EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Primaria Vaslui, una de familie. Doi soti muncesc cot la cot cu fiul si nora lor

publicat 2024-02-17 11:45:16 (Puterea)
Primaria Vaslui, una de familie. Doi soti muncesc cot la cot cu fiul si nora lor Foarte multi romani si-ar dori sa isi gaseasca un job la o intitutie de stat, unde sa beneficieze de salarii bune, care vin la timp, de sporuri salariale si de tichete de calatorie. Daca nu ai pe cineva in interior, care sa iti netezeasca drumul, este foarte greu sa devii bugetar in Romania. In acelasi […]The post Primaria Vaslui, una de familie. Doi soti muncesc cot la cot cu fiul si nora lor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dumitru Buzatu acuza judecatorii de la Vaslui de subiectivism: "Preiau cu copy-paste argumentele DNA"

publicat 2024-02-16 17:15:03 (Adevarul)
Dumitru Buzatu acuza judecatorii de la Vaslui de subiectivism: Preiau cu copy-paste argumentele DNA Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Vaslui a cerut stramutarea judecarii masurilor si exceptiilor dispuse de judecatorul de camera preliminara in dosarul in care este judecat pentru luare de mita. ...continuare.

Zeci de romani i-au dat spaga unui paznic ca sa se angajeze la Protectia Copilului Vaslui. Cinci si-au recunoscut faptele

publicat 2024-02-16 17:00:04 (Adevarul)
Zeci de romani i-au dat spaga unui paznic ca sa se angajeze la Protectia Copilului Vaslui. Cinci si-au recunoscut faptele Cinci vasluieni au incheiat acorduri cu procurorii anticoruptie ca sa scape de inchisoare, pentru ca i-au dat unui paznic de la DGASPC Vaslui mii de lei pentru a fi angajati pe diverse posturi in cadrul institutiei. ...continuare.

Gravida, fortata de angajator sa-si dea demisia la scurt timp dupa ce a anuntat sarcina

publicat 2024-02-16 16:00:02 (Adevarul)
Gravida, fortata de angajator sa-si dea demisia la scurt timp dupa ce a anuntat sarcina O femeie din Vaslui a fost fortata sa renunte la serviciu la cateva saptamani dupa ce si-a anuntat angajatorul ca este insarcinata. Patronul service-ului auto la care lucra a refuzat sa ii semneze cererea de intrare in concediu medical. ...continuare.

Barbat de 66 de ani din Vaslui, prins fara permis la volanul unui autoturism neinmatriculat

publicat 2024-02-15 17:15:18 (ProTV)
Barbat de 66 de ani din Vaslui, prins fara permis la volanul unui autoturism neinmatriculat Un barbat în vârsta de 66 de ani, care nu detine permis de conducere, a fost depistat în trafic de politistii rutieri. ...continuare.

Strigat disperat al unei tinere mame: "Fac apel la toate mamele care isi iubesc copiii sa ma ajute si pe mine, sa nu ma lase fara copilul meu!"

publicat 2024-02-15 17:00:12 (Jurnalul-National)
Strigat disperat al unei tinere mame: Fac apel la toate mamele care isi iubesc copiii sa ma ajute si pe mine, sa nu ma lase fara copilul meu! Matei este un baietel din Vaslui, are putin peste un an si jumatate si o lunga lista de diagnostice grave. Atat de grave, incat trupul sau firav va trebui sa suporte o operatie pe cord deschis, peste doar cateva zile. Pentru asta insa are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. ...continuare.

Dumitru Buzatu cere stramutarea procesului pentru asigurarea impartialitatii: Acuza judecatorii din Vaslui de subiectivism si influentare de catre opinia publica

publicat 2024-02-15 11:30:23 (Puterea)
Dumitru Buzatu cere stramutarea procesului pentru asigurarea impartialitatii: Acuza judecatorii din Vaslui de subiectivism si influentare de catre opinia publica Dumitru Buzatu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Vaslui, a depus o cerere oficiala pentru stramutarea procesului in dosarul in care este acuzat de luare de mita, solicitand transferul cauzei de la Tribunalul Vaslui la Tribunalul Iasi. Avocatul sau, Cristian Winzer, a redactat cererea, sustinand ca judecatorii din Vaslui sunt subiectivi si influentati de opinia publica, […]The post Dumitru Buzatu cere stramutarea procesului pentru asigurarea impartialitatii: Acuza... ...continuare.

ZF 15 minute cu un antreprenor. Dan Dodita, Spectral Mobila: Pana la jumatatea acestui an, vrem sa ajungem la 40 de magazine. Investim si in constructia unui spatiu logistic si in cresterea capacitatii de productie

publicat 2024-02-15 00:15:43 (Ziarul-Financiar)
ZF 15 minute cu un antreprenor. Dan Dodita, Spectral Mobila: Pana la jumatatea acestui an, vrem sa ajungem la 40 de magazine. Investim si in constructia unui spatiu logistic si in cresterea capacitatii de productie Spectral Mobila, o companie din Tutova, judetul Vaslui, infiintata in urma cu 30 de ani, va ajunge in vara lui 2024 la o retea de 40 de puncte de van­zare, cele mai multe operate de parte­neri, in regim de franciza. ...continuare.

Femeie din Vaslui, ucisa cu toporul de amant, inainte de Ziua Indragostitilor

publicat 2024-02-14 12:45:20 (ProTV)
Femeie din Vaslui, ucisa cu toporul de amant, inainte de Ziua Indragostitilor O femeie din Vaslui si-a gasit sfârsitul, în chinuri, taiata cu toporul de amant. Crima oribila s-a petrecut chiar înainte de Ziua Îndragostitilor. ...continuare.

Cod galben de vant puternic in opt judete din Moldova, miercuri dimineata

publicat 2024-02-14 07:45:43 (Mediafax)
Cod galben de vant puternic in opt judete din Moldova, miercuri dimineata Potrivit ANM, sunt vizate zonele joase din judetele Bacau, Suceava, Neamt, Vrancea, dar si judetele Botosani, Galati, Vaslui si Iasi. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.