EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Copil agresat intr-un centru de tip familial, de o asistenta medicala: "Mi-a bagat mana in gat, mi-a dat cu pumnii"

publicat 2024-03-05 20:30:05 (Adevarul)
Copil agresat intr-un centru de tip familial, de o asistenta medicala: Mi-a bagat mana in gat, mi-a dat cu pumnii Politistii argeseni au deschis un dosar penal cercetand daca un minor institutionalizat a fost agresat de o asistenta medicala din cadrul unui Centru de Tip Familial din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Arges. ...continuare.

Inchisoare pentru razbunare. Un barbat a dat foc intentionat casei unchiului sau. Victima a fost salvata de un vecin

publicat 2024-03-05 17:15:04 (Adevarul)
Inchisoare pentru razbunare. Un barbat a dat foc intentionat casei unchiului sau. Victima a fost salvata de un vecin Un barbat din Arges, care nu se intelegea cu unchiul sau, s-a razbunat pe el dandu-i foc la locuinta. Victima a fost salvata de un vecin, care a patruns inauntrul locuintei si a scos-o afara in siguranta. ...continuare.

Orfan, strans de gat de o asistenta la DGASPC Arges. Politia a deschis dosar penal

publicat 2024-03-05 15:45:08 (Jurnalul-National)
Orfan, strans de gat de o asistenta la DGASPC Arges. Politia a deschis dosar penal Politia Arges a deschis un dosar penal dupa ce un copil orfan ar fi fost strans de gat si lovit pentru ca ar fi refuzat sa isi ia tratamentul inainte de micul dejun, de catre o asistenta a DGASPC Arges. ...continuare.

Un copil institutionalizat a reclamat ca a fost batut de o asistenta, intr-un centru al DGASPC Arges: „Mi-a bagat mana in gat, ca nu am vrut sa fac glicemia” | VIDEO

publicat 2024-03-05 15:00:15 (Libertatea)
Un copil institutionalizat a reclamat ca a fost batut de o asistenta, intr-un centru al DGASPC Arges: „Mi-a bagat mana in gat, ca nu am vrut sa fac glicemia” | VIDEO Politistii din Arges au deschis un dosar penal dupa ce un adolescent institutionalizat intr-un centru de tip familial din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) a reclamat la sediul Politiei orasului Stefanesti ca a fost batut de o asistenta, angajata a centrului, relateaza News.ro. Intr-o filmare, postata de presa locala, minorii […] ...continuare.

Orfan, strans de gat de o asistenta la DGASPC Arges. Politia a deschis dosar penal

publicat 2024-03-05 14:45:11 (Mediafax)
Orfan, strans de gat de o asistenta la DGASPC Arges. Politia a deschis dosar penal Dupa ce informatiile au aparut in spatiul public, Inspectoratul de Politie Judetean Arges anunta ca luni, copilul insotit de un reprezentant legal din cadrul Centrului de Tip Familial unde e institutionalizat s-a prezentat la sediul Politiei Orasului Stefanesti. Aici, a declarat, verbal si in scris ca, in dimineata aceleiasi zile, ar fi fost agresat fizic de catre o angajata a centrului. ...continuare.

Zeci de perchezitii in mai multe judete intr-un dosar de obtinere ilegala de fonduri

publicat 2024-03-05 09:00:09 (Mediafax)
Zeci de perchezitii in mai multe judete intr-un dosar de obtinere ilegala de fonduri "La datele de 4 si 5 martie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Dambovita si ai inspectoratele de politie judetene Prahova si Sibiu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, au efectuat 66 de perchezitii domiciliare, in judetele Sibiu (27), Hunedoara (2), Bihor (2), Timis (1), Botosani (2), Caras (1), Bihor (9), Brasov (2), Gorj (1) Dolj (1), Mures (3), Alba (1), Mehedinti (2), Giurgiu (1), Bacau (1), Arges (1), Galati... ...continuare.

Ce inseamna productia in lohn si dependenta de un singur client? Producatorul de aspiratoare Electroarges si-a redus businessul cu aproape 90% dupa ce a pierdut contractul cu grupul german Karcher

publicat 2024-03-05 00:15:25 (Ziarul-Financiar)
Ce inseamna productia in lohn si dependenta de un singur client?  Producatorul de aspiratoare Electroarges si-a redus businessul cu aproape 90% dupa ce a pierdut contractul cu grupul german Karcher Producatorul de aspiratoare Electroarges, din judetul Arges, a avut afaceri de 39 mil. lei anul trecut, la jumatate fata de 2022, arata datele publice si cele din raportul cu rezultate preliminare publicat pe bursa. ...continuare.

Cel mai temut criminal in serie din Romania ar putea fi eliberat din inchisoare. A fost condamnat pe viata in 2015

publicat 2024-03-04 19:45:16 (ProTV)
Cel mai temut criminal in serie din Romania ar putea fi eliberat din inchisoare. A fost condamnat pe viata in 2015 Considerat cel mai temut ucigas în serie din România, un barbat din Arges ar putea fi eliberat din închisoare, chiar daca a fost condamnat de trei ori pentru ororile comise, ultima oara pe viata. ...continuare.

Fata de fotbalist celebru, media 10 la simularea Evaluarii Nationale. "Generatia mea nu este definita de graficele de acum"

publicat 2024-03-04 13:15:02 (Adevarul)
Fata de fotbalist celebru, media 10 la simularea Evaluarii Nationale. Generatia mea nu este definita de graficele de acum Fiica unui fost fotbalist, singura eleva din Arges cu media 10 la simularea Evaluarii Nationale. Tanara considera ca generatia sa mai are timp pana la vara ca sa-si imbunatateasca rezultatele. ...continuare.

El este Flavius, jandarmul-erou care a scos din flacari un barbat surprins de o explozie, in judetul Arges | Tanarul se afla in afara serviciului

publicat 2024-03-03 15:30:03 (Antena3)
El este Flavius, jandarmul-erou care a scos din flacari un barbat surprins de o explozie, in judetul Arges | Tanarul se afla in afara serviciului Flavius, un jandarm aflat in timpul liber, a devenit erou, dupa ce a scos din flacari un barbat surprins de o explozie, care s-a produs la o casa din comuna Priboieni, judetul Arges. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.