Cristian Topescu Exatlon Liviu Dragnea Evaluarea Nationala

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Democratia gratarului

publicat 2018-03-08 09:00:09 (Dilema-Veche)
Democratia gratarului Am trecut acum ceva timp pe lînga amicii care frig carnuri pe trotuarele Bucurestiului. Jur ca am vrut sa le cer un mic, dar m-a inhibat privirea aspra a unuia dintre grataragii, care a presupus (gresit) ca ma deranjeaza activitatea lor prea în public. ...continuare.

Numarul cinci

publicat 2018-03-08 09:00:08 (Dilema-Veche)
Numarul cinci Beaux adaugase în mostra cu numarul 5 o grupa de ingrediente pe care nu o mai folosise înainte în nici un parfum: aldehide, substante chimice care dau o nota picanta si care fac parfumul sa persiste cît mai mult. Mirosul foarte puternic a atras-o imediat pe Chanel. ...continuare.

Vedem aiurea - cel putin doua cazuri

publicat 2018-03-08 09:00:08 (Dilema-Veche)
Vedem aiurea - cel putin doua cazuri  Cînd l-am auzit pe ministrul Justitiei acuzînd-o pe dna Kövesi ca pîngareste imaginea României mi-am pus mîinile în cap ca la auzul unui sunet îngrozitor. ...continuare.

Despre bullshit

publicat 2018-03-08 09:00:08 (Dilema-Veche)
Despre bullshit Bullshit-ul este, de obicei, pretentios. E interesant ca e asa. Čši-ai putea îneca ascultatorii în irelevanta si cu chestii spuse pe sleau. Dar producatorul de bullshit detesta simplitatea. Cu cît vorbesti mai simplu, cu atît destinatarul bullshit-ului întelege mai usor ca nu e nimic de înteles. ...continuare.

Ger si veselie

publicat 2018-03-08 09:00:08 (Dilema-Veche)
Ger si veselie Altitudine, ger si veselie. Čšara lui Mozart si a lui Strauss. Pai, cum sa te mai lasi stramutat la ses, pe valea Dîmbovitei, în bulboanele aburitoare ale tudoreilor? ...continuare.

Tronul de la FRF

publicat 2018-03-08 09:00:08 (Dilema-Veche)
Tronul de la FRF Daca e sa iasa cu tavaleala, macar sa le sara din buzunare niste hîrtii si sa aflam o parte de adevar. Burleanu, ocupantul actual al jiltului, dupa ce a încercat sa limiteze posibilitatea unor adversari de a candida printr-o lege interna aprobata, ce-i drept, de cvasitotalitatea turmei fotbalistice anul trecut, a scos convenabil, dupa patru ani de macerat, dosare despre cum, sustine el, ex-ul Mircea Sandu sifona banii federatiei prin firme ale familiei si apropiatilor sai cu... ...continuare.

Iaurtul-cultura

publicat 2018-03-08 09:00:08 (Dilema-Veche)
Iaurtul-cultura Nici iaurturi. Nici brînzeturi. Toate erau duble, si din lapte de la vaca, si din praf. Stateam la ora 5 dimineata sa iau lapte batut, iaurt. Am crescut cu ele acre ...continuare.

Martie - femeia e numai una

publicat 2018-03-08 09:00:08 (Dilema-Veche)
Martie - femeia e numai una „De unde naiba sînt atîtea femei? Traim într-o epoca a matriarhatului!“, exclama el, apoi o întreba pe mama daca n-ar fi cazul sa-si ia o zi libera, iar mama îi spunea ca „nu se face“.  ...continuare.

Blegomani si tupeisti

publicat 2018-03-08 09:00:08 (Dilema-Veche)
Blegomani si tupeisti Fii tu însuti“, „daca vrei, poti“, „arata de ce esti în stare“, „fii primul în toate“, „învata sa iei decizii“, „nu-ti fie frica de greseala“, „foloseste-ti oportunitatile“, „urmeaza-ti visurile“, „nu te uita la ce zic altii“, „apara-ti drepturile si dreptatea“ si înca multe alte sloganuri pîna nu demult cvasi-absente din repertoriul parental... ...continuare.

Rabdari prajite, gheata fripta, mierte fierte...

publicat 2018-03-08 09:00:08 (Dilema-Veche)
Rabdari prajite, gheata fripta, mierte fierte... Adjectivul fript apare si într-o formula oximoronica glumeata: despre cineva slab si palid se putea spune „parca manînca gheata fripta“, iar versurile dorintei imposibile, din seria asocierilor absurde, sînt „Frunza verde ceapa coapta, / Si as mînca zapada fripta“ (Zanne, III). ...continuare.

Cumparaturi online - Emag.ro© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.