EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale
Mircea Vlah, Dumagas: Pachetul Mobilitate de la CE si scaderea tarifelor din Vest ne determina sa restrangem activitatea in Occident

publicat 2020-08-07 00:17:03 (Ziarul-Financiar)
Mircea Vlah, Dumagas: Pachetul Mobilitate de la CE si scaderea tarifelor din Vest ne determina sa restrangem activitatea in Occident Reducerea activitatii din cauza pan­demiei, scaderea tarifelor din cau­za pre­siunii costurilor si Pachetul Mo­bi­lita­te al Comisiei Europene, care pre­vede ca un sofer de camion sa re­vina la baza din patru in patru sapta­mani, iar camio­nul din opt in opt, de­ter­mina transportatorii ro­mani sa re­stranga activi­ta­tea pe care o au in Vest. ...continuare.

Cehii de la CEZ discuta in exclusivitate cu australienii de la Macquarie vanzarea operatiunilor din Romania

publicat 2020-08-07 00:17:03 (Ziarul-Financiar)
Cehii de la CEZ discuta in exclusivitate cu australienii de la Macquarie vanzarea operatiunilor din Romania CEZ, grup din energie cu 10 mld. euro capitalizare la Praga, a intrat in discutii exclusive cu Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA), cel mai mare administrator de proiecte mari de infrastructura la nivel mondial, pentru vanzarea operatiunilor din Romania. ...continuare.

AFI Europe a cumparat birourile NEPI-Rockcastle si devine al doilea cel mai mare proprietar office de pe piata locala

publicat 2020-08-07 00:17:03 (Ziarul-Financiar)
AFI Europe a cumparat birourile NEPI-Rockcastle si devine al doilea cel mai mare proprietar office de pe piata locala AFI Europe a cumparat de la NEPI-Rockcastle birourile Floreasca Business Park, Lakeview, Aviatorilor 8 din Bucuresti si City Business Centre din Timisoara contra sumei de 290 mil. euro dupa ce cele doua parti au reluat si finalizat discutiile. ...continuare.

Cele mai performante actiuni din BET in primele sapte luni din 2020: TeraPlast Bistrita (50%), Nuclearelectrica (28%) si Transelectrica (12,3%)

publicat 2020-08-07 00:17:03 (Ziarul-Financiar)
Cele mai performante actiuni din BET in primele sapte luni din 2020: TeraPlast Bistrita (50%), Nuclearelectrica (28%) si Transelectrica (12,3%) TeraPlast Bistrita (TRP), Nu­cle­ar­­electrica (SNN) si Trans­e­lec­trica (TEL) au fost cele mai performante actiuni din prima liga bursiera de la Bucuresti in primele sapte luni ale anului 2020, cu randamente, care tin cont si de dividende acolo unde este cazul, de 50%, 28% respectiv 12,3%, arata calculele realizate de brokerii de la Prime Transaction la solicitarea ZF. ...continuare.

ZF Deschiderea de astazi. Lucian Isac, Estinvest: Sper ca Finantele sa vanda din nou titluri de stat prin Bursa, sa nu mai astepte cinci ani cum au facut acum

publicat 2020-08-07 00:17:03 (Ziarul-Financiar)
ZF Deschiderea de astazi. Lucian Isac, Estinvest: Sper ca Finantele sa vanda din nou titluri de stat prin Bursa, sa nu mai astepte cinci ani cum au facut acum Lucian Isac, director general al casei de brokeraj Estinvest, intermediar cu o cota de piata de 2% la Bursa Romana, considera ca subscrierile pe care romanii le-au facut in cadrul ofertei de titluri de stat emise de Ministerul de Finante demonstreaza ca piata de capital repre­zinta o varianta viabila de finantare a statului ro­man si spera ca Finantele sa vina cat de curand cu o noua emisiune de titluri de stat pentru populatie la Bursa de Valori Bucuresti. ...continuare.

Liban: graba tarilor rivale pe scena geopolitica de a sari in ajutor ar putea ascunde o lupta pentru influenta intr-un stat cu o pozitionare strategica, dar destabilizat de o criza politica, economica si sociala

publicat 2020-08-07 00:17:03 (Ziarul-Financiar)
Liban: graba tarilor rivale pe scena geopolitica de a sari in ajutor ar putea ascunde o lupta pentru influenta intr-un stat cu o pozitionare strategica, dar destabilizat de o criza politica, economica si sociala Un spital de campanie de la Rusia, ajutoare umanitare de la SUA, experti in raspuns de urgenta din Franta, o oferta pentru reconstructia portului distrus din Beirut din partea Chinei, pansamente pentru ranile natiunii de la Turcia. ...continuare.

Banii cheltuiti de romani pe vacante in Grecia, Turcia, Maldive sau Dubai iriga acum Romania rurala: "Sper ca acest an sa fie anul redescoperirii Romaniei"

publicat 2020-08-07 00:17:03 (Ziarul-Financiar)
Banii cheltuiti de romani pe vacante in Grecia, Turcia, Maldive sau Dubai iriga acum Romania rurala: Sper ca acest an sa fie anul redescoperirii Romaniei Pandemia COVID-19 a lovit din plin industria turismului, iar multi romani au amanat sau chiar anulat planurile de va­canta in afara tarii pentru anul acesta. ...continuare.

E oficial: AFI Europe a cumparat birourile NEPI-Rockcastle intr-o tranzactie de 290 mil. euro si devine al doilea cel mai mare proprietar office de pe piata locala. Este pentru a doua oara in ultimii trei ani cand o tranzactie de o asemenea marime este reluata, dupa ce initial a picat

publicat 2020-08-07 00:17:03 (Ziarul-Financiar)
E oficial: AFI Europe a cumparat birourile NEPI-Rockcastle intr-o tranzactie de 290 mil. euro si devine al doilea cel mai mare proprietar office de pe piata locala. Este pentru a doua oara in ultimii trei ani cand o tranzactie de o asemenea marime este reluata, dupa ce initial a picat Tranzactia prin care AFI Europe cumpara de la NEPI-Rockcastle birourile Floreasca Business Park, Lakeview, Aviatorilor 8 din Bucuresti si City Business Centre din Timisoara contra sumei de 290 mil. euro s-a inchis, iar cele doua parti au cazut la o intelegere. ...continuare.

Noua tendinta din sanatate: apar teste de imunitate la Covid-19 de facut acasa, cu preturi intre 50 si 140 de lei

publicat 2020-08-07 00:17:03 (Ziarul-Financiar)
Noua tendinta din sanatate: apar teste de imunitate la Covid-19 de facut acasa, cu preturi intre 50 si 140 de lei Testele pentru a depista daca pacientii au dezvoltat imu­ni­tate la noul coronavirus incep sa se prefigureze ca o ade­va­rata industrie, impor­tatorii acestor produse promovandu-le in mediul online, dar si in randul farmacistilor si al distribuitorilor. ...continuare.

Romanii cheltuie 700 mil. euro pe bauturi spirtoase, iar peste 80% sunt productie locala. "Distilatul de fructe, votca si whiskey-ul sunt principalele categorii"

publicat 2020-08-07 00:17:03 (Ziarul-Financiar)
Romanii cheltuie 700 mil. euro pe bauturi spirtoase, iar peste 80% sunt productie locala. Distilatul de fructe, votca si whiskey-ul sunt principalele categorii Piata alba a bauturilor spirtoase este evaluata la 700 mil. euro, dintre care importurile repre­zin­ta doar 15-18% din total, spune Petru Berciu, cel care conduce operatiunile de BDG Import si care este si unul dintre cei patru actionari. ...continuare.

Cumparaturi online - Emag.ro© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.