EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Focuri de arma la Suceava: Politistii au tras in pneurile unei masini conduse de un tanar de 21 de ani fara permis

publicat 2024-03-03 21:30:11 (Jurnalul-National)
Focuri de arma la Suceava: Politistii au tras in pneurile unei masini conduse de un tanar de 21 de ani fara permis Un tanar de 21 de ani care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor a fost oprit dupa o urmarire in trafic, timp in care oamenii legii au tras cu armamentul din dotare in plan vertical si in pneurile masinii. Dupa ce l-au imobilizat pe tanar, politistii au stabilit ca acesta nu are permis. ...continuare.

Urmarire si focuri de arma in Suceava. Ce au descoperit politistii dupa ce au spart geamul masinii unui sofer fugar

publicat 2024-03-03 15:15:12 (ProTV)
Urmarire si focuri de arma in Suceava. Ce au descoperit politistii dupa ce au spart geamul masinii unui sofer fugar Un sofer a pus pe jar politistii de la Biroul Rutier Suceava. Agentii au încercat sa îl opreasca în timpul unui control în trafic, însa barbatul a accelerat. Oamenii legii l-au urmarit si au tras trei focuri de avertisment. ...continuare.

Urmarire cu focuri de arma in Suceava. Un tanar de 21 de ani, fara permis, a fost retinut

publicat 2024-03-03 15:15:04 (Antena3)
Urmarire cu focuri de arma in Suceava. Un tanar de 21 de ani, fara permis, a fost retinut Urmarire cu focuri de arma in Suceava. Politistii au tras dupa un tanar in varsta de 21 de ani care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor. ...continuare.

REPORTAJ. Dezastru ecologic finantat cu 64 de milioane de euro, bani europeni, in judetul Suceava: un sat depopulat si un munte pierdut

publicat 2024-03-03 14:15:14 (Libertatea)
REPORTAJ. Dezastru ecologic finantat cu 64 de milioane de euro, bani europeni, in judetul Suceava: un sat depopulat si un munte pierdut Dreptul la un mediu curat e garantat de Constitutia Romaniei si fiecare cetatean poate cere socoteala autoritatilor pentru incalcarea lui. Cele doua depozite de deseuri ridicate cu fonduri europene in judetul Suceava arata limpede ce se intampla cand oamenii nu se opun abuzurilor contra mediului inconjurator. La Pojorata, inca respiri aer de munte, cu tot […] ...continuare.

Un sucevean a picat de 53 de ori examenul auto. Prefectul judetului: „Insistam ca viitorii conducatori auto sa dobandeasca in timpul cursurilor cunostinte solide”

publicat 2024-03-02 20:15:07 (Libertatea)
Un barbat din Suceava a picat de 53 de ori proba teoretica a examenului pentru obtinerea permisului auto, a anuntat vineri, 1 martie, prefectul judetului, Alexandru Moldovan, intr-o conferinta de presa, scrie publicatia locala Obiectiv de Suceava. Potrivit acestuia, promovabilitatea la examenele pentru obtinerea permisului auto in judetul Suceava in anul 2023 a fost de […] ...continuare.

Recordul uimitor din Suceava. Un barbat a picat examenul auto de 53 de ori

publicat 2024-03-02 18:15:05 (Click)
Recordul uimitor din Suceava. Un barbat a picat examenul auto de 53 de ori Cu totii ne simtim descurajati atunci cand picam un examen, indiferent care ar fi acesta. Ei bine, un sucevean ne ofera tuturor un exemplu de perseverenta! Barbatul a picat de nu mai putin de 53 de ori examenul pentru permisul auto! ...continuare.

Un barbat din Suceava a picat de 53 de ori examenul pentru obtinerea permisului de conducere

publicat 2024-03-02 15:30:06 (Antena3)
Un barbat din Suceava a picat de 53 de ori examenul pentru obtinerea permisului de conducere Un barbat din judetul Suceava a picat de 53 de ori examenul teoretic pentru permisul auto. ...continuare.

Record: un sucevean a picat de 53 de ori examenul auto. Numarul de candidati respinsi este tot mai mare

publicat 2024-03-02 14:15:03 (Adevarul)
Record: un sucevean a picat de 53 de ori examenul auto. Numarul de candidati respinsi este tot mai mare Un barbat din Suceava a picat de 53 de ori examenul pentru permisul auto, in timp ce o suceveanca reuseste sa ia mereu proba teoretica, dar este respinsa de fiecare data la proba practica. ...continuare.

Sute de femei, celebrate de 1 martie intr-un eveniment al PSD Suceava

publicat 2024-03-02 14:00:02 (Antena3)
Sute de femei, celebrate de 1 martie intr-un eveniment al PSD Suceava Sute de doamne si domnisoare au luat parte de 1 martie, la Consiliul Politic al Organizatiei Judetene de Femei a PSD Suceava. Un eveniment la care a fost invitata si Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse. Nu au lipsit nici domnii de la eveniment, care nu au ezitat sa recunoasca importanta si seriozitatea femeilor in politica. ...continuare.

Dupa ce s-au opus construirii depozitului de deseuri pe pasunile satului, crescatorii de vite din Valea Putnei au ramas fara subventii de la APIA: "Ne-au calcat in picioare la comanda politicului!" | VIDEO & FOTO

publicat 2024-03-02 13:15:08 (Libertatea)
Dupa ce s-au opus construirii depozitului de deseuri pe pasunile satului, crescatorii de vite din Valea Putnei au ramas fara subventii de la APIA: Ne-au calcat in picioare la comanda politicului! | VIDEO & FOTO Cand Consiliul Judetean Suceava a decis, in 2007, sa acceseze fonduri europene si sa construiasca un depozit de deseuri in Pasul Mestecanis, langa satul Valea Putnei, comuna Pojorata, n-a intampinat rezistenta decat din partea localnicilor.   Pe langa cei opt sateni care au contestat, cu nume si prenume, decizia autoritatilor, pe langa o societate de avocati […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.