr-un spital din Ploiesti. O pacienta de 80 de ani, care era in coma, a suferit arsuri Explozia s-a produs intr-un salon al Spitalului Movila – Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti – luni dupa-amiaza, 26 februarie. Deflagratia nu a fost urmata de incendiu, dar o femeie de 80 de ani a suferit arsuri grave, anunta ISU Prahova. Potrivit ISU Prahova, femeia de 80 de ani era in […] ...continuare.

Trei persoane, ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN1A, in apropiere de Ploiesti

publicat 2024-02-25 16:00:40 (Libertatea)
Trei persoane, ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN1A, in apropiere de Ploiesti Doua masini s-au ciocnit violent duminica dupa-amiaza, pe DN1A, in comuna Targsoru Vechi, in apropiere de Ploiesti. In urma accidentului, o femeie si doi barbati au fost raniti, fiind dusi cu ambulanta la spital, transmite ISU Prahova. Impactul a fost atat de violent, incat una dintre masini a fost proiectata in afara soselei, potrivit imaginilor […] ...continuare.

Accident cu trei victime la Targsoru Vechi, Prahova. Au fost implicate doua autoturisme

publicat 2024-02-25 14:45:32 (ProTV)
Accident cu trei victime la Targsoru Vechi, Prahova. Au fost implicate doua autoturisme Accident la Târgsoru Vechi, pe Drumul National 1A. Trei persoane au fost duse la spital.   ...continuare.

900 de studenti, in taberele de iarna organizate de Ministerul Familiei

publicat 2024-02-25 00:00:14 (Jurnalul-National)
900 de studenti, in taberele de iarna organizate de Ministerul Familiei 900 de studenti au fost in taberele de iarna organizate de Ministerul Familiei. Acestea au avut loc in doua serii in luna februarie. Studentii s-au adunat in judetele Brasov, Arges, Suceava, Prahova si Sibiu. ...continuare.

Orasul din Romania care a apasat pedala de acceleratie in imobiliare: investitii de peste 300 de milioane de euro in cartiere si blocuri noi

publicat 2024-02-24 14:15:10 (Mediafax)
Orasul din Romania care a apasat pedala de acceleratie in imobiliare: investitii de peste 300 de milioane de euro in cartiere si blocuri noi O explicatie pentru boom-ul imobiliar al Ploiestiului o reprezinta investitiile publice masive in infrastructura utilitara si de sanatate, anuntate de autoritati. Judetul Prahova beneficiaza in acest an de un buget istoric, de aproximativ doua miliarde de euro, o buna parte a lucrarilor fiind deja licitate sau aflandu-se in procedura de licitatie. ...continuare.

Leurda, macrisul si salaul de Dunare, secretele cu care romanii au castigat argintul la Olimpiada de Gastronomie

publicat 2024-02-22 18:45:01 (Adevarul)
Leurda, macrisul si salaul de Dunare, secretele cu care romanii au castigat argintul la Olimpiada de Gastronomie Echipa judetelor Brasov si Prahova care a castigat argintul la Olimpiada de Gastronomie spune ca a folosit leurda si macris, dar si salau de Dunare si calcan de Marea Neagra ca sa castige medaliile ...continuare.

Razie si campanie de constientizare in Prahova. Ce fel de fotografii le-au aratat politistii soferilor sanctionati

publicat 2024-02-22 17:45:21 (ProTV)
Razie si campanie de constientizare in Prahova. Ce fel de fotografii le-au aratat politistii soferilor sanctionati Politistii din Prahova au tinut seama de forta imaginilor socante într-o razie pe care au facut-o, joi, pe DN1B, la Valea Calugareasca. ...continuare.

Salrom, o companie detinuta de stat, cu afaceri de peste 500 mil. lei, incaseaza aproape 50 mil. lei din turism, insa investeste doar 2 mil. lei. Salinele, cu un mare potential de a deveni destinatii turistice importante, beneficiaza doar de "carpeli"

publicat 2024-02-22 15:45:34 (Ziarul-Financiar)
Salrom, o companie detinuta de stat, cu afaceri de peste 500 mil. lei, incaseaza aproape 50 mil. lei din turism, insa investeste doar 2 mil. lei. Salinele, cu un mare potential de a deveni destinatii turistice importante, beneficiaza doar de carpeli Multe dintre saline au beneficiat de investitii minime, insuficiente, care fac ca aspectul minelor si al activitatilor din interior sa para unul invechit. Spre exemplu, in Salina Slanic, din Slanic Prahova, pe peretii minei de sare exista inca mesaje si semne din perioada comunista. ...continuare.

Sorin Cimpeanu, izgonit de la sefia PNL Prahova

publicat 2024-02-21 10:45:27 (Puterea)
Sorin Cimpeanu, izgonit de la sefia PNL Prahova Mandatul traseistului politic si fost ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu, de presedinte interimar al PNL Prahova a expirat inainte de a incepe, dintr-un motiv destul de simplu. Punerea sub control judiciar pentru 60 de zile a presedintelui PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, pentru o mita de 3,2 milioane de euro, a condus automat la numirea […]The post Sorin Cimpeanu, izgonit de la sefia PNL Prahova appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Lovitura grea pentru Iulian Dumitrescu. Ce au decis magistratii legat de averea sa

publicat 2024-02-20 19:15:11 (Puterea)
Lovitura grea pentru Iulian Dumitrescu. Ce au decis magistratii legat de averea sa Tribunalul Bucuresti a judecat, marti, contestatia lui Iulian Dumitrescu impotriva ordonantei de aplicare a sechestrului pe bunurile sale mobile si imobile. Iulian Dumitrescu, lovitura grea din partea magistratilor Asadar, lovitura grea pentru Iulian Dumitrescu! Fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu ramane cu intreaga sa avere sub sechestru, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins, […]The post Lovitura grea pentru Iulian Dumitrescu. Ce au decis magistratii... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.