EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale
Un general si un profesor pentru Bucuresti

publicat 2020-03-05 07:01:03 (Cotidianul)
Un general si un profesor pentru Bucuresti Profesorul universitar dr. Cristian Barbu este un un general in rezerva, fost cadru didactic si rector al Academiei Tehnice Miliare Ferdinand I, un om cu studii si specializari in domeniul tehnic dar si in materia de buna guvernare si conducerea institutiilor publice. Și nu este un iubitor de pensie. Ci un luptator pentru cauze comune. [...] The post Un general si un profesor pentru Bucuresti appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Pe aripile vanturilor securiste

publicat 2020-03-04 21:31:03 (Cotidianul)
Pe aripile vanturilor securiste Mare parte din populatie este capabila azi sa creada sincer ca exista securisti rai, daca nu sunt "de driapta", si securisti benefici, daca injura bine "ciuma rosie" [...] The post Pe aripile vanturilor securiste appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Asociere Romania – China pentru producerea de autobuze electrice

publicat 2020-03-04 21:31:03 (Cotidianul)
Asociere Romania – China pentru producerea de autobuze electrice Colosul ZTE a venit la noi. Asiaticii sunt lideri detasati in ceea ce priveste productia si utilizarea mijloacelor de mobilitate electrica [...] The post Asociere Romania – China pentru producerea de autobuze electrice appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Unde da si unde mai crapa

publicat 2020-03-04 21:31:03 (Cotidianul)
Unde da si unde mai crapa Suma ar putea sa creasca dupa ce Statele Unite au confirmat 100 de cazuri de infectare si sase decese. [...] The post Unde da si unde mai crapa appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Masura extrema: Se inchid toate

publicat 2020-03-04 18:31:03 (Cotidianul)
Masura extrema: Se inchid toate Decizia executivului a venit dupa un apel al unei comisii stiintifice, care a cerut ieri anularea a... [...] The post Masura extrema: Se inchid toate appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Ponta a bagat divort

publicat 2020-03-04 18:31:03 (Cotidianul)
Ponta a bagat divort "Problema lor nu e presedintele, problema lor e tagma jefuitorilor, lipiti de Dragnea, lipiti de Dancila, lipiti de... [...] The post Ponta a bagat divort appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

SOS termocentrala Mintia

publicat 2020-03-04 18:31:03 (Cotidianul)
SOS termocentrala Mintia In acest context, Sindicatul Solidaritatea Hunedoara cere Guvernului Romaniei implicarea "de urgenta" pentru numirea unei... [...] The post SOS termocentrala Mintia appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Cucos nu mai canta la Jandarmerie

publicat 2020-03-04 18:31:03 (Cotidianul)
Cucos nu mai canta la Jandarmerie Sebastian Cucos revenise la conducerea Jandarmeriei Capitalei in august 2019, dupa ce i-a expirat imputernicirea in functia de prim adjunct [...] The post Cucos nu mai canta la Jandarmerie appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Copiii din Barsana si romanii de pretutindeni

publicat 2020-03-04 18:31:03 (Cotidianul)
Copiii din Barsana si romanii de pretutindeni Povestea copiilor de la Barsana, cu toata dragostea si cu tragedia care i-a insotit, a dus la una dintre cele mai frumoase reactii de solidaritate din Romania, semn ca, in momentele de criza, devenim puternici [...] The post Copiii din Barsana si romanii de pretutindeni appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Haz de necaz! Cum se mai amuza romanii pe seama coronavirusului

publicat 2020-03-04 18:31:03 (Cotidianul)
Haz de necaz! Cum se mai amuza romanii pe seama coronavirusului Epidemia de coronavirus continua sa provoace ingrijorare maxima in intreaga lume, dar asta nu-i impiedica pe unii internauti romani sa... [...] The post Haz de necaz! Cum se mai amuza romanii pe seama coronavirusului appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Cumparaturi online - Emag.ro© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.