EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incendiu izbucnit de la o candela. O casa parohiala din Piatra Neamt a fost mistuita de flacari

publicat 2024-02-24 08:30:25 (ProTV)
Incendiu izbucnit de la o candela. O casa parohiala din Piatra Neamt a fost mistuita de flacari Un incendiu a distrus o casa parohiala din Piatra Neamt. Localnicii au dat alarma în jurul orei 19:00. ...continuare.

Baut si certat cu nevasta, un barbat apoi s-a ranit la cap cu un dispozitiv de asomare

publicat 2024-02-23 22:30:17 (Jurnalul-National)
Baut si certat cu nevasta, un barbat apoi s-a ranit la cap cu un dispozitiv de asomare Un barbat din judetul Neamt a ajuns, vineri, la spital dupa ce s-a ranit cu un dispozitiv de asomare. Era baut si avea neintelegeri cu sotia. ...continuare.

Incendiu la casa parohiala a unei cunoscute biserici din Piatra Neamt. Interventie de urgenta a pompierilor

publicat 2024-02-23 22:30:06 (Antena3)
Incendiu la casa parohiala a unei cunoscute biserici din Piatra Neamt. Interventie de urgenta a pompierilor Un incendiu a izbucnit la una dintre cele mai cunoscute biserici din Piatra Neamt, mai exact la Precista Veche din cartierul Precista. ...continuare.

Fotografii unice cu zimbrii liberi din codrii Neamtului. Spectacol inedit surprins langa Manastirea Agapia FOTO

publicat 2024-02-23 14:30:02 (Adevarul)
Fotografii unice cu zimbrii liberi din codrii Neamtului. Spectacol inedit surprins langa Manastirea Agapia FOTO In cursul unei actiuni de monitorizare desfasurata zilele trecute, o mare turma de zimbri, care au fost pusi in libertate in arealul Parcului Natural Vanatori Neamt, a fost observata in zona Agapia ...continuare.

ZF Private Health. Serban Udrea, spitalul de oncologie Medisprof: Am finalizat investitia de 2 milioane de euro intr-un nou centru de oncologie din Piatra Neamt, ne uitam si la alte orase

publicat 2024-02-23 00:15:28 (Ziarul-Financiar)
ZF Private Health. Serban Udrea, spitalul de oncologie Medisprof: Am finalizat investitia de 2 milioane de euro intr-un nou centru de oncologie din Piatra Neamt, ne uitam si la alte orase Medisprof Cancer Center, o com­panie fondata de medicul Carolina Udrea, care detine un spital in Cluj-Napoca, unde ofera servicii pen­tru pacientii cu afectiuni oncologice, a investit 2 milioane de euro intr-un nou centru de oncologie la Piatra Neamt si ia in calcul dezvoltarea si in alte orase. ...continuare.

Matei Moraru, glumet dupa dubla cu Concordia: "Din greseala am dat al doilea gol"

publicat 2024-02-23 00:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Matei Moraru, glumet dupa dubla cu Concordia: Din greseala am dat al doilea gol Matei Moraru (18 ani) a fost autoironic dupa ce a marcat o dubla in Concordia Chiajna - Ceahlaul Piatra Neamt, scor 1-2, in primul meci din Liga a 2-a, din 2024.Cu zambetul pe buze, pustiul-minune al Ceahlaului a spus ca si-a dorit sa marcheze doar un singur gol, dar "din greseala" si-a trecut in cont o dubla. ... ...continuare.

Scandal la pauza, l-a reclamat pe Torje: "Nu se injura de morti!" » Replica fostului dinamovist

publicat 2024-02-23 00:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Scandal la pauza, l-a reclamat pe Torje: Nu se injura de morti! » Replica fostului dinamovist Gabriel Torje (34 de ani) si Azdren Llullaku (36) au intrat intr-un conflict la pauza meciului dintre Chiajna si Ceahlaul, scor 1-2. Albanezul s-a plans arbitrului ca Torje l-a injurat de morti, fotbalistul Concordiei a admis si a precizat ca s-a scuzat fata de adversar.Duelul dintre Concordia Chiajna si Ceahlaul Piatra Neamt a deschis etapa 16 din Liga 2. A fost un meci cu tensiune si intensitate, avand in vedere miza, urcarea pe o pozitie de play-off.VIDEO. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.