EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cod galben de averse si descarcari electrice, pentru localitati din Timis, Arad si Hunedoara. Pana la ce ora este valabil

publicat 2024-03-06 21:15:11 (ProTV)
Cod galben de averse si descarcari electrice, pentru localitati din Timis, Arad si Hunedoara. Pana la ce ora este valabil Meteorologii au emis, miercuri seara, o avertizare cod galben de averse si descarcari electrice, pentru zeci de localitati din judetele Timis, Arad si Hunedoara.     ...continuare.

121 de masini au fost ridicate in urma unor perchezitii, intr-un dosar de evaziune fiscala | Sapte persoane au fost duse la audieri

publicat 2024-03-06 20:30:03 (Antena3)
121 de masini au fost ridicate in urma unor perchezitii, intr-un dosar de evaziune fiscala | Sapte persoane au fost duse la audieri 121 de masini, sume de bani si alte bunuri au fost ridicate in urma unor perchezitii facute de politistii din Timis intr-un dosar de evaziune fiscala. Sapte persoane au fost duse la audieri. ...continuare.

Zeci de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Peste120 de masini si o suma impresionata de bani ridicate

publicat 2024-03-06 20:00:13 (Jurnalul-National)
Zeci de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Peste120 de masini si o suma impresionata de bani ridicate 121 de masini, sume de bani si alte bunuri au fost ridicate in urma unor perchezitii facute de politistii din Timis intr-un dosar de evaziune fiscala. Operatiunea a avut loc miercuri. Sapte persoane au fost duse la audieri. ...continuare.

121 de masini au fost ridicate in urma unor perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala

publicat 2024-03-06 19:00:18 (Mediafax)
121 de masini au fost ridicate in urma unor perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Timis, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, au efectuat 21 de perchezitii domiciliare, in Bucuresti, Arad, Timisoara si comunele Sacalaz, Giroc si Mosnita Noua, in cadrul unui dosar penal care vizeaza savarsirea infractiunii de evaziune fiscala. ...continuare.

Sanctuarul neolitic de la Parta isi deschide portile in prag de echinoctiu, cand ziua se impleteste cu noaptea FOTO

publicat 2024-03-06 17:00:02 (Adevarul)
Sanctuarul neolitic de la Parta isi deschide portile in prag de echinoctiu, cand ziua se impleteste cu noaptea FOTO Punctul muzeal de la Parta (Timis), care adaposteste si replica unui sanctuarul neolitic, vechi de peste 6.000 de ani, a fost inaugurat chiar de Ziua Nationala a Culturii, deocamdata doar pentru elevi ai mai multor scoli. ...continuare.

Un barbat care sapa un sant a fost prins sub un mal de pamant si a murit

publicat 2024-03-05 21:00:34 (Jurnalul-National)
Un barbat care sapa un sant a fost prins sub un mal de pamant si a murit Un barbat care sapa, marti, un sant la marginea localitatii Biled, judetul Timis, a fost prins sub un mal de pamant si a murit. ...continuare.

Un tir care transporta masini noi implicat intr-un accident, in Timis. Doua persoane au ajuns la spital

publicat 2024-03-05 14:00:02 (Adevarul)
Un tir care transporta masini noi implicat intr-un accident, in Timis. Doua persoane au ajuns la spital Accidentul s-a produs marti dupa masa, 5 martie, pe DN 68, in zona localitatii timisene Margina. TIR-ul care transporta masini Dacia a intrat intr-un microbuz, apoi intr-o autoutilitara ...continuare.

Conacul Mocioni din Timis, reflectat pe simezele din Islanda

publicat 2024-03-05 11:00:14 (Mediafax)
Conacul Mocioni din Timis, reflectat pe simezele din Islanda Asociatia Miltonia, partenerul cultural al Consiliului Judetean Timis in cadrul proiectului de revitalizare a Conacului Mocioni, anunta finalizarea rezidentelor artistice si organizarea unei expozitii-eveniment in capitala Islandei. ...continuare.

Zeci de perchezitii in mai multe judete intr-un dosar de obtinere ilegala de fonduri

publicat 2024-03-05 09:00:09 (Mediafax)
Zeci de perchezitii in mai multe judete intr-un dosar de obtinere ilegala de fonduri "La datele de 4 si 5 martie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Dambovita si ai inspectoratele de politie judetene Prahova si Sibiu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, au efectuat 66 de perchezitii domiciliare, in judetele Sibiu (27), Hunedoara (2), Bihor (2), Timis (1), Botosani (2), Caras (1), Bihor (9), Brasov (2), Gorj (1) Dolj (1), Mures (3), Alba (1), Mehedinti (2), Giurgiu (1), Bacau (1), Arges (1), Galati... ...continuare.

Bolos, la motiunea simpla: Se pare ca astazi sunt aici sa vorbesc despre o asa numita taxa pe boala, care nu exista in Codul fiscal / Suntem singura tara din UE care isi permite luxul de a avea indemnizatia de concediu medical mai mare decat salariul

publicat 2024-03-04 18:30:10 (Money.ro)
Bolos, la motiunea simpla: Se pare ca astazi sunt aici sa vorbesc despre o asa numita taxa pe boala, care nu exista in Codul fiscal / Suntem singura tara din UE care isi permite luxul de a avea indemnizatia de concediu medical mai mare decat salariul "Ca Ministru al Finantelor, este important sa subliniez angajamentul meu fata de procesele democratice si respectul pentru opiniile si preocuparile exprimate de toti membrii Parlamentului. Trist este insa cand unii aleg sa foloseasca instrumentele democratice pentru lupte politice meschine care uneori ne plaseaza in situatii de-a dreptul paradoxale. Da, se pare ca astazi sunt aici sa vorbesc despre o asa numita "taxa pe boala", care nu exista in Codul Fiscal", a spus Marcel Bolos in plen.El a... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.