EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase (P) 10 sfaturi cand iti cumperi o centrala pe gaz (P) 10 sfaturi cand iti cumperi o centrala pe gaz Sepsi - FCSB » Florinel Coman, vesti bune pentru Edi Iordanescu: Nu am vrut sa risc. Este ceva minor, am resimtit o durere in zona inghinala, probabil o contractura Sepsi - FCSB » Florinel Coman, vesti bune pentru Edi Iordanescu: "Nu am vrut sa risc. Este ceva minor, am resimtit o durere in zona inghinala, probabil o contractura" BVB, operatorul pietei locale de capital, va distribui actionarilor dividende de 12,5 mil. lei BVB, operatorul pietei locale de capital, va distribui actionarilor dividende de 12,5 mil. lei

Articole

Stiri locale




Cum a fost transformata o zona virgina din muntii Padurea Craiului intr-un sat de vacanta clandestin pentru protipendada

publicat 2024-04-08 19:30:02 (Adevarul)
Cum a fost transformata o zona virgina din muntii Padurea Craiului intr-un sat de vacanta clandestin pentru protipendada Sefii unui composesorat din Bihor au "fragmentat" o vale virgina din Muntii Padurea Craiului, inclusiv pasuni pentru care incaseaza si subventii APIA, parcelele fiind date rudelor si "pilelor" care, fara nicio autorizatie, au ridicat cabane, au captat apa si chiar au deviat cursul unui parau ...continuare.

APIA: Scaderi importante ale inmatricularilor de autoturisme electrice, in martie

publicat 2024-04-08 19:00:11 (Income-Magazine)
APIA: Scaderi importante ale inmatricularilor de autoturisme electrice, in martie Luna martie a acestui an a adus scaderi importante ale inmatricularilor de autoturisme noi, in Romania, trend in care s-a situat si segmentul masinilor electrice, cu un recul de 35,9%, fata de aceeasi perioada din 2023, reiese din statistica publicata, luni, de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA). La nivel general, in intervalul analizat […] ...continuare.

Romanii care pot sa primeasca bani de la stat in 2024. Care sunt conditiile de acordare

publicat 2024-04-06 07:15:16 (Money.ro)
Romanii care pot sa primeasca bani de la stat in 2024. Care sunt conditiile de acordare Unii romani pot sa primeasca bani de la stat in 2024. Cine sunt cei vizati, care sunt conditiile de acordare si in ce context vin bani? Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale spune ca, la fel ca si in anii trecuti, crescatorii de animale din Romania beneficiaza de o lista de subventii APIA. Banii sunt acordati […]Articolul Romanii care pot sa primeasca bani de la stat in 2024. Care sunt conditiile de acordare apare prima data in Money.ro. ...continuare.

APIA autorizeaza la plata Ajutoarele Nationale Tranzitorii - specia bovine, Campania 2023

publicat 2024-04-05 11:45:02 (Bursa)
In data de 04.04.2024, APIA a demarat autorizarea la plata a fermierilor care au solicitat, in cadrul Campaniei 2023, Ajutoarele Nationale Tranzitorii - specia bovine, scheme care se acorda de la Bugetul National ...continuare.

APIA: Fermierii pot depune Cererea de Plata pentru interventiile aferente sectoarelor vegetal si zootehnic in anul 2024, intre 4 aprilie - 7 iunie

publicat 2024-04-04 11:00:53 (Money.ro)
APIA: Fermierii pot depune Cererea de Plata pentru interventiile aferente sectoarelor vegetal si zootehnic in anul 2024, intre 4 aprilie - 7 iunie "Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) demareaza astazi, 4 aprilie, Campania de primire a Cererilor de Plata in anul 2024. Astfel, in perioada 4 aprilie - 7 iunie, la Centrele APIA, fermierii vor putea depune Cererea de Plata pentru interventiile aferente sectoarelor vegetal si zootehnic in anul 2024", anunta APIA.Si in acest an, fermierii vor putea depune Cererea de Plata prin accesarea aplicatiei IPA-Online din versiunea internet, conform Instructiunilor de utilizare... ...continuare.

APIA primeste Cereri de Plata pentru anul 2024

publicat 2024-04-04 10:30:02 (Bursa)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) demareaza astazi, 4 aprilie, Campania de primire a Cererilor de Plata in anul 2024. ...continuare.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura anunta ca din 4 aprilie se vor depune Cererile de plata pentru interventiile aferente sectoarelor vegetal si zootehnic in anul 2024

publicat 2024-03-28 11:01:32 (Money.ro)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura anunta ca din 4 aprilie se vor depune Cererile de plata pentru interventiile aferente sectoarelor vegetal si zootehnic in anul 2024 "Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca in perioada 4 aprilie - 7 iunie 2024, la Centrele APIA, se vor depune Cererile de plata pentru interventiile aferente sectoarelor vegetal si zootehnic in anul 2024. Si in acest an, fermierii vor putea depune Cererea de Plata prin accesarea aplicatiei IPA-Online din versiunea internet, conform Instructiunilor de utilizare IPA-Online (accesibile in aplicatie)", anunta APIA.Daca cererea de plata cuprinde si interventii... ...continuare.

APIA a facut plati de peste 424 milioane lei pentru Campania 2023

publicat 2024-03-26 19:15:18 (Bursa)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca astazi a efectuat plati pentru anul de cerere 2023 in suma totala de 424.674.010,17 lei, pentru un numar de 7.679 fermieri. ...continuare.

Subventia APIA pentru vaca de lapte se majoreaza

publicat 2024-03-21 08:15:25 (Puterea)
Subventia APIA pentru vaca de lapte se majoreaza Subventia pentru crescatorii de bovine de lapte se majoreaza si se acorda exclusiv posesorilor de animale in prezent, a decis Ministerul Agriculturii. In acest sens, sunt folositi bani din ajutorul national tranzitoriu (ANT) pentru a plati doar pentru animalele reale, fara a se  tine seama de datele de referinta din 2018. Presedintele Comisiei de agricultura […]The post Subventia APIA pentru vaca de lapte se majoreaza appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Veste buna pentru crescatorii de animale din Romania! Se majoreaza subventia APIA pentru vacile de lapte

publicat 2024-03-20 21:45:03 (Antena3)
Veste buna pentru crescatorii de animale din Romania! Se majoreaza subventia APIA pentru vacile de lapte Se majoreaza subventia APIA pentru vaca de lapte. Va fi acordata exclusiv celor care au animalele in ferma in prezent. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.