EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Roman rapit, batut si filmat pentru ca a depus marturie intr-un dosar penal. Pedepsele minore primite de rapitori

publicat 2024-04-04 14:15:04 (Adevarul)
Roman rapit, batut si filmat pentru ca a depus marturie intr-un dosar penal. Pedepsele minore primite de rapitori Un barbat din Galati, care a fost chemat ca martor intr-un caz de ucidere din culpa, s-a trezit rapit in plina strada, bagat cu forta intr-o masina si dus la locuinta unuia dintre rapitori, unde a fost batut si chestionat in legatura cu declaratia pe care o daduse in procesul penal ...continuare.

Investitie de 14 milioane de lei pentru sanatate. Spitalul din Targu Bujor, modernizat de Consiliul Judetean Galati, cu fonduri europene

publicat 2024-04-04 12:45:05 (Antena3)
Investitie de 14 milioane de lei pentru sanatate. Spitalul din Targu Bujor, modernizat de Consiliul Judetean Galati, cu fonduri europene Spitalul Orasenesc Targu Bujor se bucura de o noua investitie realizata de Consiliul Judetean Galati, cu ajutorul fondurilor europene. O cladire noua a fost inaugurata pentru ambulatoriul unitatii medicale. ...continuare.

Bataie pe strada intre 15 adolescente, in Galati, dupa o cearta pe retelele sociale. De la ce a pornit conflictul: "In halul asta am ajuns" | VIDEO

publicat 2024-04-04 12:30:36 (Libertatea)
Bataie pe strada intre 15 adolescente, in Galati, dupa o cearta pe retelele sociale. De la ce a pornit conflictul: In halul asta am ajuns | VIDEO Mai multe adolescente s-au incaierat in plina strada, la Galati, dupa o cearta pe retelele sociale. Doua fete au trantit la pamant alte doua adolescente si apoi le-au lovit cu pumnii si picioarele. Victimele au declarat ca nu le cunosc pe agresoarele care ar fi fost trimise de un baiat sa le bata, scrie Digi24.ro. […] ...continuare.

Universitatea Craiova si Otelul Galati isi disputa joi ultimul loc in semifinalele Cupei Romanei

publicat 2024-04-04 11:45:20 (Mediafax)
Universitatea Craiova si Otelul Galati isi disputa joi ultimul loc in semifinalele Cupei Romanei Oltenii se afla inca in cursa pentru titlul de campioana, in vreme ce Otelul, nou-promovata in prima liga, se multumeste doar cu play-out-ul. ...continuare.

A amenintat un paznic cu pistolul, dupa ce sotia sa a fost rugata sa elibereze un loc de parcare

publicat 2024-04-04 11:45:16 (Jurnalul-National)
A amenintat un paznic cu pistolul, dupa ce sotia sa a fost rugata sa elibereze un loc de parcare Incident violent la un centru comercial din Galati. Un barbat de 53 de ani a amenintat un paznic cu un pistol, dupa ce sotia sa a fost rugata sa elibereze un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilitati. ...continuare.

Functionar public virtual, bazat pe inteligenta artificiala, la Galati. La ce intrebari este antrenat sa raspunda

publicat 2024-04-04 11:45:05 (Adevarul)
Functionar public virtual, bazat pe inteligenta artificiala, la Galati. La ce intrebari este antrenat sa raspunda Primaria Galati anunta ca are, in premiera, un functionar public virtual, bazat pe inteligenta artificiala si antrenat sa raspunda la intrebari legate de Urbanism, Impozite, Taxe si Alte Venituri Locale ...continuare.

Amenintari cu pistolul la mall-ul din Galati. Scandalul a pornit din cauza unui loc de parcare pentru persoanele cu handicap VIDEO

publicat 2024-04-04 10:30:01 (Adevarul)
Amenintari cu pistolul la mall-ul din Galati. Scandalul a pornit din cauza unui loc de parcare pentru persoanele cu handicap VIDEO Un barbat de 53 de ani l-a agresat fizic pe agentul de paza al mall-ului din Galati si l-a amenintat cu un pistol. Totul a pornit de la un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilitati. ...continuare.

Paznicul unui mall din Galati, amenintat cu pistolul de un barbat. Sotia agresorului parcase pe un loc destinat persoanelor cu dizabilitati

publicat 2024-04-04 10:15:08 (Antena3)
Paznicul unui mall din Galati, amenintat cu pistolul de un barbat. Sotia agresorului parcase pe un loc destinat persoanelor cu dizabilitati Paznicul unui mall din Galati a fost amenintat cu pistolul de un barbat. Totul ar fi pornit dupa ce sotia agresorului nu a fost lasata sa intre in mall, pentru ca parcase pe un loc destinat persoanelor cu dizabilitati. Intregul moment a fost surprins de camerele de supraveghere. ...continuare.

Revolutie digitala in administratia publica la Galati: Primaria Galati lanseaza primul functionar public virtual bazat pe inteligenta artificiala

publicat 2024-04-04 10:00:29 (Ziarul-Financiar)
Revolutie digitala in administratia publica la Galati: Primaria Galati lanseaza primul functionar public virtual bazat pe inteligenta artificiala Autor: Mediafax Primaria Galati a lansat un proiect inedit: un functionar public virtual bazat pe inteligenta artificiala. Asistentul virtual este in curs de antrenare si testare, dar va putea oferi informatii cetatenilor cu privire la Urbanism, Impozite, Taxe si Alte Venituri Locale. ...continuare.

Galatiul are un functionar public virtual bazat pe inteligenta artificiala

publicat 2024-04-04 10:00:20 (Mediafax)
Galatiul are un functionar public virtual bazat pe inteligenta artificiala Primaria municipiului Galati informeaza ca are, in premiera, un functionar public virtual, bazat pe inteligenta artificiala si antrenat sa raspunda la intrebari legate de Urbanism, Impozite, Taxe si Alte Venituri Locale. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.