EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bataie parte in parte intre o profesoara si un coleg de cancelarie. Au fost amendati amandoi

publicat 2024-03-07 20:30:02 (Adevarul)
Bataie parte in parte intre o profesoara si un coleg de cancelarie. Au fost amendati amandoi Scandalul a pornit joi intre o profesoara si un profesor de sport la scoala din comuna Paulesti, judetul Prahova. ...continuare.

Doi profesori de sport, un barbat si o femeie, s-au luat la bataie, in vestiarul scolii din judetul Prahova in care predau

publicat 2024-03-07 20:00:08 (Libertatea)
Doi profesori de sport, un barbat si o femeie, s-au luat la bataie, in vestiarul scolii din judetul Prahova in care predau Un profesor si o profesoara de la o scoala din comuna Paulesti, judetul Prahova, s-au luat la bataie joi dimineata, femeia fiind cea care a reclamat la Politie faptul ca a fost lovita cu palma peste fata de catre colegul sau. Incidentul a avut loc in vestiarul salii de sport ale unitatii de invatamant din […] ...continuare.

Scandal si bataie intre doi profesori la o scoala din Prahova | Politistii i-au amendat pe amandoi

publicat 2024-03-07 20:00:03 (Antena3)
Scandal si bataie intre doi profesori la o scoala din Prahova | Politistii i-au amendat pe amandoi Doi profesori de sport au decis sa-si rezolve nemultumirile personale in incinta unei scoli din comuna Paulesti, judetul Prahova. De la scandal la bataie a mai fost un singur pas. ...continuare.

Fotovoltaicul, frate bun cu vinul! Ferma solara a statului roman, amplasata strategic langa viile de la Valea Calugareasca

publicat 2024-03-07 19:15:13 (Puterea)
Fotovoltaicul, frate bun cu vinul! Ferma solara a statului roman, amplasata strategic langa viile de la Valea Calugareasca SAPE va finaliza in timp record un parc fotovoltaic in Valea Calugareasca. Este prima investitie realizata din fonduri PNRR a unei companii energetice detinuta de statul roman. Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie (SAPE) se pregateste sa finalizeze, in luna mai 2024, constructia unui parc fotovoltaic in Valea Calugareasca (judetul Prahova), marcand astfel prima […]The post Fotovoltaicul, frate bun cu vinul! Ferma solara a statului roman, amplasata strategic langa... ...continuare.

Doi profesori de la o scoala din Prahova s-au luat la bataie in incinta unitatii de invatamant. Care a fost motivul

publicat 2024-03-07 19:00:11 (ProTV)
Doi profesori de la o scoala din Prahova s-au luat la bataie in incinta unitatii de invatamant. Care a fost motivul Un profesor si o profesoara de la o scoala din comuna Paulesti, judetul Prahova, s-au luat la bataie, femeia fiind cea care a reclamat la Politie faptul ca a fost lovita cu palma peste fata de catre colegul sau de serviciu. ...continuare.

Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie va finaliza in mai un parc fotovoltaic in Valea Calugareasca

publicat 2024-03-07 19:00:10 (Money.ro)
"Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie (SAPE) va finaliza, in luna mai 2024, un parc fotovoltaic in Valea Calugareasca (jud. Prahova), prima investitie realizata din fonduri PNRR a unei companii energetice detinuta de statul roman", anunta compania.Valoarea investitiei este de aproape 35 milioane lei, din care circa 7,5 milioane lei fonduri nerambursabile din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR)."SAPE este producator de energie verde si continua sa se implice... ...continuare.

Ce mai poti cumpara cu 1 leu in Romania: care este cel mai ieftin produs

publicat 2024-03-06 21:15:01 (Adevarul)
Ce mai poti cumpara cu 1 leu in Romania: care este cel mai ieftin produs In Romania nu mai poti cumpara aproape nimic cu un leu. Jurnalistii din Prahova au facut un mic experiment. ...continuare.

Ultima problema a patronului Fermei Dacilor. Motivul pentru care soferii de taxi refuza sa-i accepte cursele. "Genereaza niste situatii neplacute"

publicat 2024-03-06 19:00:16 (Libertatea)
Ultima problema a patronului Fermei Dacilor. Motivul pentru care soferii de taxi refuza sa-i accepte cursele. Genereaza niste situatii neplacute Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor din Prahova, a cerut instantelor de judecata permisiunea parasirii domiciliului pentru schimbarea permisului de conducere, document expirat inca din octombrie 2023.  Cercetat pentru savarsirea infractiunii de distrugere din culpa care a avut ca urmare un dezastru, Dinicu se afla in arest la domiciliu de la inceputul lunii februarie si nu […] ...continuare.

Pacienta ranita in explozia din Prahova a murit. Femeia era internata intr-un salon la Infectioase

publicat 2024-03-06 09:30:02 (Adevarul)
Pacienta ranita in explozia din Prahova a murit. Femeia era internata intr-un salon la Infectioase Pacienta care a fost ranita in urma exploziei produse, luni, 26 februarie 2024, la Spitalul Movila intr-un salon al Sectiei Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a murit. ...continuare.

Pacienta cu arsuri dupa explozia din Spitalul din Movila a murit

publicat 2024-03-05 13:15:10 (Jurnalul-National)
Pacienta cu arsuri dupa explozia din Spitalul din Movila a murit Femeia in varsta de 83 de ani care se afla intr-un salon de terapie intensiva al Spitalului din Movila, judetul Prahova, in momentul in care s-a produs o explozie, a murit la spital. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.