EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




George Scripcaru este candidatul PNL la Primaria municipiului Brasov

publicat 2024-03-27 20:30:40 (Mediafax)
George Scripcaru este candidatul PNL la Primaria municipiului Brasov Am avut o intalnire in care am stabilit candidatul pentru Primaria municipiului Brasov, in persoana lui george Scripcaru, care a executat timp de 16 ani aceasta pozitie. Evident, este persoana care azi este cel mai bine pozitionat in toate evaluarile sociologice. (...) Am toata convingerea ca in 9 iunie ne vom lua revansa, tinand cont ca suntem partidul care ne-am tinut de promisiuni, am finalizat proiectele cu care ne-am angajat, iar azi putem spune brasovenilor ca stim sa facem... ...continuare.

Nicolae Ciuca si Lucian Bode, cu trenul spre Brasov

publicat 2024-03-27 20:30:02 (Adevarul)
Nicolae Ciuca si Lucian Bode, cu trenul spre Brasov Liderii PNL au dat startul campaniei electorale. Presedintele formatiunii Nicolae Ciuca si Lucian Bode au calatorit cu trenul spre Brasov, unde au participat la o reuniune a filialei. ...continuare.

A inceput campania electorala: Nicolae Ciuca si Lucian Bode au mers cu trenul la Brasov

publicat 2024-03-27 19:00:08 (Antena3)
A inceput campania electorala: Nicolae Ciuca si Lucian Bode au mers cu trenul la Brasov Campania electorala a inceput, asa ca Nicolae Ciuca si Lucian Bode au plecat la Brasov cu trenul. Acestia au fost surprinsi in cateva fotografii. ...continuare.

VIDEO Un brasovean si-a construit propria "vila" pe acoperisul unui bloc cu 8 etaje. Cum arata constructia care are toate avizele

publicat 2024-03-27 17:45:03 (Antena-1)
VIDEO Un brasovean si-a construit propria vila pe acoperisul unui bloc cu 8 etaje. Cum arata constructia care are toate avizele Un brasovean si-a construit propria "vila" pe acoperisul unui bloc din cartierul Racadau, din sudul orasului Brasov. Se pare ca proprietarul a obtinut toate actele necesare constructiei inca de acum mai bine de un deceniu. Iata cum arata constructia bizara! ...continuare.

Un chirurg din Brasov candideaza pentru a urgenta construirea unui nou spital

publicat 2024-03-27 17:30:09 (Mediafax)
Un chirurg din Brasov candideaza pentru a urgenta construirea unui nou spital Doctorul Dan Grigorescu spune ca va intra in cursa actualelor alegeri locale in calitate de candidat independent pentru pozitia de consilier local al Brasovului. ...continuare.

Carnea de miel, mai scumpa cu 20% fata de anul trecut in pietele din Brasov. Cat a ajuns sa coste un kilogram

publicat 2024-03-27 17:30:02 (Adevarul)
Carnea de miel, mai scumpa cu 20% fata de anul trecut in pietele din Brasov. Cat a ajuns sa coste un kilogram Un kilogram de carne de miel a ajuns sa coste in pietele din Brasov 60 de lei, in Saptamana Mare a catolicilor. Ortodocsii spun ca vor cumpara doar bucati de miel sau vor renunta sau vor renunta la friptura traditionala. ...continuare.

Motivul pentru care un roman din Brasov si-a construit legal o casa pe bloc: "Privelistea e foarte frumoasa"

publicat 2024-03-27 17:00:12 (Antena3)
Motivul pentru care un roman din Brasov si-a construit legal o casa pe bloc: Privelistea e foarte frumoasa Romanul din Brasov care si-a construit legal o casa pe un bloc a povestit cum s-a intamplat totul. Autoritatile sunt socate ca acest lucru a fost posibil. ...continuare.

Schitele unei crime puse la cale de un fost procuror, care dorea sa scape de nevasta, au mai bagat, dupa 13 ani, un complice la puscarie

publicat 2024-03-27 12:15:25 (Libertatea)
Schitele unei crime puse la cale de un fost procuror, care dorea sa scape de nevasta, au mai bagat, dupa 13 ani, un complice la puscarie Doua coli A4, cu 16 randuri si trei desene. Sunt probele-cheie care au dus la condamnarea lui Victor Teodorescu, fost procuror in Brasov, dupa ce, in martie 2011, el a planuit uciderea sotiei sale. Recent, aceleasi probe i-au convins pe judecatori sa o condamne si pe complicea lui Teodorescu, Jolan Pulca, la 15 ani de […] ...continuare.

Vila de pe bloc. Ce au descoperit politistii din Brasov dupa controlul la vila ce a ajuns celebra pe retelele sociale

publicat 2024-03-27 12:00:35 (Mediafax)
Vila de pe bloc. Ce au descoperit politistii din Brasov dupa controlul la vila ce a ajuns celebra pe retelele sociale Reprezentantii Politiei Locale Brasov, in subordinea careia se afla Departamentul Disciplina in Constructii, s-au autosesizat dupa si au efectuat verificari. Acestia au constat ca respectiva constructie este legala si e acolo de mult timp. Accesul spre casa se face prin scara blocului, pe o scara metalica. "Spatiul verificat apare in extrasul de Carte Funciara si exista contract de vanzare cumparare din anul 2013, fapt pentru care nu se pot dispune masuri. Nu au fost executate alte lucrari de... ...continuare.

Mare concurs national de canto la Cluj-Napoca

publicat 2024-03-27 09:00:05 (Adevarul)
Mare concurs national de canto la Cluj-Napoca A fost o editie nationala cu record de participare, la care s-au inscris nu mai putin de 107 concurenti provenind de la institutiile de invatamant superior din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Timisoara, Brasov sau cu studii private, tineri cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.