EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Doi copii si doi adulti, raniti dupa un accident intre un TIR inmatriculat in Ucraina si doua masini

publicat 2024-01-26 17:00:13 (Mediafax)
Doi copii si doi adulti, raniti dupa un accident intre un TIR inmatriculat in Ucraina si doua masini Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN 2 Ramnicu Sarat-Focsani, la iesire din localitatea Urechesti, judetul Vrancea, s-a produs un accident rutier. ...continuare.

Doi copii si doi adulti raniti dupa un accident intre un TIR inmatriculat in Ucraina si doua masini

publicat 2024-01-26 16:30:07 (Jurnalul-National)
Doi copii si doi adulti raniti dupa un accident intre un TIR inmatriculat in Ucraina si doua masini Doi adulti si doi copii au fost raniti vineri pe DN 2, la iesirea din localitatea Urechesti, judetul Vrancea, in urma unui accident petrecut intre un TIR inmatriculat in Ucraina si doua masini. ...continuare.

Cutremur in Romania, raportat vineri. Unde a fost resimtit si ce magnitudine a avut

publicat 2024-01-26 16:00:23 (ProTV)
Cutremur in Romania, raportat vineri. Unde a fost resimtit si ce magnitudine a avut Un cutremur de manitudine slaba a avut loc, vineri noapte, în România, în zona seismica Vrancea.   ...continuare.

Agentia Nationala pentru Protectia Mediului anunta semnarea Acordului de Mediu pentru proiectul "Reabilitarea liniei de cale ferata Focsani-Roman" / Proiectul traverseaza 29 de unitati administrativ-teritoriale din trei judete

publicat 2024-01-25 19:00:14 (Money.ro)
Agentia Nationala pentru Protectia Mediului anunta semnarea Acordului de Mediu pentru proiectul Reabilitarea liniei de cale ferata Focsani-Roman / Proiectul traverseaza 29 de unitati administrativ-teritoriale din trei judete Potrivit ANPM, proiectul de "Reabilitare a liniei de cale ferata Focsani-Roman" a primit Acordul de Mediu. Proiectul parcurge portiuni din judetele Vrancea, Bacau si Neamt, iar Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" S.A. este titular.Investitia vizeaza cinci sectoare de pe traseul liniei de cale ferata existent, a carui lungime totala este de 147,7 km, care urmeaza sa fie reabilitate in urmatorii ani, cu linie dubla si electrificata, astfel incat sa se reduca la maximum declivitatile de pe... ...continuare.

De ce a murit Shara, tanara olimpica din Capitala. Descoperirea socanta facuta de anchetatori

publicat 2024-01-24 09:45:04 (Click)
De ce a murit Shara, tanara olimpica din Capitala. Descoperirea socanta facuta de anchetatori In urma raportului final de la Serviciul Judetean de Medicina Legala Vrancea, cazul tragic al olimpicei de 16 ani din Bucuresti, Shara, a adus la lumina un motiv halucinant pentru moartea ei. ...continuare.

Ciolacu, dupa o intalnire cu un taran: Nimeni nu mananca cu doua linguri

publicat 2024-01-23 17:00:08 (Jurnalul-National)
Ciolacu, dupa o intalnire cu un taran: Nimeni nu mananca cu doua linguri Problemele de zi cu zi ale taranilor romani merita sa fie mereu ascultate si sa isi gaseasca rezolvare, afirma premierul Marcel Ciolacu, dupa o intalnire cu un taran din Vrancea: "Acesti oameni trebuie ajutati. Pentru ca asa cum mi-a zis si Constantin Craciun, nimeni nu mananca cu doua linguri". ...continuare.

Ciolacu l-a primit la Guvern pe "taranul sarac" din Vrancea: Nimeni nu mananca cu doua linguri

publicat 2024-01-23 15:00:14 (Puterea)
Ciolacu l-a primit la Guvern pe taranul sarac din Vrancea: Nimeni nu mananca cu doua linguri Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a primit la Guvern un taran din Vrancea, Constantin Craciun, si a subliniat importanta ascultarii problemelor de zi cu zi ale taranilor romani. Intalnirea a avut loc in contextul preocuparilor si necesitatilor fermierilor, iar premierul a exprimat sprijinul sau fata de acesti oameni harnici. "Problemele de zi cu zi ale taranilor […]The post Ciolacu l-a primit la Guvern pe "taranul sarac" din Vrancea: Nimeni nu mananca cu doua linguri appeared first on... ...continuare.

Ciolacu a cugetat adanc, dupa intalnirea cu un taran: Nimeni nu mananca cu doua linguri

publicat 2024-01-23 12:45:14 (Mediafax)
Ciolacu a cugetat adanc, dupa intalnirea cu un taran: Nimeni nu mananca cu doua linguri "Am crescut sustinut de o mana puternica precum mana acestui om! Si am avut astazi (marti - n.r.) onoarea sa ii tin strans mana lui Constantin Craciun, din Cimpineanca, Vrancea. Nu poate decat sa ma inspire, sa ma motiveze mana brazdata de greutati a taranului roman. Este o mana calita de timpuri, careia nu o sa-i dau drumul niciodata! Este mana pe care se bazeaza o tara intreaga", scrie pe Facebook Marcel Ciolacu. ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu, intalnire cu Constantin Craciun, protestatarul din Vrancea: "Este mana pe care se bazeaza o tara intreaga!"

publicat 2024-01-23 12:45:04 (Antena3)
Premierul Marcel Ciolacu, intalnire cu Constantin Craciun, protestatarul din Vrancea: Este mana pe care se bazeaza o tara intreaga! Premierul Marcel Ciolacu s-a intalnit, astazi, cu Constantin Craciun, protestatarul in varsta de 83 de ani, din Vrancea, cunoscut ca "Taranul sarac din Vrancea", dupa ce acesta din urma a vorbit despre protestul fermierilor in cadrul emisiunii Sinteza Zilei la Antena 3 CNN. ...continuare.

Vranceanul protestatar de 83 de ani: "Noi nu vrem sa dam guvernul jos, ci sa muncim pamantul"

publicat 2024-01-22 22:30:04 (Antena3)
Vranceanul protestatar de 83 de ani: Noi nu vrem sa dam guvernul jos, ci sa muncim pamantul Constantin Craciun, zis "Taranul sarac din Vrancea", este o figura aparte printre agricultori. Vranceanul de 83 de ani, imbracat in ie si opinci, a venit la Bucuresti pentru a le aduce mancare protestatarilor. Acesta a vorbit luni seara, la Antena 3 CNN, despre conditiile fermierilor pentru a incheia protestele. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.