EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Seful PNL Valcea e dispus sa se alieze cu AUR, desi la centru partidul ia distanta de formatiunea lui Simion: Pentru victorie, toti impotriva PSD VIDEO

publicat 2024-02-14 10:30:02 (Adevarul)
Seful PNL Valcea e dispus sa se alieze cu AUR, desi la centru partidul ia distanta de formatiunea lui Simion: Pentru victorie, toti impotriva PSD VIDEO Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a declarat, sambata, ca vrea sa faca alianta cu oricine, inclusiv cu AUR, pentru a elimina "mafia pesedista" din administratia locala. Buican a mentionat ca este deschis si pentru o colaborare pre-electorala cu formatiunea condusa de George Simion. ...continuare.

Vanatori de strigoi, condamnati in Romania! Preotul a scapat

publicat 2024-02-14 07:30:13 (Puterea)
Un preot din Valcea a fost acuzat de procurori ca a fost implicat intr-un incident socant, in care rudele unei femei decedate au deshumat si mutilat cadavrul acesteia. Intr-un episod incredibil din 2019, in judetul Valcea, apartinatorii unei femei decedate cu cateva luni in urma au exhumat trupul sub pretextul ca aceasta se transformase in […]The post Vanatori de strigoi, condamnati in Romania! Preotul a scapat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Au dezgropat mortul si i-au infipt un cutit in inima. Vanatorii de strigoi au fost condamnati, iar preotul a fost achitat

publicat 2024-02-14 06:30:04 (Adevarul)
Au dezgropat mortul si i-au infipt un cutit in inima. Vanatorii de strigoi au fost condamnati, iar preotul a fost achitat Un preot din Valcea a fost acuzat de procurori ca a permis deshumarea si mutilarea cadavrului unei persoane de catre rudele acesteia. Dupa mai multi ani de cercetari, preotul a fost declarat nevinovat. ...continuare.

Cum arata hotelul din gheata, din apropierea Cercului Polar. O romanca a lucrat acolo: "Am avut zile cu minus 35 grade Celsius"

publicat 2024-02-13 16:00:02 (Adevarul)
Cum arata hotelul din gheata, din apropierea Cercului Polar. O romanca a lucrat acolo: Am avut zile cu minus 35 grade Celsius O romanca din Valcea a luat parte la construirea celui mai mare hotel de gheata din lume, in apropiere de Cercul Polar. Monica Popescu este singura persoana din Romania implicata intr-un astfel de proiect, care a presupus construirea si amenajarea unui hotel exclusiv din gheata, la -5 grade Celsius. ...continuare.

Doua masini s-au ciocnit si una a ricosat pe trotuar, unde a ranit un pieton

publicat 2024-02-13 15:00:14 (Jurnalul-National)
Doua masini s-au ciocnit si una a ricosat pe trotuar, unde a ranit un pieton O femeie care circula in calitate de pieton a fost lovita de o masina, marti, care a ricosat pe trotuar in urma impactului cu un alt vehicul. Accidentul a avut loc in Ramnicu Valcea. ...continuare.

Bebelus de 3 luni, mort in locuinta sa din judetul Valcea

publicat 2024-02-13 13:15:10 (Jurnalul-National)
Bebelus de 3 luni, mort in locuinta sa din judetul Valcea O femeie din localitatea Francesti, judetul Valcea, a sesizat Politia Judeteana dupa ce bebelusul ei in varsta de 3 luni a murit in locuinta. ...continuare.

Viteza-record inregistrata pe A1. Trei zile a monitorizat Politia autostrada intre Sibiu si Alba

publicat 2024-02-13 13:15:02 (Adevarul)
Viteza-record inregistrata pe A1. Trei zile a monitorizat Politia autostrada intre Sibiu si Alba Peste 200 de sanctiuni contraventionale in valoare de 135.000 de lei au fost aplicate de politistii Biroului Politie Autostrada A1 Ramnicu Valcea-Deva, in perioada 9-11 februarie 2024. Un sofer a fost depistat cu viteza de 214 kilometri pe ora. ...continuare.

Femeie gasita decedata intr-un baraj de pe raul Olt

publicat 2024-02-12 22:30:08 (Jurnalul-National)
Femeie gasita decedata intr-un baraj de pe raul Olt O femeie de 70 de ani a fost gasita, luni, inecata in raul Olt, in zona barajului Nord din Ramnicu Valcea, anunta ISU Valcea. Batrana ar fi plecat de acasa in aceasta dimineata, fara a reveni. ...continuare.

Manastire din Valcea, pradata de hoti. Acestia au furat banii din cutia milei

publicat 2024-02-12 21:00:09 (Antena3)
Manastire din Valcea, pradata de hoti. Acestia au furat banii din cutia milei Politistii valceni incearca sa afle cine a furat, duminica, banii din cutia milei de la Manastirea Dintr-un Lemn, din judetul Valcea. ...continuare.

Cod galben de vant, duminica, in 24 de judete din tara

publicat 2024-02-11 07:30:11 (Mediafax)
Cod galben de vant, duminica, in 24 de judete din tara Potrivit ANM, sunt vizate judetele Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Cluj, Alba, Hunedoara, Sibiu, Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti, Galati, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.